Gość :)kasica:) Napisano Wrzesień 13, 2012 ja dzis na mz a jutro albo sb albo mz , sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nieustanna dietowiczka Napisano Wrzesień 13, 2012 Proponuję, żebyśmy sobie zrobiły stopki z wymiarami, wzrostem i z wagą. Co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)kasica:) Napisano Wrzesień 13, 2012 ja zrobie jutro bo dokąłdnie nie wiem jaka mam wage Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieustanna Dietowiczka 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Rano zrobiłam pomiary i zważyłam się. Zaczerniłam się. Wiecie, teraz to ja zjadam ok. 2000-3000 kcal i postanowiłam na początek jeść 1300-1500 kcal, ale i tak strasznie głodna jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)kasica:) Napisano Wrzesień 13, 2012 ja sie zmierze i zwaze jutro , bo dzis troche zjadłam juz i wypilam duzo wody , ja na razie chyba mz zrobie jak nie bede chudnac to od pazdziernika zaczne sb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieustanna Dietowiczka 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Ja tak samo i postanowiłam sobie, że w jednym dniu (w piątek) będę bardzo mało jadła 300-500 kcal, taka półgłodówka, a w pozostałe dni 1200-1500 kcal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieustanna Dietowiczka 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 w jednym dniu w tygodniu miało być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)kasica:) Napisano Wrzesień 13, 2012 no ja mam najgorzej ze slodkim i chlebem a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
youngLady 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 ja mam to samo slodzycze i pieczywo u mnie to masakra. jeszcze swieze buleczki z maselkiem mm a tu koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)kasica:) Napisano Wrzesień 13, 2012 a robisz ta sb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)kasica:) Napisano Wrzesień 13, 2012 moge ci podac fajna stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieustanna Dietowiczka 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Ja też, jestem totalnie uzależniona od słodyczy. Jadłam je codziennie, nawet na poprzednich dietach. Nadrabiałam za to ćwiczeniami. Teraz nie mogę ćwiczyć, więc muszę zrezygnować ze słodyczy albo chociaż je ograniczyć do minimum. Na początku lipca ważyłam 63 kg, niestety wyjechałam zagranicę i tam przytyłam. Ciągle jadłam smażone, sosy i słodycze. Jak wróciłam do domu dalej tak jadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)kasica:) Napisano Wrzesień 13, 2012 od jutra juz bece kontrolowac co jem bo dzisiaj to mz ale z łakociami ;P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)kasica:) Napisano Wrzesień 13, 2012 bede * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieustanna Dietowiczka 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Najlepiej sobie zapisujcie co jecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WrednaSucz Napisano Wrzesień 13, 2012 Ja sie tez przylaczam, musze stracic 6.5 kilo. Droga daleka. Zadnych diet cudow - jem mniej i wiecej sie ruszam i tyle. Zaczelam jakies 2 tygodnie temu. Wzrost 167 1.09.12 - 57.9 06.09.12 - 57 13.09.12 - 56.4 chce wrocic do starej wagi - 50 kg i nie wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grubi90 Napisano Wrzesień 13, 2012 Ja chętnie dołączę, mam do zrzucenia 5 kg. Zaczynam od jutro, bo wczoraj idzis strasznie się objadłam, aż strach stanąć na wagę. Zamierzam, przez tydzień stosować dietkę 1000 kcal, a później 1200-1500 i trochę ćwiczyć. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieustanna Dietowiczka 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Witajcie nowe dziewczyny, mam nadzieję, że razem osiągniemy cel. Gubienie ostatnich kilogramów jest najgorsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grubi90 Napisano Wrzesień 13, 2012 Mnie brak silnej woli, którą kiedyś miałam. Przed wakacjami schudłam nawet więcej,niż założyłam i byłam z siebie mega dumna, a teraz nie dość, ze kg wróciły, to ja nie umiem sie powstrzymac od objadania i dalej tyję :/ najgorsze,są u mnie napady obżarstwa i słabość do słodyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieustanna Dietowiczka 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Grubi, mam dokładnie tak samo. Mam wielki ciąg do słodyczy i przez nie nigdy mi nie wychodziły diety, ale musimy spróbować. Moje wszystkie ubrania są bardzo ciasne, jak dalej będę się obżerać nie wcisnę się w nie, a więc do dzieła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grubi90 Napisano Wrzesień 13, 2012 Ja nie mieszczę,się w ubrania, które kupiłam na wakacje, nawet znajomi niby żartem dają mi do zrozumienia, że utyłam. Sama, źle się ze sobą czuję, bo przez prawie rok pracowałam nad sylwetką(dieta, siłownia), a teraz to wszystko zaprzepaściłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)kasica:) Napisano Wrzesień 13, 2012 witam nowe kolezanki :) fajnie ze nas wiecej damy rade ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieustanna Dietowiczka 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Grubi ja też nieraz miałam piękne wyniki odchudzania i wszystko zaprzepaściłam, teraz też wszyscy mi mówią, że przytyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
youngLady 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 :)kasica:) przepraszam ze Cie tak mecze. mam jeszcze pytanie czy bardzo popsuje sobie rezultaty jak codziennie napije sie mala kawke z odrobina mleczka ? powiedzmy niech to bedzie jako ten deserek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)kasica:) Napisano Wrzesień 13, 2012 kawe pilam z chudym mlekiem rani czasem dwie i chudlam ale bez cukru jak cos to pytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)kasica:) Napisano Wrzesień 13, 2012 sorki za byki ale pisze z innego kompa i sa zamazane literki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)kasica:) Napisano Wrzesień 13, 2012 klawiatura na wykonczeniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość :)kasica:) Napisano Wrzesień 13, 2012 tu jest fajna stronka http://dietetyczniesiostro.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
youngLady 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 dzieki, to super :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieustanna Dietowiczka 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 Właśnie jestem po kolacji, podliczyłam sobie kalorie i wyszło mi 1364 kalorii, a jestem ciągle głodna... nic dziwnego, bo potrafiłam jeść 2000-3000 kalorii, z czego 1000 to same słodycze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach