irysek07 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 Nie mam już pomysłu w czym tkwi problem, gdzie jest przyczyna moich plamień, może Wy spotkałyście się z czymś podobnym? Mam 34 lata, cykle 30-32 dniowe, od lutego praktycznie co miesiąc pojawiają mi się plamienia (krwi jest bardzo mało jest to raczej taki śluz z pasmami krwi lub taka brązowa wydzielina) w trakcie cyklu zazwyczaj są to 10-13dc lub tak jak w obecnym cyklu około 20 dc i trwaja zawyczaj 3 dni, przebadana ginekologicznie jestem, ostatnio u gina jestem co 3 m-ce, usg prawidłowe, hormony w normie, jedyne to mam dysplazje małego stopnia (CIN1) ale jestem pod obserwacją, jakoś lekarz nie może zdaiagnozować przyczyny tych plamień, sama już nie mam pomysłu co zbadać. Aha dodam że w tym obecnym cyklu owulacja była 15dc dzisiaj mam 21 dc i znowu to brudzenie? Może Wy macie jakiś pomysł?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv Napisano Wrzesień 12, 2012 torbiel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 może po prostu taka Twoja uroda. może to były plamienia okołoowulacyjne, a ostanie implantacyjne bo zaszłaś w ciążę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irysek07 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 ale torbiel byłoby chyba widac na usg? a miałam robione tydzień temu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irysek07 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksennaaaa Napisano Wrzesień 13, 2012 zbadaj poziom progesteronu. Moze byc, ze masz zbyt niski poziom tego hormonu, a to powoduje wlasnie plamienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach