Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na śniadanie001

KOGO LUBICIE Z TEGO DZIAŁU?

Polecane posty

Gość hejhejhejhej!!
a ja lubię Potwór z Bagien i Pancerną Kołdrę. Szczere do bólu. Poza tym najwiekszą fankę, bo ja baaaardzo podziwiam, ja w życiu nie dałabym rady z tyloma dziećmi. I te normalne wszystkie.

Gość d.z.iunia
A jak mozna tu kogos lubić, skoro jak ktos pisze na pomarańczowo, to nie wiadomo nigdy czy to on czy podszyw. A nawet jak ktos pisze na czarno, to i tak nie wiadomo czy prawdę. Jak mozna lubić bądź nie twory internetowe???

Gość a wogole k.
to chyba czesc z was to pijaczki,bo na trzezwo nie mozna byc tak walnietym

Gość bez rozstepow spoko
widze ze Skiti usunela ze stopki zdjecie swojego paskudnego dzieciaka

Gość DO d.z.iunia
no a jak można lubić kreskówki i postacie z bajek? no jak? :P

Gość hmmmmmmmmm......
dziunia na szczęście ciebie ten temat nie dotyczy bo ciebie nikt nie lubi więc paaaaaaaa - paaaaaaaa!!!

Gość lubiąca siebieeeeeeeeeeeeee
ja uwielbiam siebie :D a na poważnie lubie większość czarnych ników, oprócz Jagody369 - Saleminki- to ta sama osoba, jaheiry, z kokardka, beatki-sk, reszty nie pamiętam

hej :):) ja nie lubię ambasadorki ciepła bo się zachowuje jak by wszystkie rozumy pozjadała, a lubię wiosenną mamę bo ma bardzo ładne dzieci i się dużo uśmiecha

Gość d.z.iunia
Matko, temat jak z forum dla nastolatków :D. I to we wczesnym okresie gimnazjalnym. Nie wiedziałam tylko, ze w tym wieku aż tyle ma dzieci :D!

Gość mmamaaamamamamaa
To po co dziunia ciągle włazisz na ten temat jak taki głupi? Masochistka jakaś czy co?

oj bez przesady, temat jak temat. I na pewno dużo bardziej rozsadny niz miliony w stylu _ "mam 30 lat, wspolzylam z mezem 3 dni temu, teraz mnie mdli i bola mnie cycki, odpowiedzcie proszę czy jestem w ciazy" - te topiki to mnie po prostu do irytacji doprowadzaja

Gość d.z.iunia
Bo stale podskakuje do góry, jak ktos na nim pisze :p.

Gość lubiąca siebieeeeeeeeeeeeee
dziunia raczej nie może przeboleć że jej nikt nie lubi :P

dla mnie tematy o staraniach sa ok. Ale tego pewnie nie zrozumie ktos, kto z tym problemu nie miał. Jak mi nie wychodzilo, przez kilka miesiecy, to były dla mnie wsparciem, bo nikt z mojego realnego otoczenia, poza mężem o tym nie wiedział

Gość mmamaaamamamamaa
dużo tematów podskakuje ale nie wchodzę na nie jak uważam że są głupie! Np o staraczkach czy inne jak ktoś wyzej napisał "pomocy, kochałąm się z prezerwatywą ale boli mnie lewa pierś czy jestem w ciąży"

Gość mmamaaamamamamaa
kucyk ale ja rozumiem Ciebie tylko nie wchodzę bo mnie temat nie dotyczy, jak nie dotyczą mnie lutowe, marcowe, kwietniowe itd mamusie. A dziunia twierdzi że temat głupi a włazi... Zresztą ona wszędzie musi być i nos wcisnąć...

Gość tak z ciekwosci
d.z.iunia kiedy ty rodzisz? bo tych twoich "mondroci" większość z nas ma już dosyć:(

Gość d.z.iunia
Oczywiście, ze wchodzę. Im durniejszy temat, tym lepiej mozna sie pośmiać :). Ja po prostu uwielbiam tematy w stylu: ile wydajecie na jedzenie i awantury, bo ktos napisał, ze kupuje łososia, albo co komu tesciowa powiedziała w tym tygodniu i dlaczego jest głupia. Lubię tez tematy-awantury odnośnie wyższości cc nad sn i odwrotnie, ewentualnie nt. macierzyństwa w wieku lat nastu. Tam zawsze jest tyle głupot, ze pośmiać mozna sie na całego.

Gość o jenyyyyyyyyyy
dziunia musisz mieć wyjątkowo nudne i smutne życie, skoro twoją ulubioną rozrywką jest siedzenie na kafe i czerpanie rozrywki z jakiś tematów...Współczuję:( Mąż pewnie z koleżanką z pracy całe dnie spędza?:(

Gość o jenyyyyyyyyyy
hehehe:) taaa, linijką :D

Gość d.z.iunia
Mysle, ze nienudniejsze od Was, skoro tez tu wpadacie. Różnica tylko polega na tym, ze strasznie poważnie traktujecie to forum. A ja nie. Ocho, awantura o sn i cc zaczyna sie od nowa :).

asiamt ja pisałam o wyższości. I właśnie jeszcze się zastanawiam czy asiamt nie dopisac do nielubianych, bo cały czas się mnie o coś czepia niepotrzebnie

Gość o jenyyyyyyyyyy
dziunia różnica polega na tym, że my wpadamy czasem a ty tu ciągle jesteś...Ty i gratka. Ale gratki nie ma ostatnio, może już urodziła, mam nadzieję że i ty sie zajmiesz dzieckiem jak urodzisz.

oj takakala to mnie dopisz, myślisz, ze mi zależy na tym czy cię denerwuję czy nie? nie znamy się, ja nie wiem kim ty jesteś, ty nie wiesz kim ja ja sie ciebie nie czepiam po prostu chciałam podyskutować ty jesteś orażuchem i tyle