Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3ddddddjtppjjmdjjggmwwjajpp

związek bez seksu- komuś się udał, udaje?

Polecane posty

Gość czarnycharakter37
Dlaczego kiedys moglo byc dobrze w lozku a dzis klapa? Moze wina nie lezy tylko po stronie faceta.Moze i Ty powinnas cos zmienic w sobie zeby bylo dobrze.A co do tego czy ma kochanke,mozesz tylko zakladac tak czy nie.W wiekszosci przypadkow owszem dzieje sie tak ze brak sexu w malzenstwie jest spowodowany tym iz druga polowa ma kogos na boku.Ale nie jest to regula! Nie kazdy facet to zdrajca i swinia.

Gość czarnycharakter37
Piszesz ze to dobry czlowiek wiec nie traktuj go szablonowo i rozmawiaj z nim.Nie obarczaj go cala wina za wasze niepowodzenie.Czy Ty nie masz nic sobie do zarzucenia?

Gość Noemi50
udał , udaje

Gość czarnycharakter37
Facetowi tez nie jest łatwo.Być może problemy,zmęczenie,stres i to że np żona chodzi przeważnie smutna a jeszcze nie powie prawdy co i jak.Takie stany rzeczy nie sprzyjaja pożyciu intymnemu.I wtedy facet oczekuje wsparcia od partnerki.Zainteresowania a nie kopania po tylku za to że seksu brak.

Gość nie martw sie tak!!!!
autorko jakbym czytała o moim małżeństwie . Kocham męża jest moja największą miłością ale jeżeli chodzi o seks to jesteśmy źle dobrani:( przed mężem miałam 3 partnerów wiec mam porównanie . Maż jest kiepski i w przeciwieństwie do mnie ma bardzo małe potrzeby seksualne.Maż jest wspaniałym człowiekiem i cudownym ojcem :) a ja pogodziłam sie z tym ze tak jest i skupiam sie na tym co dobre.

Gość niebieska.rg
dark secret, a czy byliscie u seksuloga? jesli nie to wybierzcie sie koniecznie, i to koniecznie do lekarza seksuologa a nie psychologa seksuologa. zrobi Twojemu mezowi badania, niskie libido moze byc spowodowane chociazby wysokim poziomem prolaktyny, dostanie na to leki i Twoje zycie seksualne powroci