Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miraaabelkaaa

pomysl na 1. rocznice zwiazku

Polecane posty

Gość miraaabelkaaa

Jestem z chlopakiem od roku. Mam ochote zrobic dla niego jakas niespodzianke. Wymyslilam, ze spelnie jedna z jego fantazji, o ktorej mi mowil - ze nie bede miala bielizny na sobie i tylko on bedzie tego swiadomy w miejscu publicznym. Mam zamiar dac mu koperte z data i miejscem spotkania( spotkojna knajpka z barem i dobra muzyka) , opisem jak ma sie ubrac i co przygotowac - np. kupic wino, przygotowac swiece w domu. dopisek ps. nie zapomnij mi czegos przyniesc i w malej paczuszce beda moje stringi. na miejscu chce na niego czekac w obcasach, malej czarnej, wystrojona ogolnie i jaby nigdy nic zaprosic go na drinka, troche potanczyc, nie wspiominac nic o bieliznie, dopiero pozniej troche zaczac go usic i w koncu pojechac do domu, chcac sie z nim namietnie kochac, wypic wino i spedzic mily wieczor. czy to jest ok?

A po co ma Ci te stringi przynieść, napisz PS nie bede miec na sobie bielizny. Skoro tylko on ma wiedzieć ze nie masz bielizny i taka jego fantazja to na cholere chcesz mu nie wspominać ze nie masz bielizny?;/

Gość co robić???
karton prezerwatyw obwiązany wstążką

Gość autorko, jesteś zdrowa?
moze czas do psychiatry się udać?

Gość miraaabelkaaa
Już od miesiąca ćwiczę z ogórkiem w odbycie, żeby anal tej nocy był super.

Gość tu COBOS
czyli badanie opinii publicznej Mamy pytanie, czy Ty jesteś idiotką, czy gimnazjalistką/ Jak idiotką to ok, wszystko w normie, jak gimnazjalistą to jesteśmy ciekawi, z jakiego PGR się wywodzisz?