Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3ddddddjtppjjmdjjggmwwjajpp

związek bez seksu- komuś się udał, udaje?

Polecane posty

Gość gryyyyyyka
sex to nie kopulacja jesli sie zabezpieczasz jesli oboje partnerow ma potzrebe bliskosci i sprawienia sobie przyjemnosci to gdzie tutaj problem???

Gość spoko koko................
Nie jestem już pierwszej młodości i nie chcę mieć dziecka, jestem tego pewna. Nie jestem jakąś 18letnią gowniarą, której sie tak tylko wydaje ;)

Czy się udaje ? Czasami nie ma innego wyjścia, bo musi tak być :P Raczej jest to trwanie w pewnym układzie wzajemnych zależności. Seks od święta i to bez większych rewelacji :( Nie ma nawet przyjaźni, bo o uczuciach nawet nie warto wspominać :(

Gość do fvhfvgbcvbcbv
to może mąż tej dziewczyny spotykał się z perwersją, bo ona każdego przyjmuje między nogi

spoko koko................ Ja też będę mieć seks ale chcę być 100% pewna tej osoby i najlepiej będę się czuła robiąc to z mężem, nie jestem aseksualna, ale potrafię panować nad chucią. Moj facet też. Twój facet zdaje sobie sprawe z tego jakie masz podejscie na temat seksu?:classic_cool: wielu facetów nie ma pojecia że po .slubie to mają sprzety wieszać w szafie :D

Gość fvhfvgbcvbcbv
nie wiem ale ja bym rzuciła drania, który co chwila z nieznajomą suczą się pieprzy po 1 bo jest zbokiem po 2 bo jest niewierny i oszukuje po 3 bo pewnie złapał już jakiegoś syfa i nie wpadł na to, że może mnie zarazić, świnia i dureń w 1

Gość spoko koko................
Nie gadam z facetem o żadnym slubie, bo nie wiem czy to moj jedyny, a może nie? a moze kiedys poznam innego? tak tylko napisałam, że najlepiej i najbezpieczniej jako kobieta bym się czuła po prostu kochając się z mężem a nie z kimś kto jest "tylko" moim chłopakiem.

mnie łatwiej byłoby zupełnie zrezygnować z seksu niż mieć go raz na dwa miesiące po każdym takim seksie od nowa muszę walczyć z budzącą się nadzieją, że może teraz coś się zmieni i tak w kółko, jak udaje mi się uporać ze swoimi emocjami, pogodzić się z tym to mąż znowu ma ochotę i wszystko zaczyna się od nowa właśnie to mnie najbardziej męczy

Gość little......
dark secret-dajesz sie wykorzystwac pacanowi On nie wie ze cierpisz??? interesuje go tylko wlasne ego???

little...... dark secret-dajesz sie wykorzystwac pacanowi On nie wie ze cierpisz??? interesuje go tylko wlasne ego??? I mamy głos rozsądku :classic_cool:

Gość Rubinowaaa...
jak dla mnie to ci wasi 'faceci' albo maja kogos na boku kto im robi dobrze a do was tylko ida sie 'przytulac', albo sami sobie pomagaja raz na jakis czas skoro libido slabe,

Gość 54555
wspolczuje,ja sobie nie wyobrazam malzenstwa bez seksu:O bez seksu to ja moge byc z kolega czy znajomym,pojsc z nim na piwko czy na wycieczke,ale malzenstwo bez seksu to totalna porazka:O ani to normalnie funkcjonuje ani nic,to po co w tym trwac,a facet predzej czy pozniej pojdzie w dluga bo nie wytrzyma,rozwiedz sie lepiej i zyj jak odludek,masakra:O po co sie zenic?:O

Gość 54555
u was to wogole nie widac zadnej wiezi a facet ewidentnie kogos ma

Gość Dark a może
Dark, a Twój mąż ma problemy z potencją ?

Gość anabellla3
Nie mialam 4 lata seksu w malzenstwie i nie zdradzilam meza....

Gość anabellla3
Rowiodlam sie w koncu,bo nie bylismy ze soba szczesliwi.

