Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19marta90

zaczynam dietę 1000 kcal i a6w od 15-09-2012

Polecane posty

muszę się ogarnąć...z dziewczyny ważącej ledwo 50 kg zamieniłam się w grubaskę (70 kg). Nawet nie wiem kiedy to się stało :(. Wierzę, że mi się uda odzyskać płaski brzuch. Będzie mi miło jak ktoś mnie wesprze i dołączy.

Gość ci podpowiem:
chcialabym ci wesprzec, ale zamiast tego wole cie ostrzec: przy 1000 kcal bedziesz chodzila zla i glodna, a organizm czujac glod przestaje spalac tluszcz. takze, jak najbardziej cwicz tak jak piszesz, ale jedz normalniejsze ilosci kalorii, bo glodowka nic nie zyskasz - odchudzisz organizm przez wycienczenie, a potem, gdy zaczniesz zdrowo i normalnie jesc - waga wroci. wyeliminuj z diety wszystko, co niezdrowe, bo zeby tyle przytyc musialas jesc bardzo niezdrowo, zastap to pysznymi, zdrowymi, naturalnymi produktami w rozsadnych ilosciach, jedz mniej a czesciej i sukces murowany :) wpowodzenia :)

eh faktycznie faszerowałam się fast foodami, ale pora to zmienić. Jeszcze nie wiem czy wytrzymam na tej diecie, bo nie zdaję sobie sprawy co mnie czeka. Poczekamy zobaczymy...

Gość co podpowiem:
wiesz, to ni chodzi o to, czy wytrzymasz, czy nie wytrzymasz, bo jak sie zawezmiesz, to wytrzymasz, ale to nie jest za bardzo zdrowe, bo bedziesz chodzic zla i glodna, a potem jak zaczniec wiecej jesc (bo nie mozesz przez reszte zycia jechac na 1000 kcal), to znowu przytyjesz. zamaist wycienczac organizm takim czyms, to po prostu przezstan jesc sztuczne i niezdrowe rzeczy, a zastap je zdrowymi i w nieco mniejszych ilosciach :) ale pamietaj - nie mozesz chodzic glodna, bo organizm tylko spowolni spalanie, bedziesz miala malo energii, mozg dziala wtedy na zwolnionych obrotach, same straty. musialabys po prostu zmienic tryb zycia i nauczyc sie robic zdrowe a smaczne rzeczy, organiczyc maczne wyroby i przede wszsytkim jesc rzeczy SATYSFAKCJONUJACE podniebienie, zoladek i mozg ;) ale satysfakcjonujace w sposob zdrowy.

Gość yu56qwert
a co jesc np?i w jakich ilosciach ?