Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laFiestta

singielki +/- 20

Polecane posty

Gość laFiestta

czy sa takie ktore jeszcze nie sa w zwiazku. Bo wszystkie moje kolezanki sa, ja zostalam sama. Nie jestem pasztetem, nie jestem antyspoleczna,podobalo mi sie moje zycie, ale chyba juz powinnam zaczac sie za kims rozgladac. Niestety to nie jest takie proste a ja mam juz dosyc samotnosci.

Gość AnnnaJo
tez chcialabym miec kogos, ale jak zaczelam szukac nagle sie okazalo ze faceci to najzwyklejsze w swiecie dupki, Ci porzadni - zajeci

Gość laFiestta
:( nie ma nikogo

Gość .TTT
trzeba szukać kota dla towarzystwa :P. Bu

Gość czerwony napalony wojownik :D
Oświece was drogie panie Porządny i wolny jestem :)

Gość ja mam piekne kobiece stópki
też jestem sama 2 tygodnie temu rzuciłam faceta bo ciągle robił libacje alkocholowe :(

Gość laFiestta
czerwony napalony - skad jestes

Gość laFiestta
ta to sa wlasinie faceci. Moje kolezanki swoich 'wychowuja' i ci lataja za nimi jak piesski. Ja nie jestem az taka wymagajaca. na peno nie chcialabym zeby moj zwiazek polegal na 'zrob to dla mnie albo bedzie awantra'. Nie liczy sie jakos specjalnie wyglad. Szukam takiego mojego, ktory ma to cos, ale jego nigdzie nie ma :(

Gość poszukujący123
Cześć dziewczyny:0 mam pytanie odnośnie Was. Proszę o odpowiedź. czy każda dziewczyna, jak znajdzie powiedzmy faceta, to musi go wychowywać, nie może go zaakceptować taki jaki jest?? Ps. porządni i wolni jeszcze są:)

Gość laFiestta
no ja nie musze go szkolic, ale widac te na te wymagajace wiecej facetow leci -.- dla mnie jest smieszne to co robia moje kolezanki ale to ich sprawy. Jedna niedosyc ze jest wymagajaca, jest niska i sie jej przytylo, ma plakostopie a nadal ma wiecej szczescia w milosci niz ja

Gość poszukujący123
"LaFiesta" zaskoczyłaś mnie swoim stwierdzeniem, że na te wymagające więcej leci, teraz jest coraz mniej facetów na poziomie, którym nie chce się starać o kobietę;p A ile masz lat

czerwony napalony - skad jestes A ty ? Sorki że nie odpisywałem ale mnie nie było chwile :)

Gość a po co mają się starać
którym nie chce się starać o kobietę;p Facetom kobieta jest mniej potrzebna mogą dać sobie rade sami a jak chcą się zaspokoić to zawsze znajdą łatwą i chętną ewentualnie pojdą na dziwki

eee dziewczyny nie bądźcie naiwne, po co wam facet? mnie wystarczy, że jestem już oszukiwana i ruchana przez państwo, więcej cwaniactwa nie potrzebuję

Gość laFiestta
19. No nie wiem skad moja kolezanka takiego losia wyrwala ale on ja szanuje, kocha, mozekiedys zauwazy ze ona to wykorzystuje, czasem mi go szkoda. Bo on codziennie jest tylko dla niej, a ona nawet nie powie jemu dziekuje.

ma plakostopie :D hahaha no ale chyba to trudno zauważyć po za tym to akurat chyba nie jest mega jakoś ważne :D

Gość poszukujący123
Mi bardziej imponują dziewczyny, które się szanują, o które trzeba zabiegać;p

Gość większość facetów woli
niskie lub średniego wzrostu kobiety a nie wysokie

Gość No to zawsze będziesz
Mi bardziej imponują dziewczyny, które się szanują, o które trzeba zabiegać;p Pieskiem na zawołanie kobiety tak naprawde czesto później wykorzystuja takich facetów i nimi manipulują

19. No nie wiem skad moja kolezanka takiego losia wyrwala ale on ja szanuje, kocha, mozekiedys zauwazy ze ona to wykorzystuje, czasem mi go szkoda. Bo on codziennie jest tylko dla niej, a ona nawet nie powie jemu dziekuje. Ja znam mnóstwo takich przypadków jak moi kumple są "sługusami kobiet" strasznie mnie to wkurwia

Gość laFiestta
a jakie kobiety wola faceci : smiale czy niesmiale. spokojne czy bomby. Fakt, moze mam tyle niepowodzen, bo jestem troszke niesmiala i raczej na poczatku znajomosci nie potrafie sie otworzyc cala i pokazac swojego ja

Gość poszukujący123
"Pieskiem na zawołanie kobiety tak naprawde czesto później wykorzystuja takich facetów i nimi manipulują " Dużo dałbym, aby dziewczyna, która pokocham była szczęśliwa, ale w ciemię bity nie jestem i wykorzystywać się też nie pozwolę, bo desperatem nie jestem. A wolę o kobietę zabiegać, wolę jak się szanuje, bo nie jestem bezmózgim ruchaczem, wiec łatwe mnie nie interesują.

Dużo dałbym, aby dziewczyna, która pokocham była szczęśliwa, ale w ciemię bity nie jestem i wykorzystywać się też nie pozwolę, bo desperatem nie jestem. A wolę o kobietę zabiegać, wolę jak się szanuje, bo nie jestem bezmózgim ruchaczem, wiec łatwe mnie nie interesują. To dobrze bo myślałem że jesteś kolejnym "misiem" :D bez urazy :D

Gość laFiestta
czerwony - pomimo tego ze jestem kobieta - mnie tez to wurza. zawsze jak robimy ze znajomymi imprezy konczy sie to awantura takiej pary, bo chlopak zle sie spojrzal a jego dziewczya za duzo wypila i musi byc awantura, musi

Gość poszukujący123
"LaFiesta" jak facet jest wytrwały i mu zależy, to łatwo nie odpuści, będzie starał się do ciebie dotrzeć nawet jak jesteś nieśmiała, oczywiście, jeśli jest na jakimś poziomie, ale z drugiej strony jakieś sygnały tez musisz wysyłać, aby w ogóle dostrzegał, czy jesteś zainteresowana.

Ja wole śmiałe ale spokojne a nie jakieś rozjebane sam jestem nerwowy choć staram się być spokojny więc kobieta "bomba robiąca ciągłe awantury by mnie wykończyła :D

Gość Kajska
Ja mam 23 lata, jestem sama :/

ale z drugiej strony jakieś sygnały tez musisz wysyłać, aby w ogóle dostrzegał, czy jesteś zainteresowana. No ja mam czasem ztym problem bo nie wiem czy laska jest mną zainteresowana czy mnie olewa :D

Gość poszukujący123
Ja wolę trochę takie bardziej zwariowane, szalone, bo sam jestem spokojny, rozsądny i rozważny.

Gość male sprostowanie
singlem jest sie z wyboru, a nie dlatego, ze nie mozna kogos znalezc albo juz sie z kims nie jest. bo przez te szukajace a niemogace znalezc te, ktore sa singlem z wyboru i tak sa oceniane jako te, ktorych nikt nie chce. a to nie jest tak :D