Gość anabellla3
Nie mowilam autorko do Ciebie.:),lecz tak ogolnie... U nas trwalo to 4 lata.Oddalilismy sie od siebie i denerwowalismy sie nawzajem tylko... Na dluzsza mete to ja takiego zycia sobie nie wyobrazam. Jesli Wam tak dobrze to ok.:)

Gość anabellla3
Mialam potem kogos i seks z nim moglam miec codziennie,albo czesciej..Kochalam,lecz mnie zdradzal i znowu jestem sama. Narazie nie mam yeksu i tez jest ok.:D

Gość wefwepfwe
Tak czytam wypowiedzi niektórych osób i łapię się za głowę... żal mi co poniektóre z was.. Najbardziej rozśmieszył mnie tekst :'' wiesz co, o ludziach zboczonych jak ty i twoi panowie, to tu nie mówimy. To margines. Nie każdy lubi sobie wpychać do d**y jakieś kulki i przedmioty. Pewnie Twoi faceci to zamiast głowy mają penisa.'' Mam wrażenie, że takie osoby po prostu nie zdają sobie nawet sprawy co to znaczy DOBRY SEKS. Dla nich to tylko ''włożenie kutasa w cipę i spuszczenie się''. Czy wy wiecie co to znaczy namiętność, bliskość emocjonalna ? Ja uwielbiam seks.. Dla mnie to jest coś niezwykle przyjemnego. Kochamy się z chłopakiem wtedy kiedy tylko mamy na to ochotę, czasami codziennie, czasami co 3 dni. Ale za każdym razem czuję satysfakcję. To nie jest tylko włożenie ''chuja w cipę''. To jest niesamowite uczucie więzi i bliskości. Uwielbiam jego oddech na swojej skórze, jego ramiona, ciało, uwielbiam patrzeć jak odpływa.. Byłam kiedyś w takim związku gdzie facet chciał się kochać raz na dwa tygodnie.. i wystarczało mu przytulenie się i ewentualne 'dotykanie'. Rozstaliśmy się po roku.

Do autorki- szczerze Ci współczuję. Ja swego czasu też miałam problem ze swoim facetem, bo w pewnym momencie strasznie spadło mu libido i kochaliśmy się rzadko. Wydaje mi się, że Ty chcesz się kochać, to nieprawda, że nie potrzebujesz już seksu. Czujesz chyba się podobnie do tego, jak ja się czułam. Po prostu Twoje potrzeby zostały nieco uśpione, na dodatek nie chce Ci się już kolejny raz prosić o seks, więc wydaje Ci się, że już go nie potrzebujesz. Współczuję, że to mąż, a nie chłopak- zawsze było by lepiej zostawić. dirtydiana.pl

Gość do dark
masz dzieci?

Gość czarnycharakter37
Zawsze to wina faceta.A moze piszaca po autorka wzielaby sie w garsc i zapytala partnera dlaczego tak sie stalo? Widac nie rozmawiala z nim a tylko poczynila jakies zalozenia.Skoro nie chce sexu to pewnie ma male libido.Facet nie jest maszyna i potrzebuje czasem bodzca.Moze to byc taniec erotyczny,figle lub cos innego co spowoduje,ze nabierze ochote na sex.

Gość czarnycharakter37
Moze po wielu probach i z jego strony,ma dosc ze zona oczekuje caly czas ze to on bedzie zawsze prowokatorem do zblizenia.Moze tez za malo mu okazuje,ze jest dla niej przystojny,sexowny i ze lubi sie z nim kochac.Czasem same slowa kocham cie nie wystarcza.Kobieta moze byc bierna w lozku ale musi czasem pokazac ze ma ochote i zaczac.Reszta sie juz sama ulozy.

Gość czarnycharakter37
Moze i jemu jest ciezko i tez ma dosc tego wszystkiego,calej tej sytuacji.Autorko kiedy ostanio pocalowalas swojego mezczyzne sama od siebie i powiedzialas mu ze jest sexi? Kiedy klepnelas go w tylek i zalotnie spojrzalas? To sa np sygnaly do tego ze zalezy Ci na sexie z nim.Kiedy np przywitalas go z usmiechem na twarzyjak wrocil do domu?Kiedy z nim ROZMAWIALAS o tym co sie dzieje w Twojej glowie?