Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trudna sprawa'

Dlaczego kobiety są takie nie poważne?

Polecane posty

Gość Trudna sprawa'
Nie zmieniaj tematu

a co to w ogóle znaczy "puszcza się"? dla mnie to bardzo proste, jezeli kobieta ma ochotę na seks z danym facetem i realizuje tą ochotę to nie ma w tym niczego złego. bo niby dlaczego by miało to być złe? takie założenie ma sens tylko i wyłącznie jezeli seks by był jakimś wyrzeczeniem i ujmą dla kobiety. to samo tyczy się facetów. widac jeszcze mentalnie z ciemnogrodu nie wyleźliśmy jeżeli oceniamy ludzi przez pryzmat numeru spotkania na którym nastąpił seks. czy jest to spotkanie pierwsze czy 10... co za różniac? jeżeli obie strony tego chcą na pierwszym spotkaniu to dlaczego by mieli sobie tego seksu odmawiać? tylko dlatego żeby domorośli moralizatorzy ich nie zmieszali z błotem nie używając ani jednego merytorycznego argumentu? "przezywacie rozstania i to ze nie wyszlo czy macie to w dupie?tesknicie?" kiedyś przezyłem, teraz nie mam rozstań bo nie wchodzę w związki.

a co to w ogóle znaczy "puszcza się"? dla mnie to bardzo proste, jezeli kobieta ma ochotę na seks z danym facetem i realizuje tą ochotę to nie ma w tym niczego złego. bo niby dlaczego by miało to być złe? takie założenie ma sens tylko i wyłącznie jezeli seks by był jakimś wyrzeczeniem i ujmą dla kobiety. to samo tyczy się facetów. widac jeszcze mentalnie z ciemnogrodu nie wyleźliśmy jeżeli oceniamy ludzi przez pryzmat numeru spotkania na którym nastąpił seks. czy jest to spotkanie pierwsze czy 10... co za różniac? jeżeli obie strony tego chcą na pierwszym spotkaniu to dlaczego by mieli sobie tego seksu odmawiać? tylko dlatego żeby domorośli moralizatorzy ich nie zmieszali z błotem nie używając ani jednego merytorycznego argumentu? "przezywacie rozstania i to ze nie wyszlo czy macie to w dupie?tesknicie?" kiedyś przezyłem, teraz nie mam rozstań bo nie wchodzę w związki.

"Człowiek stoi na głowie żeby dogodzić a kobieta później wyskakuje z tekstami "zostańmy przyjaciółmi"" Tak się dzieje właśnie dlatego że człowiek staje na głowie i próbuje się przypodobać, bo to nie jest zbyt męskie zachowanie więc nic dziwnego że wtedy kobieta nie widzi w facecie samca tylko aseksualnego przyjaciela

Gość magdalenaalenaa
dareis jaki ciemnogrod jak sami napisaliscie ze nie chcecie byc z taka co to sie puszcza na pierwszej randce i da wam bo jest latwa??? lepiej faceta przetrzymac chyba co co do zdzwonienie to jak dziewczyna mowi ze sie zdzwonimy itp to chodzi jej ze ty masz zadzwinic a nie ona!! dziewczyny nie robia pierwsze kroku

"dareis jaki ciemnogrod jak sami napisaliscie ze nie chcecie byc z taka co to sie puszcza na pierwszej randce i da wam bo jest latwa??? " Jacy my? on pisał, ja zanegowałem "chodzi jej ze ty masz zadzwinic a nie ona!! dziewczyny nie robia pierwsze kroku" A niby dlaczego? sorry, jest równouprawnienie o które tak stanowczo walczyłyście. ale kobiety by chciały zjeść ciastko i dalej je mieć na talerzu. mieć te same prawa i zachować swoje typowo kobiece przywileje

Gość magdalenaalenaa
ja nie chce rownouprawnienia wcale o to nie walczylam:( po pierwszym spotkaniu to co nie dzwonicie jak wam zalezy? czekacie az laska da znac?:(

Gość magdalenaalenaa
nie korzystam z jego owocow wole podzial rol normalny facet to facet ma byc dzentelmenem a kobieta delikatna :( mam dosc wszystkiego w zyciu wkurzacie mnie faceci swoimi gierkami i obiecankami tego ze widzicie atrakcyjna laske i chcecie tylko seksu!! jestem zdolowana tym:( kazdy teraz patrzy byle do lozka wyhaczyc a nic od siebie nie da nie stara sie nie zadzwoni:( pierdole taki swiat:(

Gość Trudna sprawa'
Oczywiście że zawsze robię ten pierwszy krok. Jeśli kobieta mówi "spiszemy się" to ja to rozumiem że daje mi znak że chce się jeszcze kiedyś spotkać, co okazuje się później kłamstwem. A mówią to po to bo lubią jak ktoś im włazi w dupe. Nawet jeśli im się nie podoba i nie chce się z nim już spotkać i to i tak będzie zwodzić, bo każda kobieta musi mieć swojego adoratora. Co do seksu na pierwszej randce to mam na myśli to że jeśli kobieta włazi do wyra na pierwszej randce to niech ma pretensje tylko do siebie. Pierwsza randka nic nie znaczy i jeśli ona wejdzie do wyra to jest to jej ryzyko czy później zadzwoni czy nie. Uważam że takie kobiety są głupie, że jeśli myśli że się prześpią to już będą razem. Słyszalem wiele historii. Najpierw tylko seks a później przychodzi uczucie, a facet to traktuje tylko jako seks bez zobowiązań. Jeśli komuś zależy na związku to powinien czekać z seksem bardzo długo. Facet ma to do siebie że czy mu zależy czy nie to będzie chciał zaliczyć.

to ciekawe co by było jakbyś miała siedzieć w kuchni, gotować, usługiwac męzowi a twoje zdanie by się nie liczyło. chciałabyś takiego świata?

"Najpierw tylko seks a później przychodzi uczucie, a facet to traktuje tylko jako seks bez zobowiązań. Jeśli komuś zależy na związku to powinien czekać z seksem bardzo długo. Facet ma to do siebie że czy mu zależy czy nie to będzie chciał zaliczyć." A ja nie widze sensu w pruderii i odmawianiu sobie przyjemności. to takie typowe dla zacofanych społeczeństw. na zachodzie ludzie normalnie uprawiają seks jezeli mają na to ochote i nikt nie robi z tego wielkiego halo.

Gość magdalenaalenaa
takiego nie ale tez chce aby w staraniu sie to facet sie wykazal zapraszal dzwonil a nie obiecywal i rzucal slowa na wiatr odczekiwal jakies dni i trzymal w napieciu! tego mam dosc! albo nietraktowania powaznie tylko seks! zadne wartosci sie dla was nie licza!:( tylko kasa seks i fajne panienki do ruchania:( nie chcecie budowac zwiazku po ludzku

"a dlaczego obiecacie ze zadzwonicie a nie dzwonicie??? po co obiecujecie? mowie tu bez przelecenia tylko sama obiecanka i propozycja a nie realizujecie jej" Jak mówie że zadzwonię to dzwonię. No może ostatnio olałem, ale to była tylko impreza a nie seks. tak naprawdę cięzko jest o taki uczciwy seks układ bo z moich ostatnich doświadczeń wynika ze pręczej czy później kobieta dostaje małpiego rozumu

"albo nietraktowania powaznie tylko seks! zadne wartosci sie dla was nie licza! tylko kasa seks i fajne panienki do ruchania nie chcecie budowac zwiazku po ludzku" Nie widże w tym niczego złego. Kobiety mają parcie na ołtarz i tą całą żenującą szopkę, faceci na łóżko. Ja osobiście np w ogóle nie chcę związku, ale staram się stawiac sprawę jasno

Gość magdalenaalenaa
to dobrze dareois ze przynajmiej ty jestes uczciwy w tym wszystkim bo tobie o seks sie rozchodzi widze ze chcesz tylko uzywac sobie ale mowisz i nie owijasz w bawelne dobre i to :( ja szukam milosci :( nie chce juz zyc:( wszyscy sa zaklamani swiat jest okropny

weź się w garść bo takie teksty "nie chce żyć, świat jest zły" to zwyczajne smęcenie.

Gość magdalenaalenaa
latwo mowic dareios jak tylko wykorzystujecie to ze jestem ladna i chcecie tylko seksu nie wiem gdzie mam poznawac normalnych facetow w internecie nie chce w klubach tylko obmacanki i seksu byscie chcieli to gdzie ci normalni??? :( chce zwiazku kochania normalnego traktowania bez gadania o super cyckach dupie itp :(zeby ktos mnie pokochal za charakter:(

szukasz normalnych facetów czy własnie tych którzy "kochają za charakter"? naucz się że faceci to wzrokowcy i ich pożądanie do atrakcyjnych kobiet jest w pełni normalne. naczytałaś się pewnie bajek o wielkiej czystej miłości.

Gość magdalenaalenaa
nic sie nie naczytalam:( normalny taki ktory nie bedzie mnie ciagal do lozka od razu lapal za tylek cycki mowil ze mam fajny biust :( chce posluchac ze fajny mam charakter a nie wyglad:( przedmiotowo traktujecie....to nie chcemy sie z wami umawiac wiecej

To takie pytanie...jak delikatnie powiedzieć "nie mam ochoty się z tobą spotkać, rozmyśliłam się?". Tak z ciekawości.

Gość magdalenaalenaa
tak jak napisalas........

"To takie pytanie...jak delikatnie powiedzieć "nie mam ochoty się z tobą spotkać, rozmyśliłam się?". Tak z ciekawości." Skoro nie ma ochoty to po cholerę się umawia? "przedmiotowo traktujecie....to nie chcemy sie z wami umawiac wiecej" To nie jest traktowanie przedmiotowe, po prostu my wzrokowcy lubimy atrakcyjne kobiety i nasza ochotę na seks z taką kobietą jest raczej komplementem.

Gość Trudna sprawa'
----> Morrland Ja nie chcesz się spotkać to się nie umawiaj! A jeśli się umówiłaś i odwołałaś spotkanie to jesteś nie poważna. Mimo wszystko jak by Ci sie nie chciało powinnaś przyjść na spotkanie, mimo wszystko. Jeśli nie chcesz się spotkać po randce to dajesz wymówkę i to jest zrozumiałe. A najlepiej jak byś wykrzyczała: Nie, nie chce się z Tobą spotkać. Wtedy facet wie od razu na czym stoi. Jak już pisałem wy nigdy nie powiecie że nie chcecie się spotkac. Tylko lubicie właśnie świadomie wodzić za nos.

Gość magdalenaalenaa
dareois dzieki za wypowiedzi :(