Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o pomoc Was teraz

ile mężczyzna musi zarabiać by kobieta go pokochała?

Polecane posty

Gość 235tyja tam na kase nie pat
nie mamy dzieca, bo se zrobic nie dalam, bo wiem ,ze na ym lbie by wszystko bylo, i z brzuchem bym latala pozyczac na chleb.. ja tam dziada pogonilam i mma spokoj:)

na mojm lbie

Gość nie czytam..
ile kobieta musi ważyć żeby facet ją pokochał na zawsze!?😭już schudłam 15kg!!:P

Dzieciaka robię tylko z bogatym

"nie tylko milionera - a gdzie reszta cech? milioner to za mało " no dobrze, głupiego milionera, którego można łatwo wycyckać ;)

Gość facet musi zarabiać 4-5 razy
więcej niż ja

Gość facet ma zarabiać ok 10 tys
być wysoki, bobrze zbudowany kaloryferek, mieć własny duży dom i luksusowy samochód jak nie ma to śmieć i nieudacznik!!!

Gość Zuzanna Amelia & 9
14:39 [zgłoś do usunięcia] lukasz_neumann@tlen.pl ja zarabiam 6000 tysiecy czasem 8000 No to bardzo dobrze zarabiasz. W jakim zawodzioe tak placa ?

Gość aslo90
dobrze jak ma mieszkanko jakies to latrwiej jest, autko tez bo jak bez? i stala prace .. pytam sie mojego kolegi Marcina ma 35l, czemu se zony nie znajdziesz? a on bo mnie zwyczajnie nie stac na zone:( ani chaty, praca za 1600zl, jeszce kredyt splaca ze studiow itp.. mowi i co ochajtam sie , dzieciaka zrobie i co bieda ubostwo? pretensja baby , ze dziadostwo w domu?? pytalam to kiedy?a on mysle , ze nigdy..:

Gość bhu78nic nowego
no przy takich zarobkach to sam sie nie utrzyma a gdzie , zona m dzieci, pplisssss

ja zarabiam 6000 tysiecy czasem 8000 jak bys zarabial kokosow to bys nie siedział na babskim forum jełopie

Gość czerwona_porzeczka
Kasa może sprawić, że kobieta zechce z Tobą być, ale czy Cię pokocha....? Raczej bym na to nie liczyła. Miłość nie zależy od kasy. Ale wielu się łudzi, że można ją kupić.

Gość 34alino
pokocha pokocha jesazce mocniej:) im wiecej masz tym glebiej wchodzisz:)

moj Mezczyzna zarabial 900 zl jak sie w nim zakochalam po uszy :) wiedzialam o tym i w niczym mi to nie przeszkadzalo. wole miec druga wspaniala osobe obok niz plakac w porsche :)

Gość jolka 43
ej tam lepiej biedowac w mrecedesie niz w pks-ie hhiihihihihi to ze hajs malo wazny gadaja malolaty co nie maja pojecia o zyciu i mysla ze miloscia da sie zyc. jak przychodzi proza zycia, iplat rachunki, dzieci!to brak pieniedzy znisczy kazdy zwiazek, mowie ci to ja kobieta z doswiadczeniem.

mieszkamy razem i nie zawsze bylo z finansami kolorowo, wiec nie musisz pisac mi o prozie zycia, bo ja znam :) wlasnie dzieki temu, ze sie kochamy udalo nam sie przetrwac ciezkie dni, mielismy w sobie oparcie. poza tym dziwne jest to dzisiejsze podejscie - jak facet zarabia za duzo, to leci sie na kase. jak za malo, to tez zle, bo tragedia jezdzic pks-em... zdecydujcie sie :) pieniadze raz sa, raz ich nie ma. u nas sie obecne sytuacja odwrocila i nie narzekamy na puste portfele. i nie rozstaniemy sie, jak ktores z nas bedzie zarabiac mniej, bo nie na tym zycie polega.

Gość koliczka23
Tak tylko w Po0lsce to raczej sie sytuacja niezmieni:( ja mam 37lat-1300, moj maz44l i ma cos ok 1700:( dzieci brak, mieszkania , brak, kredyt nierealnyJa niesczesliwa bo nie tak milo byc , na dzieci zapozno itp pieniadze by nam pomogly i zwiazek bylby lepszy, kochamy sie chyba?a moxe tak jest bo inaczej byc nie moze:(

Gość gghhgfhf
"ja zarabiam 6000 tysiecy czasem 8000 " to jestes milionerem albo idiota:D

Jaką trzeba być niezaradną Qrwą, żeby nie umieć zarobić na siebie i szukać bogatego faceta?! Jak Cię nie stać na dziecko to masz qrwo pecha.

Ja mam na rękę 12 miesięcznie, a Żona robi mi awantury, że to jałmużna. Nie ma bowiem sumy, która zadowoli kobietę na dłużej. Więc obiecałem sobie, że następna podwyżkę przeznaczę na sponsoring jakiejś miłej, pilnej studentki. I tyle.

Gość jolka 43
no przy takich zarobkach to o dziecku nawet nie mysl:(

oczywiście 12 tys... jeśli myślę o dziecku, to o takim 17-letnim z warkoczykami i w podkolanówkach

Gość jolka 43
kobita musi byz ladna i zgrabna bogata nie musi byc, koles musi miec hajs i to prawda stra jak swiat i gadajcie co chcecie -MASZ TAKA KOBIETE NA JAKA CIE STAC:)

Gość jolka 43
malzenstwo to forma legalnej prostytucji -wiec masz racje:)