Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede miala cc

Wszyscy sie mnie czepiaja i strasza bo mam miec cesarke na zyczenie

Polecane posty

Gość bede miala cc

Zanim ktos wyskoczy z tekstem po co mowilas to powiem, ze powiedzialam tylko siostrze nikomu wiecej! A ona na urodzinach ojca wszystkim wypaplala, ze Magda to piesek francuski i boi sie rodzic:O Moi rodzice przyjaznia sie z tesciami wiec oni tez to slyszeli i jak mozna sie domyslic tesciowa wsiadla na mnie do reszty. Nie spotykam sie juz z nikim z rodizny bo ciagle slysze nieprzyjemne uwagi albo straszenie, ze zapadne w spiaczke, bede sparalizowana czy ze mi dziecko przetna na pol:O A wczoraj poszlam z moja kolezanka takze ciezarna na obiad i ta do mnie, ze dlaczego ja taka jestem i nie chce urodzic dziecka. Ja w szoku pytam co ona bredzi, a ta ze moja szwagierke spotkala i ta jej naskarzyla na mnie:D ze jestem niepowaznym dzieciakiem co nie umiw dac przyjsc swojemu dziecku na swiat jak Bog przykazal:O Powiedzialam kolezance ze to nie jest niczyja sprawa, a ta, ze pewnie uwazam sie za lepsza skoro sobie funduje operacje i co bedzie nastepne powiekszenie ust? Oczywiscie mowila to tonem ironicznym. Opieprzylam siostre najpierw, potem szwagierke za co uslyszalam, ze ona wydala na swiat 3 dzieci i nie musze sie tak obnosic swoimi pieniedzmi za ktore kupie narodzenie wlasnego dziecka:O Powiem szczerze: opadly mi rece:D Przepraszam jesli niespojnie napisalam ale sama juz nie wiem czy sie smiac czy plakac:)

ja miałam cc, na życzenie czy nie na życzenie głowa do góry, nikogo nie słuchaj, będzie wsio ok

Gość Mika 2345
Olej to, krotko ucinaj ze to nie ich sprawa....

Gość Snndndx
Hehe masz sie czym przejmować gowno ich to obchodzi....

Gość po prostu,l
po prostu ci zazdroszcza i tyle nie daj sie,to twoje cialo,twoje dziecko ja inaczej nie wyobrazam sobie rodzic. 1porod sn ,drugi cc. sn juz nigdy nie urodze:)zaplace wszelkie pieniadze

Gość a coś ty taka wrażliwa
jesteś dorosła, podjęłaś decyzję, to przyjmij ją z całymi konsekwencjami .... gadanie akurat i opinia innych, to najmniej nieprzyjemne z nich :D

przez cc to można wydać potomstwo, prawdziwa kobieta rodzi naturalnie bez znieczulenia

gdzieś była już dyskusja na ten temat ale poród przez cc, tak się określa cc

Gość mmamamamamaaaa
prawdziwa kobieta nie goli pach ani nóg, nie maluje się i nie reguluje brwi,w dodatku tylko gotuje,pierze i sprząta całymi dniami...A co ty na necie robisz?Spadaj do garów!!!!!!!!!!!

Gość Mika 2345
takakala, a wiesz ze wszystkie zle slowa na temat kobiet ktore wypowiadasz na tym forum kiedys do Ciebie wroca? nie wiadomo pod jaka postacia..nie boisz sie tego skoro spodziewasz sie dziecka? Nie boisz sie czasu proby Twojego super-macierzynstwa i Twojej super sily super matki????

Gość kucyk pony
pozostaje Ci ich olać! Z zazdrosci to robią. Ja też usłyszałam wiele nieprzyjemnych komentarzy, że chce rodzic w prywatnym szpitalu i ze mi sie w dupie przewraca. Martw sie tylko o siebie i swoje dziecko. Nie znosze ludzi, ktorzy sie wtracaja w sprawy inych.

przez cc sie nie rodzi. CC to operacja wyjęcia dziecka z macicy. to po pierwsze. A po drugie co sie dziwisz?? W ciaze sie chce zachodzic a rodzic sie nie chce? Chyba cos jest nie tak co nie ? Bo z tego co wiem to ci..ka do tego wlasnie sluzy. Twoje dziecko bedzie miec wody płodowe w plucach tylko i wylącznie przez Twoj kaprys autorko. Powodzenia!!

