Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majowa*Mama

Proszek do prania Lovela - stosowałyście dla swoich niemowląt?

Polecane posty

Gość Majowa*Mama

Jeśli tak to jak długo?

Gość sasiadka swoich sasiadow
Ja uzywalam przez pierwszy miesiac :) ale wiekszosc moich znajomych od razu pralo ubranka w zwyklych proszkach.Pewnie z drugim dzieciatkiem juz nie bede prala w loveli ;)

Gość jesienna mgła,.,.,
do ok 2 roku zycia

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Ja nie stosowałam. Prałam małemu od urodzenia w proszkach w wersji sensitive, płyny to samo. Wszystko było ok, teraz ma rok i piorę już w 'zwykłych'. :)

Gość hejjjj
nie,normalny plyn do prania. synek nie ma i nie mial nigdy zadnych alergii

Ja stosowałam, naprzemiennie z dzidziusiem i jelpem, po 3-4 miesiącach prałam ubrania dzieci już w zwykłym proszku.

Gość mój ma 3,5 roku
Kupowałam niedrogie płyny do prania dla dzieci, przez jakieś 6 m-cy. Potem mniejsza ilość normalnego proszku niż na nasze pranie. A potem normalnie, rzeczy małego z naszymi. Nic mu nie jest, żadnych alergii. Teraz pewnie też bym tak zrobiła, bo do ok. 6 m-ca jest cała pralka niemowlęcych ciuszków!

Gość kljhkjhgfkl
do roku ten i tym podobne ale one źle dopierają, są bardzo delikatne a maluch roczny juz brudzi jedzeniem więc zaczęłam dosypywać stopniowo zwykłego proszku i skoro nic sie zlego nie działo, przeszłam na normalne pranie ;)

Gość kobieta szalona
ja używałam jakieś 3 miesiące nie pamiętam dokładnie i nie widzę sensu dłużej, prałam w proszku i płynie do prania lovela, potem jeszcze z miesiąc płyn do płukania lovela bo mi został, ubranka były delikatne i pachnące, po tym czasie kupiłam vizir sensitive 7kg na promocji w tesco ;) plus silan niebieski, jak nie było promocji na vizir to kupiłam ostatnio dosie i też spoko, (syn ma 14 miesięcy) im dziecko starsze tym lepiej się nie cackać z osobnymi proszkami, jedzeniem itp oczywiście jak nic nie uczula ;)

Gość xvzxvzxvzvxzxvz
ja piore,noworodek,ale czesto zapomne i wsypie persil.zero uczulen.