Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laFiestta

singielki +/- 20

Polecane posty

Gość laFiestta
Ile bym dala zeby jakis chlopak ktory by do mnie pasowal, wyslal mi jakis sygnal. Jestem niesmiala ale nie do tego stopnia zeby nie odpowiedziec. I niesmiala nie znaczy ze nudna :)a to czesto ludzie myla

Gość poszukujący123
ale z drugiej strony jakieś sygnały tez musisz wysyłać, aby w ogóle dostrzegał, czy jesteś zainteresowana. No ja mam czasem ztym problem bo nie wiem czy laska jest mną zainteresowana czy mnie olewa To wtedy trzeba przejść do bardziej zdecydowanej kontrofensywy:D aby w końcu sytuacja sie wyklarowała, bo z kobietami to niekiedy ciężko;/

Gość czerwony napalony wojownik :D
Ja wolę trochę takie bardziej zwariowane, szalone, bo sam jestem spokojny, rozsądny i rozważny. to poszukaj mi spokojnej a ja polece Ci moja przyjaciółkę "bombę" fajna kobieta wolna i na pewno szalona Co ty na to ? :D

Gość laFiestta
no ja bylam singielka do teraz

Gość poszukujący123
"laFiestta" Po swoim przykładzie wiem, że jak jakaś dziewczyna mi się podoba, to próbuję zacząć podryw, to nie ma takiej możliwości, żeby ona się sama z siebie nie zorientowała, ze coś do niej mam;p. Nie ma bata;p. Chyba, ze trafi Ci się nieśmiały adorator;p

To wtedy trzeba przejść do bardziej zdecydowanej kontrofensywy aby w końcu sytuacja sie wyklarowała, bo z kobietami to niekiedy ciężko;/ Tak zrobię młody jestem to mam czas :D

Gość tyhti8yo
Ja mam 19 lat i powiem szczerze, że do pewnego czasu faceta mieć nie chciałam. Moje kolezanki są już trochę zdesperowane, kazdego faceta rozpatrują jako materiał na swojego partnera. Mi to nigdy przez myśl nie przeszło i dwa miesiące temu sam się napatoczył. Bez żadnej presji stwierdziłam, że można się umówić - będzie fajnie to spoko, jak głupio to powiem, że sorry ale musimy się pożegnać. I wszystko idzie świetnie :) Dziewczyny, najbardziej w szukaniu faceta przeszkadza desperacja

Gość poszukujący123
to poszukaj mi spokojnej a ja polece Ci moja przyjaciółkę "bombę" fajna kobieta wolna i na pewno szalona Co ty na to ? Warto to rozsądnie rozważyć;p

no ja bylam singielka do teraz Czyli masz faceta więc co marudzisz ? za słaby ? :D

Warto to rozsądnie rozważyć;p :D hahaha no to szukaj wybranki do mnie tylko ładnej i kobiecej :D

Ja właśnie mam samych kiepskich adoratorów. Albo mnie zaczepia po pijaku jakoś koleś po 40, albo licealiści. Smutne trochę.

Albo mnie zaczepia po pijaku jakoś koleś po 40, albo licealiści. Smutne trochę. I nie dajesz nawet szansy a takie odważne chłopaki :D

Gość poszukujący123
Albo mnie zaczepia po pijaku jakoś koleś po 40, albo licealiści. Smutne trochę. Myślę, że dziewczyny wola podryw nie co bardziej subtelny;p A tak ogólnie dziewczyny, to czego szukacie, co jest dla Was najważniejsze w potencjalnym partnerze?

czerwony napalony wojownik :D - tatusia już mam, a jakbym chciała dziecko, to bym sobie urodziła. Potencjalny partner? Chciałabym, żeby mi się podobał, żebyśmy mieli jakieś wspólne zainteresowania i żeby się uczył albo pracował. No i wiadomo,wierny i traktujący mnie z szacunkiem, ale tego na pierwszy rzut oka nie widać.

Gość taka jedna 21
wiadomo, na pierwszy rzut idzie wyglad. ALE - jesli nie podoba mi sie czyjes zachowanie i widze, ze chlopak/facet ma charakter, ktory mi nie odpowiada, to nawet jego boski wyglad tego nie przysloni. natomiast moze byc ktos niekoniecznie urodziwy, ale jesli dobrze sie z nim rozumiem i widze, ze to w porzadku czlowiek - znajomosc sie rozwija. liczy sie dla mnie to, co ten ktos ma w glowie. ale po co ja to pisze, zawsze takie wypowiedzi sa wyzwane od hipokryzji, piertolenia itd. :(

Kajsja :D

ale tego na pierwszy rzut oka nie widać. To prawda dlatego trzeba zdać się na instynkt a później go poznasz jaki jest i zdecydujesz czy to jest "to" czy "nie" :)

Gość poszukujący123
takajedna21 akurat się z Tobą zgadzam, bo jeżeli ktoś szuka poważnego związku to na pewne mankamenty urody można oko przymknąć:)

Gość taka jedna 21
i wole jak ktos troche niesmialo do mnie uderza, przesadzona pewnosc siebie z miejsca mnie odpycha :o

Kajsja Skąd jesteś ?

Gość taka jedna 21
no wlasnie, bo jak szukac, to do zwiazku, bo na jednorazowe przeroochanie to charakter sie nie liczy, wyglad w sumie tez nie :o :D hahaha :P

Póki co, nie mam się w jakiej sprawie zdać na instynkt, bo albo chłopcy po 6-7 lat młodsi, albo panowie po 15 starsi.

jeśli można wiedzieć :D oczywiście

Kajsja Chyba się na mnie nie obrazisz że złamie tą mocną zasadę i zapytam Cię o wiek ? :)

Gość poszukujący123
czerwony napalony wojownik :D Kajsja Skąd jesteś ? Podbijam;p A Ty takajedna21 skąd jesteś?

Gość taka jedna 21
wiek Kajsjai (?:D) szacuje na 23-26 :)

Gość taka jedna 21
no ja niestety poza Polska :( ale jak jestem na kafe i spotykam (?:o) fajnych ludzi to az zal :) naprawde. no panowie, tez sie pochwalcie swoim wiekiem ;)

mocną zasadę Miałem napisać "żelazną" :D