Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laFiestta

singielki +/- 20

Polecane posty

Gość SaraQ
bycie singlem na jakis krotszy okres czasu - ok, ale na dluzsza mete? ciezko tak zyc..

Gość Dżem Dobry :)
ja jestem :) Co tam słychać nowego "taka jedna 21" ;p Pogoda do kitu...:( Ale można się zająć sprawami na które szkoda czasu w piękny dzień :) Do KaHAHAHA :) cierpliwośći... są faceci zaradni, ogarnięci i przystojni :) Którzy mają plany, a także chętnie mogą poszalec :) Gwarantuje Ci, że takowy się znajdzie ale brać co jest pod ręką też nie ma sensu..

Gość taka jedna 21
nie bylo mnie troche, bo z pracy uderzam co jakis czas :P witam :) u mnie tez pada, lipa :o liczylam na ciepla jesien, moze taka bedzie, popada 2-3 dni i znow zaswieci sloneczko :D :)

Gość taka jedna 21
ktos mnie pytal, gdzie mnie wywialo. wywiewalo tu i tam, az zostawilo w Austrii :P :)

Gość poszukujacy123
KaHaHaHa - chętnie obejrzę Twoje zdjęcie na tym portalu, tylko pod jakim nickiem Cię tam znajdę? próbowałem do tego podobnego z Kafe co masz, ale wiek pod zdjęciem się nie zgadzał;p z tym co podałaś:) Duża dziewczynka jesteś, ale ja jestem trochę wyższy;p taka jedna 21 - dobrze, że jesteś gdyby mnie wywiało do Austrii to bym nawet nie wracał;p;p Serdecznie wszystkich pozdrawiam:)

Gość KaHaHaHa
Poszukujący123-na fotce to nazywam się SlodkaMartus1988 a skąd jesteś?:)

Gość poszukujacy123
KaHaHaha- dzięki za nick:) Tam się zastanawiam czy te Twoje posty to nie jakaś prowokacja;p, przejrzałem fotki i muszę powiedzieć, ze ładna jesteś:) Dodając to, że jesteś taka wrażliwa i empatyczna dziwie się naprawdę, ze nikogo sensownego nie udało Ci się znaleźć. to są bardzo dobre cechy kobiety, a na dodatek bardzo ładna. Skąd jestem? Nie chcę pisać tu dokładnie, ale niestety ponad 250 km od Łodzi:( szkoda. Życzę żebyś znalazła kogoś kto będzie Ciebie wart:) pozdrawiam:)

Gość KaHaHaHa
Poszukujący123-a nie ma za co to tylko nick:) moje posty to prowokacja?czemu się zastanawiasz?:) Miło,że piszesz,że jestem ladna:)Ale ja uważam,że przeciętna:)

Gość Gośćzjowisza
"Miło,że piszesz,że jestem ładna Ale ja uważam,że przeciętna" Nie dość, że ładna, to jeszcze skromna:) "moje posty to prowokacja?czemu się zastanawiasz?" Tak jak wspomniałem wyżej, nie często zdarza się takie połączenie, nie dość, że jesteś ładna, masz cechy, które oczekuje od kobiety sporo facetów, jesteś wrażliwa, empatyczna, masz ogólnie dobre serducho, a na dodatek, jak już wspomniałaś nie lecisz na kasę. oczywiście każdy dojrzały facet, chce zapewnić swojej kobiecie poczucie bezpieczeństwa, także materialne, nie tylko emocjonalne, ale jednak by oczekiwał, że dziewczyna będzie kochać go, nie jego pieniądze i nie zniknie, gdy przyjdą trudności, i nie będzie chwilowo kasy. takie kobiety są na wagę złota. Szkoda, że w moim otoczeniu tak mało takich dziewczyn, ale cóż takie życie;/

Gość KaHaHaHa
:)Skromna?może i tak:) szkoda,że nie ma facetów,którzy by mnie "wzięli" tak po prostu;) No ale cóż:) Nie raz mi faceci Przykrość robili,mam czasem taką ochotę po prostu złapać jakiegoś i mu tak dokopać,żeby w pięty weszło,za to ile krzywd mi faceci zrobili. Nie mówię,że jestem chodzącym ideałem,bo każdy ma wady:)

Gość Gośćzjowisza
Po pierwsze sorki za zmianę nicku na kafe, tamten brzmiał zbyt desperacko. Po drugie, też ideałem nie jestem. Ale sporo wymagam od siebie, wiec mam prawo wymagać czegoś od kogoś. Zamiast użerać się z taką patologią, trzeba było od razu kazać im spadać na drzewo. Naprawdę podziwiam to, że chciałaś im pomóc, bo pomagać ludziom trzeba, ale nie kosztem, że tkwisz w toksycznym związku, który potem ryje Ci psychikę;/ Potem te przykrości powodują, ze coraz ciężej Ci zaufać ponownie Ja już tu na forum, nie chcę się więcej rozpisywać, jak coś to może rzuć jakiegoś maila?