Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na śniadanie001

KOGO LUBICIE Z TEGO DZIAŁU?

Polecane posty

Gość o jenyyyyyyyyyy
:D no na pewno asiamt bardzo się tym przejmie:) Zwłaszcza, ze prawie każdy kto się w tym temacie udzielał wymieniał asiamt jako jedną z tych lubianych. takakala - a tak serio...ty sobie jaja robisz prawda? Nie wierzę, że można być aż tak ułomnym

ciąża i poród to nie choroba gdybym sobie zartowała z czyjejś choroby to byłoby to nie ok ale w tym przypadku nie widzę swoich błędów takakala

no i widzisz po swoim tekście odnośnie tego, ze wiesz co napisałaś mam wrażenie, ze nie do końca z tobą wsio ok poprawiłam swój błąd tylko

Gość d.z.iunia
Cały czas? Radzę posledzic, kto ile czasu tu spędza. Nie jestem rekordzistka. No właśnie: co lepsze cc czy sn??? A, jeszcze był fajny temat, ze te co miały cc nie maja prawa mówić, ze urodziły dzieci. Jatka tam była na całego, aż miło :).

mówisz że ze mną nie do końca wsio ok, a wcześniej pisałaś że ciąża to nie choroba. więc gubisz się

Gość o jenyyyyyyyyyy
To na ja odnośnie tematu... Lubię czarne niki oprócz z Kokardą i Toksycznej Matki. Takala - tej osoby nie traktuję poważnie. A najbardziej mnie śmieszą takie osoby jak dziunia, które nie rodziły jeszcze ale na tematy porodu, znieczuleń itd wiedzą najwięcej, nie mają dzieci ale o wychowywaniu to ohoho ile one wiedzą:D

takakala to dam ci dobrą radę do czasu porodu zrezygnuj z kafe, poważnie

Gość o jenyyyyyyyyyy
dziuni też by się to przydało bo za chwilę założy temat "mąż znalazł inną bo go zaniedbywałam"

ale ja tutaj znajduje porady, czasem mam takie problemy że wolę spytać anonimowo. Ale ludzie są strasznie niesympatyczni, kiedyś chciała,m pisac z mamami ktore miały topik że urodzą ale mnie wygoniły, nawet zmiana nicku nie pomogła :(

Gość co za typiara głupia
zamsiat się kurwić trzeba było przyswoić ortografię :o

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dziunia kiedy rodzisz?

Gość Może dopowiem
A propos tych co się wypowiadają a jeszcze dzieci nie mają. Czyżby Gratka urodziła? Na dziś albo na jutro miała termin ale już od kilku dni nie widzę jej wpisów :)

wiesz takakala masz jakiś dziwny styl i tok myślenia nie wiem czy to ciąża czy co? hormony?

Gość o jenyyyyyyyyyy
No nie ma gratki i nie ma amandy, może urodziły:) Skończy się siedzenie na kafe całe dnie.

Gość o jenyyyyyyyyyy
asiamt mnie się wydaje że takakala to ktoś kto sobie jaja robi, nie znam osoby która mogłaby poważnie pisać w ten sposób, pewnie się nudzi mocno, ale czemu udaje kobietę w ciąży...nie wiem

Gość jako gosć weselny
czy was tez drażni mireczkowataa ? i jej idealne życie...

no i jak z toba można gadać? no dla mnie masz dziwny nie wyzywam cię przecież a dyskutuję nie da sie ciebie przekonac w żadnej sprawie ty wiesz lepiej

Gość co za typiara głupia
takaala idz na forum dla zjebów widzisz ze tu cie nikt nie chce i ma w dupie twoje gówniane zdanie

Gość o jenyyyyyyyyyy
w ogóle nie kojarzę mireczkowatej, widocznie nie zaglądam na tematy w których ona pisze

wiesz o jenyyyy masz rację tak rozmawiam z dzieckiem mojej koleżanki, ma 13 lat

Gość Może dopowiem
Mam nadzieję że gratka się odezwie :) ja lubie mireczkowataą sama nie wiem dlaczego, nie uważam że ma idealne życie, nie rozumiem też za bardzo tego że tak wkurza tu ludzi nigdy nie wypowiadam się wulgarnie, ale normalnie jak czytam tą takalakę to wydaje mi się że to niezły zjeb, mam nadzieję że to nie jest przyszła matka

odczepcie sie ode mnie! jak nie chcecie mnie czytać to nie czytajcie, już nie będe tu pisała

wiecie co, ale ja też do mireczkowatej nic nie mam nie zawsze musimy sie zgadzać, ale dla mnie jest ok

zresztą mało kto jest dla mnie denerwujacy z czarnych czasem jakieś pomarańczki mnie zwyczajnie irytują, ale ja to może za bardzo pobłażliwa jestem czsaem przed@ to robie się wredna i nie wiem jak to zmienić