Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXIw

Rodzenie w XXI wieku - jestem zalamana :(

Polecane posty

Gość ło matkoooooooooooooo
tak tak dziunia srunia wiemy już ze jesteś bogata i stać cie na wszystko i wogole ty wszystko wiesz.Nie rodziłaś ale o bólu porodowym wiesz wszystko ..................................................................

Dziunia ale zrozum!!!W Poznaniu nie ma prywatnej kliniki a jaką mam pewność, że nie zacznę rodzić wcześniej i nie dojadę do Warszawy czy innego miasta? Akurat ja pewnie będe mieć cesarkę, ale wkurza mnie fakt, że jesteśmy w centrum Europy a pod względem służby zdrowia to środkowa Afryka

Gość Rewolucja wszedzie
Polska to Afryka a nie Europa bo okradacie siebie nawzajem, apowki i znajomki kroluja wszedzie...

Tak i w całym województwie tez nie ma ani jednej placówki prywatnej, gdzie jest zzo? Jak ktos chce, to załatwi. Mozna sie wybrać na wycieczkę do Warszawy i przy okazji urodzić. W prywatnej klinice około porodu (czyli po 37. tc), to nawet wywołaja porod, jak będziesz chciała, więc możesz sie umówić na termin. A i nie trzeba byc do tego bogatym. Na kafe to każdy wydatek powyżej paru złotych to juz przejaw bogactwa i szpanu. Masakra.

Dziunia nie ma żadnej placówki i mi nie mów że jak ktoś chce to załatwi, bo serio jakbym czytała wyznania jakiegoś dzieciaka. Ale nie zamierzam z Tobą dyskutować bo mimo że to ja mieszkam w Poznaniu i ja obdzwoniłam wszystkie szpitale i to ja rozmawiałam z położną i lekarzami to Ty wiesz lepiej.

I zrozum, że powinno być tak, że znieczulenie jest dostępne, za opłata czy bez ale możliwe do uzyskania a nie że ja mam do Warszawy jechać, płacić kilka tys bo takie zacofanie u nas jest. Ciesz się, że Ty masz wszystko załatwione i że mieszkasz w takim mieście gdzie masz możliwość załatwienia sobie.