Gość jdwkhefjhwe
Ja też miałam cc i nie dlatego że bałam się sn, ale dlatego, że nie ma dla mnie nic bardziej obrzydliwego i upakarzającego niż poród naturalny. Mówie o tym otwarcie i w nosie mam zdanie innych.

Gość autorko, a jakie są
twoje kontrargumenty wobec tego ?

Gość kucyk pony
nie wierze, że takakala to zwyczajna osoba, ktos sobie chyba jaja robi i chce poprowokować. Taki ciemnogród sie chyba nie zdarza

cc to operacja majaca na celu ratowac zycie i zdrowie matki i dziecka. Ja rozumiem cycki sobie zrobic albo nos, ale byc w ciazy i miec focha i nie chciec rodzic?? Nie powazne jestescie. Ja na miejscu lekarza zostawila bym Was same sobie , zebyscie musialy rodzic NORMALNIE. anie wymyslac i wydziwiac jak ksiezniczki. Ludziom to ratuje zycie a one sobie z kaprysu cesarke zyczą.. ja..pie..rnicze..

Gość bede miala cc
argumenty? ja sie nie musze przed nimi tlumaczyc. kazda uwage czy dyskusje ucinam wlasnie mowiac, ze to moja sprawa, moje dziecko i moje cialo, a dopoki moim celem nie jest wyrzadzenie krzywdy dziecku to nikogo to nie powinno obchodzic:)

dla mnie też kaprysem jest leczenie zęba ze znieczuleniem bez znieczulenie nie dam sobie w gębe zajrzeć rozumiesz?

bede miala cc bo jesteś egoistką i tyle w temacie. A "ciemnogród" to sobie wypraszam, jak ktoś ma własne zdanie to waszym jedynym argumentem jest "ciemnogród" moda jakaś czy co na te słowo ?

ból zęba oznacza chorobę, infekcję i jest to ból nerwów, najgorszy ból jaki moze wystąpic na ciele człowieka. więc porównanie marne . Bo bóle porodowe to bóle "zdrowe" oznaczające że w Twoim organiźmie poród przebiega ok. Poza tym, jest wiele opcji, znieczulenie, gas in air, albo woda. A nie operacje przy zdrowej ciazy.

Gość helena od mecyji
powiedz prosto z mostu ze nie chcesz miec z ci.py rozkapciochy i sie przymkną a jak te co urodziły będą mówić ze rozkapciochy nie mają to zaśmiej im sie w twarz :P i karz im udowodnic :P

Gość jdwkhefjhwe
uu to ja jestem jeszcze większą egoistką, bo nie chciałam tez karmic piersią... tzn po miesiącu odstawiłam z tego samego powodu dla ktorego mialam cc. Po prostu karmienie piersią tez jest dla mnie obrzydliwe

jak kobieta, jako matka, i to w ciąży, może dac się swiadomie i bez problemu kroić ? To ma ratowac zycie i jest jak kazda operacja niebezpieczne. Ja jestem ciekawa, co wy na to ze przez Was dziecko bedzi emiec wode w płucach o czym wczesniej wspominałam ??? W dupie macie co nie ? aaa no pewnie ze tak. Liczy się wasz komfort i wasza wygoda ;)

Autorko nie tłumacz się. Ja też będe miała cesarkę ( no chyba że trafię na jakiegoś barana na porodówce) i bardzo z tego powodu się cieszę. To tylko Twoja sprawa.

dzieci chcą miec, a wszystko jest obrzydliwe. I pozniej chodzą takie po ulicach i tych dzieci nie potrafią nawet wychowac.