Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na śniadanie001

KOGO LUBICIE Z TEGO DZIAŁU?

Polecane posty

i co dobrze wam teraz ! od wyzywania mnie od idiotek i wyganiania, teraz mnie coś boli strasznie. Cześć !!

Gość hmmmmmm ????
pa pa:)

asiamt - to chyba ktos sie podszył pod ta dziewczyne takalaka, tak mysle, bo nie chce mi sie wierzyc że osoba dorosła by tak pisała... falea! heeeejj kiedyś cie czytałam i zawsze się śmiałam z twojego poczucia humoru :) gdzies ty była jak ciebie nie było? :) jak miło:)

kobi no też mi sie tak wydaje moze się i podszył, ale myślenie ma jak ...

Dzien dobry. Lata mnie tu nie było :D ale nic się nie zmieniło jak widzę. Wiosenną lubię o, asiamit pamiętam , czytałam, :) falea też pamiętam, kidys dobrze mi poradziła, mądra babka :D

asiamt - tak myśle, bo tamta dziewczyna miała chyba w nicku małe l, a nie duze i ponoć grasuje na kafe młody informatyk który tak się podszywa i se jaja robi :D falea - ja do dzis pamiętam te śmieszne wpisy jak np. nadzwyczajna umiejętnośc twojego dziecka,jak rozmazanie jedną łyżeczką dżemu, ubrania, podlogi i ściany hahaha :)

hej fajna babka faktycznie i Ciebie dawno tu widziałam stare towarzycho się zbiera kobrietta wiesz co, ale do podszywów nie trzeba informatyka, ale kawałka dobrego mózgu, chociaż jeśli to podszywacz to pokombinował dobrze, ale z rozmową to masakra bardzo niedojrzaly

no dawno mnie tu nie było, weszłam z sentymentu hahahaha co do podszywów to juz kilka dni temu zauważyłam ze ktoś sobie jaja robi, był fajny temat, czarni nick, madra kobieta, kulturalna rozmowa i nagle ciach, zresztą wystarczy wejść w dany profil i od razu widac czy podszyw czy nie:)

fajna babka z forum - cześć! :) asiamt - informatyk - tak dla żartu napisałam, wiem że jest koleś co się podszywa i ma z tego ubaw.

Cześć Fajno Babko! Cieszę się, że mogłam pomóc :) A o dżemie zapomniałam, nadal ma ten dar :D

falea no czasami znajdują się tu ludzie z którymi warto porozmawiać. Nigdy nie było tego za duzo, ale zawsze:) Nie wiem jak teraz, długo mnie nie było, wpadam spordycznie i wiecej czytam niż coś piszę.

falea - dalej córa ma ten dar? hahahhaha a pamiętasz jak pisałaś, że śpieszysz się na wizyte u Obamy? i nie wiesz jaką założyć suknie na wizyte z Hilary i śpieszysz na rozgrywke golfa buhahaha płakałam wtedy ze śmiechu Pisz jeszcze, błagam cię! ;) uwielbiam takie poczucie humoru, bo sama czesto mam głupawke haha

Gość do kobietta
ale z ciebie wazelina

Kobrietta, będę zaglądać :) Pomiędzy wizytami u Obamy, a Księżną Kate. Podobno jest w ciąży i chciała spytać o to na Kafe, tylko nie zna polskiego i muszę jej wszystko przetłumaczyć.

Gość Może dopowiem
typowe na kafe, jak ktoś kogoś lubi to od razu wyzywany od wazeliniarzy :) ja też pamiętam dżem i Obamę, płakałam ze śmiechu

Gość spotkałam koguta
Jagodę. Tak, lubię Jagodę, jej poczucie estetyki i humoru. Lubię też zonę męża swego.

Gość buahahahahhahahahahahha
to wyzej to nasz przygłupia jagoda w wersji orange

taki temat miałby sens gdyby każdy na czarno pisał a tak to nie wiadomo kto co wymyśla. Mi przypadły do gustu wiosenna mama, jaheira, majóweczka,asiamt i kilka innych ale ciężko sobie teraz przypomnieć wszystkich.

Gość do takala
ta, tylko podszywasz się za kogoś, więc się nie liczysz

Gość KoKo_s
Zadziwiające jest to że te same osoby są i lubiane i nienawidzone... Dziwne to...