Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na śniadanie001

KOGO LUBICIE Z TEGO DZIAŁU?

Polecane posty

Gość do takala
niekoniecznie, są osoby które większość lubi i są takie których nikt nie lubi ( dziunia np) Ja nie lubię "chciałaś to masz"

Gość TAKAZLA
UWAGA NA PODSZYWACZA!! osoba "takakaIa" odszywa sie pod "takakala" w wpisuje w swoim nicku zamiast " l " to duze " i " - " I " takakala - oryginał takakaIa - podszyw

Gość ojejciu jejciu
nikogo, :bek:

Gość a kto to dziunia
bo nie znam :D

Gość lvelaskioj
moze ktoś jeszcze?

Gość dziecinada
jak mozna dziuni nie znac???? ja nie lubie jagody.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dziunia to rozpieszczona i źle wychowana jedynaczka...

Gość daj sobieeee
i dziunia w dodatku wszystko wie najlepiej na każdy temat, myślę, że tez lepiej od kominiarza wiedziałaby jak się czysci kominy, bo ona taka mundra jest

Gość lovelaski
up up

Gość ergosum
Jagody nie trawie. I niestety - nie jest to "postac z kreskowki". Jagoda reprezentuje wszytsko to, co w dulskim prostackim, zawistnym, aroganckim spoleczenstwie najgorsze. Nie sa to cechy charakterystyczne wylacznei dla polskiego spoleczenstwa! O nie! Ale Jagoda to kwintesencja "polskiej wersji" w/w wad. Sam styl wypowiedzi rodem z obory, budowa zdan, sposob "argumentacji". Odpowiem moze na pytanie kogo lubie: pisala tu kiedys dziewczyna o nicku "Tamila" , a jeszcze dawniej "luckylady" - jak dla mnie przyklady tego , ze mozna byc jednoczesnie mlodziutkim i bardzo spojnym kulturalnym, grzecznym, skromnym i cieszacym sieze zwyklych - ale tak naparwde niezwyklych rzeczy. Te dziewczyny nikogo nie krytykowaly, nie gadaly o swoich sasiadach, tylko na tematy , w ktorych sie wypowiadaly. Juz ich nie ma. Ja przynajmniej dawno ich nie widzialam. Coraz wiecej "Jagod". Aha - lubilam tez Patinke26, oczywiscie mnostwo pomarancz jechalo po biednej (smuetne dowswiadczenia)i bardzo sympatycznej dziewczynie jak po lysej kobyle, bo jest blondynka i ma jakiegos sniadego meza. Nic im do tego, ale nie powstrzymaly swojego prostackiego ujadania.

ergosum, bo sie jeszcze posrasz , uwazaj! :D falea, stary rowerze , gdzie Ty sie podziewalas?

hehe prześledziłam sobie pobieżnie temat :P śmieszny ten topik troszkę, co to ma za znaczenie kto kogo lubi na forum a kto kogo nie lubi? Może dopowiem Jeszcze nie urodziłam :P ale rzadko tu pisuję ostatnio bo tu ogólnie jest nie miło niestety. ps. aż się dziwię, że mnie tutaj nikt nie wpisał jako osobę nielubianą :D dziunia zapomniała o mnie heee :D

Gość uraburagug
up up

Gość lovelaski
może ktoś jeszcze?

Gość a jaaaaaaaaa
Lubię asiamt, gokę ( chyba nie pomyliłam niku) jaheirę, Monikę hm, Z Toksyczną się czasem nie zgadzam ale mimo to uważam że bystra babka z niej, gratkę Nie lubię dziuni i jagody bo są przemądrzałe a jednocześnie głupiuuutkie

Gość cvyjlkhhgfdfdssaaa
lubie kobriette, asiamt, ex-d.Bill., scarlet, meaa, tamiła, nie cierpie jagody369

Gość a tacala mea
to jakis cyborg nie czlowiek!

Gość to kogo nie lubie
napisze.Pierdyknieta w mozgoczaszke RZeczywistosc. To chyba jakas gowniara jeszcze. A co do Meaaa,tez mnie irytuje.

Gość A ja lubie
Jagode!Mam ubaw po pachy jak sie wczuwacie w jej posty:)ata sobie z tego nic nie robi.

Gość achaa,,
do rzeczywistosc-jak na razie to widze ze ty tu palasz emocjami! Ty masz na prawde 30lat?i taki tepak z ciebie?szok!To moja 15 letnia siostrzenica ma wiecej w glowie niz ty.

Gość achaa,,
no widzisz sama jaki z ciebie yntelyygent:)poczytaj swoje wpisy i stworz na tej podstawie obraz samej siebie.

Gość stara rurka
achaa,, jak masz 15 letnia siostrzenice to co taka stara rura robi na kafe?

Gość do rzeczywistosc
no i jasne,ze bedziesz tu teraz siedziec i sie podniecac jak debilka jakas. Ty masz nierowno pod sufitem!