Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trudna sprawa'

Dlaczego kobiety są takie nie poważne?

Polecane posty

Gość Trudna sprawa'
No tak, tylko magdaleno wg Ciebie ile razy powinienem dzwonić ? raz, dwa, pięć a może dziesięć?

tak, dzwonić, prosić, dostosowywać się, a potem dowiedzieć się że woli Cześka który sprawę postawił krótko i bez specjalnego patyczkowania się.

Gość Trudna sprawa'
Ja wiem jedno. Jeśli kobiecie zależy to przyjdzie i się zgodzi choćby góry się zesrały. Przykładowo dzwoni do was Brad Pitt. I co? Zgadzacie się czy mówicie "zadzwoń za pare dni, jeszcze nie jestem pewna, może innym razem.

Gość ja tak czesto robie
moim zdaniem powinnienec spytac raz drugi , ewentualnie trzeci jesli nie wyczujesz w niej kszty zainteresowania to dac sobie spokój

kobiety by chciałby aby facet się starał, zabiegał, prosił itp itd ale same facetów nauczyły że to najlepsza droga aby zostać z ch... w dłoni. ja tez kiedyś taki byłem i nic dobrego mnie z tego tytułu nie spotkało. Generalnie jak pokazuje doświadczenie ci którzy się starają i zabiegają o kobiety tak naprawdę są dla nich tylko kolegami który "może kiedyś" wskoczy na wyższy poziom. to tak nie działa, przekonałem się o tym wiele razy.

Gość magdalenaalenaa
chodzi mi o dzwonienie pozniej juz po pierwszej randce zapytac co slychac na nastpeny dzien a nie prowadzic gre i brac na przetrzymanie!!

Gość magdalenaalenaa
gdy laska odmawia to probowac do 2telefonow potem juz 3 raz nie.....

Gość magdalenaalenaa
dareios ale baby nie lubia pogrywania a ty tak chcesz robic!!!!nie cierpimy tego!!!

jakiego pogrywania? jeżeli chodzi o psychologiczne szopki to te są domeną kobiet.

Gość magdalenaalenaa
a ty co tutaj wypisujesz? ze nie bedziesz się staral!! tylko olewanie.....to co masz na mysli?

Gość ja tak czesto robie
mi tez sie odechciewa jak widze ze facet prowadzi jakies gry psychologiczne albo jak ma jakies pretensje od samego poczatku czy niechec do kobiet

ze nie mam zamiaru za kimś się uganiać i włazić w dupe. dla mnie sprawa jest krótka - spotykamy się czy nie? jak nie/nie wiem/może/zobacze to wypad. jeżeli jestesmy umówieni a jej coś wypadło na 2 godziny wcześniej to tez wypad. szuka jelenia to niech idzie do zoo

Gość magdalenaalenaa
wy tez sie nami bawicie!! zaciagacie do lozka obiecujecie ze zadzwonicie i sie nie odzywacie!! po co to??? czemu wprost nie powiecie???

Gość Trudna sprawa'
ale po co pisać "co słychać" Jeśli kobieta nie jest zainteresowana to nic to nie da, a tylko stracimy czas i pieniądze. Nie ma nic gorszego niż wdanie się w smsową grę z nie zainteresowaną kobietą. Takie są najgorsze bo tylko robią nadzieje, same się przy tym dowartościowując że ktoś koło nich lata. Dzwonię za pięć dni żeby nie wyjść na natręta i proponuje następne spotkanie. jeśli jej się podoabam to się zgodzi. I w ten sposób można zaoszczędzić sobie wiele czasu, pieniedzy nie robić sobie złudnej nadzieji.

Gość ja tak czesto robie
no wiec wlasnie dla nich tez jest sprawa krotka i prosta , nie odpowiadasz ich wymaganiom wiec koniec :P adoruje je ktos inny

Gość magdalenaalenaa
ja pisze o udanym spotkaniu trudna sprawo wtedy po udanym spotkaniu co po 5 dniach sie odzywasz dopiero??? to jak laska chetna to ma dosc takiego czekania!!! kobiety musza byc adorowane!

"wy tez sie nami bawicie!! zaciagacie do lozka obiecujecie ze zadzwonicie i sie nie odzywacie!! po co to??? czemu wprost nie powiecie???" Bo facet który powie wprost kobiecie że oczekuje tylko seksu nie dośc że dostanie z liścia to będzie jeszcze gorzej przez nią oceniony niż ten który przeleci i nie zadzwoni. Pewnie że by było lepiej mówić wszystko wprost, ale niestety kobiety średnio to akceptują

Gość ja tak czesto robie
moze startujecie do za wysokiej ligi? i stad wasz problem?

" kobiety musza byc adorowane!" o taaa, jak mają zaniżoną samoocenę to niech nie szukają adoratora tylko idą do psychologa. niestety, ja próbowałem tego wszystkiego co piszesz i gówno z tego miałem

Gość magdalenaalenaa
dareois jestes kawal chama :( :(:( nie chce takiego swiata:(

Gość magdalenaalenaa
to ile ty czekasz od jednego spotkania do nastepnego z odezwaniem sie?

Gość Trudna sprawa'
"wy tez sie nami bawicie!! zaciagacie do lozka obiecujecie ze zadzwonicie i sie nie odzywacie!! po co to??? czemu wprost nie powiecie???" "jak suka nie da to pies nie weźmie" Po co włazicie do wyra ? Mówią tak bo inaczej byście się nie zgodziły. Po co ma dzwonić? Nikt nie chce kobiety która się puszcza z pierwszym lepszym. To tylko takie grzecznościowe. A wy bierzecie sobie to do serca.

Gość magdalenaalenaa
to chore gry:( a potem kobiety cierpią a po was zawsze to splywa jak po kaczce!

"Dareois jestes kawal chama nie chce takiego swiata" A możesz sobie nie chcieć, ja kiedyś byłem dobry, tzw miły facet ale to właśnie kilka kobiet bardzo skutecznie mnie z tego wyleczyło. Więc sorry, jestem człowiekiem racjonalnym, jezeli widże że dane postępowanie nie przynosi korzyści tylko straty to zmieniam postępowanie. "to ile ty czekasz od jednego spotkania do nastepnego z odezwaniem sie?" 1-2 dni "Nikt nie chce kobiety która się puszcza z pierwszym lepszym. " Ty też jesteś niezły troll. Skoro nie chce kobiety która "puszcza się" (cokolwiek to znaczy) z pierwszym lepszym to po cholerę ktoś jest tym pierwszym lepszym? To działa obustronnie, tylko taka dziadowska mentalnośc w naszym narodzie że jak kobieta sie z kimś przespi to się puszcza, a jak facet to już nie

Gość magdalenaalenaa
ostatnia wypowiedz dareois do trudnych spraw dobrze gadasz.... sam bierzesz ty jestes macho a baba to puszczalska :( super:( a dlaczego obiecacie ze zadzwonicie a nie dzwonicie???:( po co obiecujecie? mowie tu bez przelecenia tylko sama obiecanka i propozycja a nie realizujecie jej

Gość Trudna sprawa'
Nie wiem to że facet czy kobieta chcą seksu to ich sprawa. Facet to zwykły dziwkarz a kobieta szmata. Więc na jedno wychodzi. Byłem świadkiem jak kobiety właziły do wyra na pierwszej randce a później zdziwienie. że on się nie odzywa. Nawet największy dziwkarz, nie będzie chciał brać kobiety do związku która puszczas się za pierwszym razem. Tak to działa niestety, ale mężczyźni no mają większe przyzwolenie na zaliczanie. Co nie oznacza że tak być powinno.

Gość magdalenaalenaa
przezywacie rozstania i to ze nie wyszlo czy macie to w dupie?tesknicie?

Gość Trudna sprawa'
A co do adorowania to uważam że adorować można tylko stałą dziewczynę, dlaczego ja mam adorować jakąś laskę z którą ledwo się znam i wiem że w każdej chwili może jej się odwidzieć? Bo tak właśnie jest. Człowiek stoi na głowie żeby dogodzić a kobieta później wyskakuje z tekstami "zostańmy przyjaciółmi" A co do dzwonienia to wy często też tak rzucacie tego typu teksty: "Do zobaczenia, zdzwonimy się, spiszemy się, do następnego" A później i tak nic z tego nie wynika więc nie czepiej nas

a co to w ogóle znaczy "puszcza się"? dla mnie to bardzo proste, jezeli kobieta ma ochotę na seks z danym facetem i realizuje tą ochotę to nie ma w tym niczego złego. bo niby dlaczego by miało to być złe? takie założenie ma sens tylko i wyłącznie jezeli seks by był jakimś wyrzeczeniem i ujmą dla kobiety. to samo tyczy się facetów. widac jeszcze mentalnie z ciemnogrodu nie wyleźliśmy jeżeli oceniamy ludzi przez pryzmat numeru spotkania na którym nastąpił seks. czy jest to spotkanie pierwsze czy 10... co za różniac? jeżeli obie strony tego chcą na pierwszym spotkaniu to dlaczego by mieli sobie tego seksu odmawiać? tylko dlatego żeby domorośli moralizatorzy ich nie zmieszali z błotem nie używając ani jednego merytorycznego argumentu?

Gość Trudna sprawa'
A co do adorowania to uważam że adorować można tylko stałą dziewczynę, dlaczego ja mam adorować jakąś laskę z którą ledwo się znam i wiem że w każdej chwili może jej się odwidzieć? Bo tak właśnie jest. Człowiek stoi na głowie żeby dogodzić a kobieta później wyskakuje z tekstami "zostańmy przyjaciółmi" A co do dzwonienia to wy często też tak rzucacie tego typu teksty: "Do zobaczenia, zdzwonimy się, spiszemy się, do następnego" A później i tak nic z tego nie wynika więc nie czepiej nas