Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnamamusia913121

szukam innej samotnej mamy która wyjedzie ze mną do UK

Polecane posty

Witam. Tak jak w temacie szukam innej mlodej samotnej mamy, która jest w tak samo trudnej sytuacji jak ja i zdecyduje się wyjechać ze mną do Anglii, aby wyrwać się z biedy i zacząć żyć w należyty sposób, pomagając sobie nawzajem. To nie jest żart po prostu jest mi tu strasznie ciężko mam 22 lata, mam 4-letnią córkę i 10-cio miesięcznego synka. Mam w Anglii punkt zaczepienia ((mam tam siostrę) ale wiadomo ze każdy ma swoje zycie i problemy i nikt nie będzie zmieniał swoich planów ze względu na mnie wiec szukam mamy KTÓRA CHCE PRACOWAC i dac swojemu dziecku (dzieciom) to co najlepsze od życia bo dzieci na to zasługują. Wiadomo ze nikt nie będzie nikogo utrzymywał po prostu chodzi o to aby sie zaprzyjaźnić wspierać nawzajem wynająć wspólnie mieszkanie aby bylo lzej. W angielskich fabrykach jest możliwość pracy na dwie zmiany wiem bo bylam i pracowałam tam nie jedno krotnie wiec ja np mogłabym pracować na nocki podczas gdy ta druga mama miala by oko na pociechy. I potem druga mama na dzien i ja wtedy zajmowała bym sie dziecmi. W anglii dzieci chodzą do szkoły od czwartego roku życia wiec moja cora jest juz w wieku szkolnym. Mieszkam w Białej Podlaskiej wynajmuje tu mieszkanie jest ciężko ale radzę sobie jak tylko moge. mogłabym pójść tu do pracy ale to małe miasto żłobek jest tylko jeden nie ma w nim miejsc jesli nie ma sie znajomości a na nianie mnie nie stać bo musialabym oddać wiecej niż zarobie. Jesli mama jest w trudnej sytuacji dobrze by bylo zeby przyjechała i zamieszkała ze mną tu az do wyjazdu aby sie poznac zaprzyjaźnić itd. Szukam osoby uczciwej szczerej lojalnej. Nie chodzi o to aby opłacała mi mieszkanie bo ja sama tto robię :-) mogłaby tylko czasem zajac sie dziecmi żebym nie musiała płacić za opiekunke podczas kiedy bede latać po miescie i dorabiać aby uzbierać pieniadze na wyjazd. po prostu kilka osób bardzo mi w życiu pomogło i ja teraz chce pomoc komuś kto tego potrzebuje. Oczywiście mama musi znać minimum angielskiego aby dogadać sie na rozmowie o pracę. Wiecej w prywatnej korespondencji. Pozdrawiam i prosze o poważne odpowiedzi zartownisiom dziekuje ponieważ ja naprawde chce zeby moje dzieci miały lepszy start. Ktoś pomoże mi a ja pomoge komuś transakcja wiązana:-) agatkakcr@wp.pl

Gość autorrko,nikt ci nic nie kupi,
ja jestem w takiej sytuacji napiszę do Ciebie na maila,ok?

Ok w porządku. Odezwij się na e-mail