Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schulerin

dylemat nad dylematami

Polecane posty

Gość schulerin

postaram sie jak najkrocej :D poznalam fajnego faceta w budynku w ktorym pracujemy oboje ale w zupelnie roznych firmach. istny ideal, podbny gust i podobne spojrzenie na swiat, ale obawiam sie ze ma dziewczyne bo zachowuje sie dosc na dystans ale prawi mi komplementy na temat wygladu. rozmawiamy w zasadzie niewiele bo oboje pracujemy w godzinach pracy ale zwykle uda sie nam wygospodarowac chociaz pare minut z tym ze to wynika z mojej inicjatywy. widac ze mnie lubi i lubi ze mna rozmawiac. a teraz do sedna: zapytac go czy ma dziewczyne czy inaczej sprawdzic czy mu sie podobam? bo to ze z nim bede dalej rozmawiac nie ulega watpliwosci, jest moja bratnia dusza. a moze po prostu sie z nim przyjaznic i miec w nim swietnego przyjaciela?

Gość schulerin
no pomozcie :P

Gość schulerin
no co z wami? :D odpowiedzcie chociaz jednym zdaniem :P

Gość franka z żabki
może powiedz, że w kinie jest teraz taki fajny film i chciałaś go obejrzeć i czy on też by nie chciał. Albo wyjście na kawę po pracy, jak ma dziewczynę, to raczej powinien powiedzieć, że z dziewczyną pójdzie, a nie z Tobą.

Gość simaaa
no jesli chcesz byc -miec z nim blizszy kontakt..spytaj?bezposrednio dzialaj.. przyjazn tez ok..aczkolwiek mysle ze na dluzsza mete to nie wypali-cos w koncu zaiskrzy..

Gość my_little_pony
ciekawe, że piszesz "rozmawiamy w zasadzie niewiele", a potem że to bratnia dusza. nie da się tego ocenić po kilku minutach codziennej rozmowy. nie wiesz jakby się zachował w innych, czasami ekstremalnych sytuacjach :D tak naprawdę nie wiesz czy mogłabyś na niego liczyć w ciężkich chwilach, bo póki co wysuwasz śmiałe wnioski na podstawie zwykłej, biurowej znajomości. Nie jedna osoba przejechała się na *przyjacielu*, albo bardzo dobrej *koleżance*, więc byłabym na twoim miejscu ostrożna z jego gloryfikowaniem. Kto wie, może po pracy biega po domu w strinagach, pończoszkach z pasem cnoty na ptaku :D Klęczy w kącie za zbyt słoną zupkę :) Za brak wylizania stóp swojej mehaSUCZORY może dostawać paralizatorem po jajach. Różne przypadki chodzą po ludziach, więc radziłabym ci wyostrzyć swe zmysły :) Nie wszystko złoto, co się świeci :D stare babki mówią istny na kogoś przy kości, tak mi się przypomniało :)

Gość schulerin
miedzy nami iskrzy juz od dawna, jak mnie widzi to promienieje, ja rowniez. rozmawiamy glownie o pracy i naszym wspolnym zainteresowaniu pewna rzecza i odnosze wtedy wrazenie ze jest moja bratnia dusza, zupelnie tak smao jak ja postrzega te rzecz i w zasadzie rozumiemy sie w tej kwestii bez slow. moze troche mnie ponioslo ale takie mam wrazenie :P fajny facet ale nie wiem co z nim zrobic :)

Gość gdgg
Przecież wy dziewczyny macie swoje proste sposoby, żeby kogoś wybadać. Wystarczy w rozmowie zapytać: a co na to twoja dziewczyna? I już wiadomo co i jak.

Gość schulerin
no wiadomo ze jak zajety ro go podrywac nie bede bo chamka nie jestem. tylko byloby szkoda troche bo naprawde fajny facet i rozumiemy sie niemalze bez slow. jak go spotkam w pracy to postaram sie tak pokierowac rozmowa zeby sie dowiedziec czy kogos ma a jesli nie to jak sie zapatruje na nasza znajomosc :P