Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka xxx

czatowanie ..na co sobie pozwalacie

Polecane posty

Gość zielonooka xxx

wiec kochani powiem tak ;weszlam na czaterie z racji nudy i chetnie poznania kogos interesujacego ale przyjaciela a NIE KOCHANKA .Probuje od wczoraj wieczora z marnym skutkiem -gdyz NIE BEDAC na czacie erotycznym tylko slysze -sciagnij ciuszki ,...mam ochote na seks napisz jak wygladasz ,jakie masz cycuszki itd itp ....dodam ze wcale nie pisze niewiadomo jakie rzeczy zaczynam normalnie i niestety nie udalo mi sie poznac normalnego faceta i nawet mi smutno ze seks tak zezarl mozgi facetow ze mozliwe by wyrwac laske za darmo do poru....wlasnie z czaterii jest to plytkie a najgorsze ze wiele propozycji jest od zonatych zenujace kompletnie !!!

Gość RamirezRodrigez
Czesc, w jakim pokoju przesiadujesz, i jaki nick? Chcac, by Twoja wiara w facetow wrocila, wejde, popisze z Toba, by zmyc hanbe z rodu meskiego.

Gość zielonooka xxx
wyszlam bo sie zdenerwowalam dzis pisalam z 8 z czego 5 chcialo wirtualny seks i sie strasznie napalilo juz piszac niestworzone historyjki , a reszta chcialo sie spotkac wczoraj tez sorki jak moze podniecac slinienie ssie do ekranu i opowiadanie sobie historyjki ???.interesuje mnie mezczyzna okolo 30+- PRZYJACIEL NIE KOCHANEK ZAZNACZAM wiec moge wrocic do pokoju 30latki zielonooka30 aty? jestem jak Uratujesz meskie ego ;)

Gość zielonooka xxx
sorki chcialam napisac ciekawa jestem jak uratujesz meskie ego .Ja nie przesiaduje w pokojach mialam nadzieje spotkac kogos normalnego a tak to 2 razy tylko bylam

Gość RamirezRodrigez
Będę zaszczycony, nickiem Cię zaskoczę ;)

Gość zielonooka xxx
fajnie ;) ciekawe skad poznam ze ty to ty mam gwiazdki tez w nicku czekam

Gość czerwony kapturekk
Na wp czy na interii tak jest, ale ostatnio wchodzę na gochat.in i jestem mile zaskoczona, bo tam jest sporo ludzi którzy myślą o normalnej rozmowie a nie o seksie:)