Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Jaką mieliście najbardziej zboczoną fantazję?

Polecane posty

Gość condormad
wiem, właśnie dzięki kafe postanowiłam sprawdzić o co to wielkie halo z seksem analnym i jak dla mnie to porażka.

Gość ja pani wasza
moze az takich zboczonych to nie mam ale chcialabym zeby jakas kobieta robila loda mojemu partnerowi a ja bym sie przygladala ewentualnie sie przylaczyla

Gość csadgahjaj
ja bym chchiał żeby kobieta usiadła mi okrakiem cipcią na twarzy

Ale właśnie o tym piszę. Chyba nie od ciebie condormad wyszła taka propozycja. Miałaś świadomość że to raczej nie sprawi ci najmniejszej przyjemności a jednak spróbowałaś z czystej ciekawości jak to jest.

Gość no nie mogę z Toba
ja pani wasza a gdyby Cie odsunął, bo tamta np ssie lepiej? tak czystko hipotetycznie...ja wiem ze to my rządzimy i reżyserujemy nasze fantazje ale załóżmy ze to sie juz dzieje naprawde

Gość condormad
nie, wręcz przeciwnie ja się napaliłam na całe ten anal, myślałam, że to będzie coś mega i wielkie rozczarowanie.

Gość a ja kocham
kobiece stópki są piękne szok :)

Gość ale wyznanie
ja by chciał żeby moja laska mi pierdneła w twarz :)

csadgahjaj to uważaj bo twoja fantazja nie jest zupełnie niemożliwa do realizacji. :D I tylko módl się by twoja partnerka miała chociaż zielone pojęcie jak to zrobić, bo inaczej możesz zostać przez przypadek uduszony. :D :D :D

Gość faphguiahfdop
A JA CHCE TRZYMAĆ MOJĄ KOBIETE ZA TWARZ I MOCNO BOLCOWAĆ JEJ USTA Z FINISZEM NA JEJ RYJU

Gość STARY CO ONA CI ZROBIŁA
A JA CHCE TRZYMAĆ MOJĄ KOBIETE ZA TWARZ I MOCNO BOLCOWAĆ JEJ USTA Z FINISZEM NA JEJ RYJU

Nie chciałbym mieć dziewczyny, która ma ryj. O "finiszach" mógłbym zapomnieć, bo nie wiem jakim cudem udałoby mi się go postawić przy takiej urodzie partnerki.

Gość X men x
Od dluzszego czasu mam takie fantazje ale dodam ze nie jestem gayem ,nigdy nic nie robilem z zadnym facetem.mam jednak ochote na trójkąt z jakąs zadbaną parką.chcialbym ssac jego kutasa na zmiane z jego laską,chcialbym całego wziąc do ust,lizac go,masowac.chcialbym widziec jak ona go ssie i potem wklada go sobie do cipki,chcialbym lizac jej cipke jak on ją rznie i zeby czasem wyjął go i ruchal mnie w gardelko.mmm...wyssalbym z niego wszystko

Gość no nie mogę z Toba
z men z masz zadatki na geja pozdrawiam