Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alisza...

Co nam dały studia- szczere opinie

Polecane posty

Gość Alisza...

Bo mnie nie daly nic, czuje sie oklamana, myslalam ze moja samoocena wzrosnie i bolesnie sie rozczarowalam, czyli problem jest we mnie a nie w brakach. A jak jest z wami, bo to ze lepsza prace to rozumiem, ale co poza tym.

Gość Alisza...
Rozczarowana soba oczywiscie, swoja naiwnoscia.

Gość hikatomc
mi dały tylko tyle,że poznałam sporo bogatych dzieciaków :) poszłam na prywatną uczelnię, dzięki temu wyrwałam się z biedy, bywałam w fajnych miejscach, poznawałam waznych ludzi, nabrałam manier, obycia, wzielam slub z bratem kolezanki, swietnie sie ustawilam ;)

Gość mnie nie dały nic nawet dobrej
pracy Skończyłam - dziennikarstwo i komunikacje społeczną - administracje - prace socjalną Trzy licencjaty i trzy magistry oraz podyplomówki marketing i zarządzanie ekonomie rachunkowość Oprócz tego mam technikum gastronomiczne a także dwa techniki ze szkoły policealnej technik prac biurowych oraz technik hotelarstwa. I co? pracuje w hotelu jako pokojówka

Gość dobre niedobre ale dobre
ja dobre maniery wynioslam z domu, obycia, ludzi nigyd mi nie brakowalo bo jestem na nich otwarta, a studia daja satysfakcje kiedy jakis idiota jest pod wrazeniem tego, ze je ukonczylam :D

Gość dobre niedobre ale dobre
satysfakcja wynika z ograniczenia wiekszosci tych idiotow i latwej eliminacji

Dzieki studiom: - poznalam fajnych ludzi - wyjechalam na stypendium i poznalam meza - daly mi jakas w sumie wiedze Jednak prace znalazlam dzieki rzeczom ktore uczylam sie poza uczelnia (kurs jezyka wloskiego).

Gość Evvvvvka
po cholere konczyc 15 kierunkow jesli nie ma się zadnego pomysłu na siebie? Ja po licencjacie zdrowia publicznego na uniwersytecie medycznym od razu dostałam prace w panstwowej instytucji zwiazanej z moim wykształceniem. Studia rozwineły moje zainteresowania i pozwoliły na pracę w branży która bardzo mnie interesuje. Dobre maniery i obycie wyniosłam z domu, wspołczuje jesli ktos cywilizuje sie dopiero w akademiku:)

Gość Zła Margo
Mam wymarzoną, ciekawą i dobrze płatną pracę ;) Poznałam mnóstwo wspaniałych ludzi, czasem mozna było pobalowac ;)

Gość hikatomc
ale z was idiotki i sie czepiacie, a chodziło o szczere opinie,dobre maniery czyli nie "prosze" dziekuje" itp. tylko etykieta na światowym poziomie! niuanse o których istnieniu pewnie nawet nie wiecie !

Gość hicatomc opowiedz
opowiedz nam o tym, bardzo jestem ciekawa, bo u mnie na studiach to straszne bydlo

Gość Zła Margo
Mnie nie dały nic- po co do dziennikarstwa robilas ps i administrację?

Gość mnie nie dały nic nawet dobrej
Bo marzyłam o byciu dziennikarką a później zamarzyłam sobie jakiejś ciepłej posadki w urzędzie pracy, w urzędzie skarbowym, w urzędzie pracy ale przeliczyłam się.

a mi uświadomiły że w tym kraju łatwiej o pracę bez dyplomu niż gdy się go posiada a ukończenie studiów daje na pewno satysfakcję i poszerza horyzonty

Gość Nadieżda
Ja akurat studiowałam kierunek, po którym zawód jest, ale nie trzeba mieć magistra, aby wykonywać, ale w czasie studiów zbierałam doświadczenie, teraz dalej zbieram i jest coraz lepiej

Gość Alisza...
Podsumowujac- warto studiowac, ale studiami nie leczymy kompleksow.

Gość Nadieżda
Yhym, masz rację

Gość hyytu
mi studia dały obycie i rozwój, chec działania tzn ze nie byłam leniem tak jak co po niektorzy co mogli studiowac a im sie nie chcialo

Gość Nadieżda
Albo "chcę sobie postudiować"- Wszechnica Robienia Gówna w Warszawie albo Krakowie, studiowanie na dyskotekach...