Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laFiestta

singielki +/- 20

Polecane posty

Gość Piastun
szczególy na emila prosze labedz35@wp.pl zaryzykuj moze warto jezeli szukasz stabilizacji.

Gość KaHaHaHa
Hahahaha:D Psełdo nimm2- nie musisz się specjalnie pogrubiać:P figura nie ma znaczenia:P ale chyba już zdecydowanie szukam normalności jakiejś stabilizacji:) A w jakim wieku jesteś?:)

Gość KaHaHaHa
jukjkjh-co ło matko?:D

Gość jukjkjh
Delikatnie mówiąc całkiem nie mój typ :P

Gość KaHaHaHa
Mój niby też nie:P

KaHa - +6 do Twojego ;) O, normalność, stabilizacja, pewność partnera, zaufanie, bliskość, otwartość, zrozumienie, jedność, to są fajne potrzeby. A dlaczego tak Ciebie ciągnie w stronę stabilizacji, a nie szaleństwa?

Gość KaHaHaHa
Psełdo nimm2 ja już miałam wiele atrakcji w życiu;> Ile masz lat?

Gość nvjapbgbao48-76-8hghapghhaiog
kacha sracha

Gość KaHaHaHa
Pewne rzeczy zostawiam dla siebie:P ale było wiele takich hahaha:) nie chcesz się przyznać ile lat masz:P nie ładnie:)

Gość poszukujacy123
KaHaHaHa - w sumie dziwie Ci się, że tak długo jesteś sama, bo widzę, że nie masz wygórowanych wymagań, naprawdę. To nie ironia. A to, że nie chcesz faceta "cofniętego w rozwoju", to mnie nie dziwi. facet powinien być inteligentny, mieć szerokie zainteresowania. Pozdrawiam

Gość KaHaHaHa
Poszukujący-ironia? To faceci nie doceniają tego,że nie jestem zadufaną w sobie egoistką!! a wręcz przeciwnie:) Bo jeśli nie zniechęciło mnie to,jak facet dostał wyrok,za potrącenie faceta po za pasami,wywalili go z roboty,bez środków do życia za to z kredytami i w pewnym momencie komornikiem na łbie! podejrzewam,że nie jedna laska olała by gościa;) Bo taka jest prawda. a ten facet jest dnem i nikim...Gośc bez ambicji;)A jak ja mialam powazne problemy to miał to w dupie... A faceta cofniętego w rozwoju to mialam i to o 10lat.Świetnie dogadywał się z moim wówczas 14letnim bratem^^Na tym samym poziomie nadawali:/ a w dodatku codziennie łaził z kumplami chlać.przynajmniej raz w tyg.zajebany do domu wracał a mamusia się cieszyła:D a ja nie nawidzę jak facet pije 7dni w tyg. jak nie potrafi pić,bo musi się koniecznie uchlać to ja dziękuje takiemu:) wszystko jest dla ludzi,ale w odpowiednich proporcjach:) Nie mówię,żeby mój potencjalny facet był abstynentem bo to też jest chore;)

Gość Dżem Dobry :)
To jak ?:) Przystojny 23 latek tutaj zagląda a Wy dziewczyny nic mnie nie zagadujecie...;p heh a tak poważnie to miałem wpaść i troszkę posiedzieć, ale jestem tak padnięty, że idę zaraz lu lu :) pozdrawiam :)

Gość poszukujacy123
KaHaHa, ja nie ironizuję, tam napisałem to nie ironia, taka dziewczyna jak Ty to skarb, i na pewno taka bym docenił:) szkoda, ze na takie nie trafiam, a Ci faceci co Ci się trafiali to jakieś kompletne buraki, zal mi Cię, naprawdę, bo wiesz co w życiu jest ważne, nie miałbym problemu, żeby zapewnić kobiecie to o czym piszesz:)

