Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majka88Listopadowa

Wszystkie staraczki zapraszam do wspólnego wspierania się:)

Polecane posty

Hej dziewczyny,zapraszam was wszystkie staraczki do wspolnego motywowania i wspierania sie w staraniu sie o dzidziusia.Razem razniej;)Piszcie kochane jak to u.was.wyglada.

Gość jpgandjks
Ale co opisywać mamy ci seks?

Gość buujda
he he dobre opisywac sex :p ja ci radze nie rozmnazac sie bo jest na swiecie sodomja i gomorja a bezie jesczze gorzej szkoda dziecka na taki swiat kto jest madry oszczedza potomstwu takiego zycia

Gość u mnie staranka wygladaja
w ten sposob: ja rozszerzam nogi i wypinam pupsko a maz wpycha mi swoja pale w pipke. Potem tryska we mnie sperma a ja leze z nogami do gory a co wycieknie to palcem z powrotem wpycham. Mam nadzieje, ze staranka i przytulanka dadza nam owoc naszej milosci, nasza fasolke upragniona, dzieciatko wyczekane.

Gość buujda
przeiciez ja mowie powaznie, kryzys brak kasy wszytsko sie rozpada wiec po co pozwolic dziecku zyc w takim swiecie?? wojny; glod, choroby ludzie coraz gorsi ja bym nie pozwolila zeby ktokolwiek przez to przechodzil jesli juz teraz wiezs ze bys je kochala to nie rob dziecka bo bedzie sie meczylo razem z nami wszytskimi miej mozg kobieto

Gość Karolka:)
Hej! My się staramy już 5 cykl i mam takie uczucie że w tym też nic nie wyszło, ale okaże się w niedzielę

Gość gddddddddd
A nie mozna tak normalnie napisac "dziewczyny starajace sie o dziecko" a nie "staraczki", a potem bedzie o fasolkach, bejbusiach i innych farmazonach.

Gość jpgandjks
No dla mnie to poważny temat bo staram się z Mężem o dziecko ale serio to nie wiem o czym tu pisać :D No uprawiamy seks, potem czekamy na wyniki. O czym tu dywagować?

Gość i na co???
jest cale multum tutaj takich tematow wystarczy poszukac nie wiem jaki to sens zakladac nowe :O

Gość Karolka:)
Czasem fajnie pogadać z kimś kto jest w takiej samej lub podobnej sytuacji. Ja w tym nic dziwnego nie widzę

Gość a powiem
autorko tyle jest tematow juz na ten temat,ze proponuje Ci zajrzec do jednego z nich....... bo sama widzisz te komentarze.....

Gość Firankaa
Majka, Karolka zapraszam na nasz topic na ten temat... "Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012" My tam od niedawna sobie ze soba piszemy :)