Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhfd

Po co ludzie którzy nie lubieją sprzątać

Polecane posty

Gość jkhfd

urządzają mieszkanie w jakiś skomplikowany sposób wieszając żyrandole lampy o dużej ilości elementów stawiają w pokojach meble ratanowe lub stylowe rzeźbione z masą zakamarów w których gromadzi się kurz? Dlaczego nie myśłą dniem i nocą jak urządzić dom by był piękny a wszystkie powierzchnie gładkie łatwe do impregnacji by porządek gościł w nim na dłużej? Ja tak czynię i nie jęcze.

Gość saronimo
bo inni mają kase na pomoc domową

Gość jkhfd
ale ja nie cierpię ratanu to wiocha.pl

Gość Pachnąca Lasem
lubią * Wiesz czemu? Bo to tak pięknie wygląda w sklepie, jak jest nowe, błyszczące, w pięknym świetle. Patrzysz, i myślisz jakie cudo! Muszę to mieć A później to już przestaje wyglądać jak pięknie, z dnia na dzień jest coraz bardziej szare.

Gość jkhfd
Czyli są naiwni. Już teraz wiem dlaczego jak idę do sklepu meblowego to nic mi sie nie podoba i zachodzę w głowe jakim cudem ludzie to kupują-bo przeciezmuszą skoro co5lat mam okazję to widzieć na nowo w sklepach... Rozumiem że ktoś chce dużą plazmę i sprytnie ukryte dobrej jakości kino domowe rozumiem że wypoczywać też gdzieś trzeba ale po co komu bibeloty ratany półki póleczki szafki meblościanki toż to wiocha.pl

Gość jkhfd
Fajne nie jest urządzanie małej przestrzeni bo mała przestrzeń w ogóle nie powina istnieć dla zdrowia psychicznego jej użytkowników Fajne jest delektowanie się dużą wolną przestrzenią którą np okalają kwiaty... Dlatego jak wchodzę do ikea to wychodzę wstrząśnięta jakbym odwiedziła zoo z ciasnymi klatkami dla smutnych zwierząt.

Gość jkhfd
lubieją piszę po to żeby ci cipka zwilgotniała Już dochodzisz?

Gość jkhfd
Dziwię się ludziom że lubieją :P robic zakupy w sklepach meblowych