Gość KaHaHaHa
Poszukujący123-Widzisz tu padło pytanie od kogoś dlaczego szukam stabilizacji i normalności a nie szaleństw;) Pytanie dosyć trudne,ale np.przeglądając profile na fb moich znajomych /- rok/dwa starszych,ba nawet młodszych to nasu wa mi się jedno pytanie dlaczego takie mało piękne(żeby nikogo nie urazić,że potwory)i zwyczajnie mało inteligentne dziewczyny mają swoją połówkę,są zaręczone bądź mężatkami... I zastanawiam się czy może faktycznie coś ze mną nie tak...przykro mi,że ja jestem sama... mega szaleństw nie szukam,bo po pierwsze bliżej mi do 30stki a nie do 20stki,po drugie chyba wyrosłam z tego,żeby biegać jak małolata za facetami i zmieniać ich jak rękawiczki:) a szalenstwo?proszę bardzo,ale jak dla mnie wszystko z umiarem:) Nie wiem ile lat miał ten kto mi to pyt.zadał,ale w pewnym wieku kobiety myślą chociażby o założeniu rodziny...;)jedne zacznają o tym myśleć wcześniej inne później... A w ogóle w jakim wieku jesteś?i z jakiego pięknego miasta?:)

Gość KaHaHaHa
Widzisz poszukujący... Ty może Bys docenił,ale mało jest takich...a przynajmniej ja takiego nie spotkalam... przerabiałam związki takie prawdziwe bądź mniej z różnymi męzczyznami,w swoim wieku, 2lata starszymi akurat ta grupa okazała się bandą,żeby nie powiedziec idiotów:/ Później poszli na"ruszt"Ci starsi 5-7lat odemnie czyli tacy kolo 30stki-myślałam,że są bardziej odpowiedzialni?mądrzejsi?ale też widzę że nic z tego,teraz to już zostały same niedorajdy życiowe:)Chociaż jeden plus z takich starszch:P bo jakoś swobodniej się przy nich czułam;)Nie wiem czemu,ale tak było:D

Gość poszukujący123
KaHahaha, to sorki, bo jak widzisz, odkąd zmyłem się wcześniej nie czytałem wszystkich postów. Ale wspominałem wyżej, że mam 22 lata, i jeśli po tej informacji jesteś zainteresowana, żeby chociaż od tak sobie pogadać, to mogę podać gg. Nie chcę się tu więcej rozpisywać> Dodam tylko, że każdy potrzebuje w życiu poszaleć, aby nie popaść w nudę i jakoś ubogacić to niekiedy dołujące życie, ale potrzeba założenia rodziny w tym wieku jest jak najbardziej normalna:)

Gość KaHaHaHa
Poszukujący-gg? w tel mam neta teraz,a gg mi nie działa najzwyczajniej w świecie... ewentualnie zostaje glupawy portal fotka:/ do tego mam obecnie tylko dostęp:( a faktycznie podawałeś swój wiek,przepraszam:)

Gość poszukujący123
Spoko nic nie szkodzi, ze przeoczyłaś:) rzeczywiście te historie, które opisujesz, świadczą, ze masz pecha. Ale porządnych facetów, którzy coś sobą reprezentują nie brakuje;p. Fotka, to w ogóle tego nie kojarzę, ale kiedyś do tego gg dostęp chyba będziesz mieć, no nie??

Gość poszukujący123
Myślę, że za dobra dziewczyna jesteś, starasz się mega, i po prostu przyciągasz takich życiowych niedorajdów;/ Dobrze, że jesteś opiekuńcza, ale znajdź sobie faceta, który też tobą się zaopiekuje i da Ci poczucie bezpieczeństwa:)

Gość poszukujący123
ja mykam, ale jeszcze tu zajrzę.

Gość KaHaHaHa
szukający123- Pewnie będę mieć ale póki co nie:( A chodziło fotka.pl:) mam tam to głupawe konto:P Fajnie by było kogoś Takiego znaleść;) ale zobaczymy,najwyżej starą panną zostanę:d

Gość KaHaHaHa
Poszukujący123-dobrej nocy:* Fakt za dobra jestem;)

Gość poszukujący123
Jeszcze jestem na kompie, wiec przeczytałem;p Ile masz wzrostu?

Gość poszukujący123
KaHaHaha- zaglądaj tu czasem, też życzę dobrej nocy:) i dodam, ze właśnie marzy mi się taka osoba, a gdyby była taka jak Ty, to na pewno z mojej strony by tego nie pożałowała:)

Gość KaHaHaHa
Poszukujący123-a duża dziewczynka jestem ;)Bo 173cm;) możesz sobie mnie obejrzec,nawet bez logowania na fotce.pl:)Jeśli chcesz:)

Gość taka jedna 21
WRÓCIŁAM!! :D:D

Gość taka jedna 21
no to do jutra ;) śpijcie dobrze, single :D

Gość taka jedna 21
jest ktos ? :)