Gość czarnycharakter37 Napisano Wrzesień 20, 2012 Dlaczego kiedys moglo byc dobrze w lozku a dzis klapa? Moze wina nie lezy tylko po stronie faceta.Moze i Ty powinnas cos zmienic w sobie zeby bylo dobrze.A co do tego czy ma kochanke,mozesz tylko zakladac tak czy nie.W wiekszosci przypadkow owszem dzieje sie tak ze brak sexu w malzenstwie jest spowodowany tym iz druga polowa ma kogos na boku.Ale nie jest to regula! Nie kazdy facet to zdrajca i swinia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarnycharakter37 Napisano Wrzesień 20, 2012 Piszesz ze to dobry czlowiek wiec nie traktuj go szablonowo i rozmawiaj z nim.Nie obarczaj go cala wina za wasze niepowodzenie.Czy Ty nie masz nic sobie do zarzucenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noemi50 Napisano Wrzesień 20, 2012 udał , udaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarnycharakter37 Napisano Wrzesień 21, 2012 Facetowi tez nie jest łatwo.Być może problemy,zmęczenie,stres i to że np żona chodzi przeważnie smutna a jeszcze nie powie prawdy co i jak.Takie stany rzeczy nie sprzyjaja pożyciu intymnemu.I wtedy facet oczekuje wsparcia od partnerki.Zainteresowania a nie kopania po tylku za to że seksu brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie martw sie tak!!!! Napisano Wrzesień 21, 2012 autorko jakbym czytała o moim małżeństwie . Kocham męża jest moja największą miłością ale jeżeli chodzi o seks to jesteśmy źle dobrani:( przed mężem miałam 3 partnerów wiec mam porównanie . Maż jest kiepski i w przeciwieństwie do mnie ma bardzo małe potrzeby seksualne.Maż jest wspaniałym człowiekiem i cudownym ojcem :) a ja pogodziłam sie z tym ze tak jest i skupiam sie na tym co dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niebieska.rg Napisano Wrzesień 21, 2012 dark secret, a czy byliscie u seksuloga? jesli nie to wybierzcie sie koniecznie, i to koniecznie do lekarza seksuologa a nie psychologa seksuologa. zrobi Twojemu mezowi badania, niskie libido moze byc spowodowane chociazby wysokim poziomem prolaktyny, dostanie na to leki i Twoje zycie seksualne powroci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach