Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzień Dobry .:)

Zasada na randkach - kazda dama placi sama

Polecane posty

Gość hehhh,,,no
a jak chodziliśmy do kina to rożnie , zależy kto wykupił bilety.;-) jakoś dziwnie czuła bym sie na łasce faceta, który za wszystko płaci.

Gość jestemjestemtutaj
poranny kac jestes dupa nie facet jakich wielu w dzisiejszych czasach bo nie masz jaj aby jej powiedziec sluchaj ty zapraszasz ty stawiasz.

Gość ][p]p[
Ja płace bo ja zapraszam tylko kobieta mogłaby się jakoś zrewanżować czy choćby podziękować. A dziś to nawet nie usłyszysz dziękuję a ni pocałuj mnie w dupę!

jestemjestemtutaj - haha raz tak powiedziałem to mi powiedziała że ma tylko 10zł i co wtedy? Dziewczyn nie stać na randki dlatego oczekują że facet zapłaci bo nie są zdolne aby zarobić przynajmniej na siebie

Dla mnie roznica miedzy spotkaniem z kolega czy kolezanka a z facetem ktory mi sie podoba, polega na osobie, z ktora sie spotykam, nie na tym, czy ktos za mnie placi, czy nie.

Gość 76876
jestemjestemtutaj poranny kac jestes d**a nie facet jakich wielu w dzisiejszych czasach bo nie masz jaj aby jej powiedziec sluchaj ty zapraszasz ty stawiasz. Takich rzeczy się nie mówi ludzie z klasą o tym wiedzą. A dzisiejszym kobietom brak klasy.

Gość jestemjestemtutaj
Jejciu nie sama radką facet zdobedzie kobiete. Jedni maja to cos inni nie no i to nie moja wina ze komus nie wychodzi i tylko wydaje kasę na marne.

Gość jestemjestemtutaj
76876 jak spotykasz na swojej drodze tylko takie to zmien środowisko , towarzystwo

Gość Płaci ten kto zaprasza-proste
Poranny kac - jak ona zaprasza to czemu ty płacisz ? Po prostu powiedz ze nie masz kasy - moze twoja dziewczyna doi Cie a moze uważa ze powinieneś płacić jej za cos ? Dziewczyna powinna mieć wyczucie. Ech , dobre wychowanie sie kłania.... Tyle lat komuny zrobiło z ludzi prostakow...

Gość hehhh,,,no
a co do zaproszenia do domu to tu mam jedno zdanie jezeli zaprasza sie na obiad czy kolację to wiadomo ten kto zaprasza szykuje wszystko a gość w ramach dobrego taktu moze przynieść jakiś trunek (oczywiście we dwoje nie rodzinna bo tu już inna postac rzeczy) nawet na rodzinne obiady , kolacje czy inne uroczystości do chłopaka głupio przychodzić z pustymi rękami.

Gość jestemjestemtutaj
albo jest jeszcze inna opcja zeby zworicic uwage na sibie jakiejsc kobiety przechwalasz sie ze masz duzo kasy a potem zdziwko ze kobieta wymaga

Gość 76876
jak mam zmienić środowisko to muszę opuścić ten kraj

Płaci ten kto zaprasza-proste - płace bo ktoś musi a zazwyczaj one nie mają grosza bo nie wzięła pieniędzy ale więcej się z takimi nie umawiam. W sumie nie chodzi o kasę bo 50zł to nie żaden wydatek ale o fakt że laska lubi doić na kasę

Gość jestemjestemtutaj
takich tez spotykałam na swojej drodze najpierw swiecil przy barze banknotami a potem w domu jak siedzilismy ze znajomymi zaczal wyzywac ze kobiety to dziwki. No ale nic dziwnego jak czesciej siedzial przy barze i swiecil kasa niz angazował sie w jakies inne projekty

jestemjestemtutaj - bo widocznie jak nie świeci banknotami to żadna go nie chce takie czasy że jak nie masz kasy to nie masz laski

Gość qpierkik
hehhh,,,no nawet na rodzinne obiady , kolacje czy inne uroczystości do chłopaka głupio przychodzić z pustymi rękami. Dziś kobiety nie mają klasy więc nie jest im głupio/

Gość Zamyślony Facet
To fajnych gości spotykałaś gratuluję.

Gość jestemjestemtutaj
76876 o kochany to ty nie wiesz jakie za granica sa materialstki tam to dipiero odczujesz. Ze swoim podejsciem zgasniesz jak swieca przy tamtejszych tubylcach no ale powodzenia

Gość rotyr
poranny kac jestemjestemtutaj - bo widocznie jak nie świeci banknotami to żadna go nie chce takie czasy że jak nie masz kasy to nie masz laski Dokładnie

Gość hehhh,,,no
wiadomo kobieta lubi jak facet za nią zapłaci zaprosi, ale niech się też zrewanżuje,i nie chodzi tu żeby wydała tyle samo kasy , bo bywa ze ma mniejsze możliwości finansowe od faceta..ale w ramach rewanżu po obiedzie mogła by zaprosić na drinka.

Gość jestemjestemtutaj
wlasnie i na takich bez klasy sie trafiało no zycie niestety ale znajomosc juz dawno skonczona

Gość Zamyślony Facet
Na drinka nie zaprosi, bo powie że za wcześnie na to i tak w kółko.

Gość jestemjestemtutaj
miał okropny charakter dlatego ciezko mu bylo kogos znalesc. BYl zakompleksiony roszczeniowy tragedia masakrycznie ciezki charakter nie do zycia

Gość Płaci ten kto zaprasza-proste
Możesz opuścić kraj jednak zasady dyplomacji obowiązują na całej planecie . Regulują kontakty międzyludzkie tak, by nie było konfliktów z powodu niezamierzonej urazy.

Gość jestemjestemtutaj
za granica kobiety sa bardziej pewne siebie i jeszcze bardziej wymagajace bo tam jest inny standard zycia niz u nas

Gość Jaaaaaa27777777
ale farmazony.... kobiety niby oczekują wszystkiego? Daj spokój. Ja zawsze płacę za siebie na spotkaniach, czasem nawet facetowi zapłacę, ale wiem, że on następnym razem się zrewanżuje. A zasada, kto zaprasza ten płaci jest do dupy, bo jeżeli druga osoba się zgadza to też powinna ponosić jakieś tam koszty.

jestemjestemtutaj "za granica kobiety sa bardziej pewne siebie i jeszcze bardziej wymagajace bo tam jest inny standard zycia niz u nas" Taa zwłaszcza na ukrainie

Gość hehhh,,,no
cieszę się ze za mną takie problemy, jesteśmy małżeństwem i wszystko wspólne wiadomo, ze kazdy ma swój tkz. zaskórnik ale jak gdzieś wychodzimy to wiem ze i tak idzie ze wspólnego i nie kłopotu. ale zanim zostałam męzatka miałam wiele przypadków. -jedni faceci nie dają w ogóle płacić kobicie. robia z siebie nie wiadomo kogo , ze niby macho . - 2 skąpi że aż wstyd zaprosiliby na najtańszą kawę i jeszcze dopłać, zero taktu,ufff -3 szanujący podział możliwości finansowych 2 osoby i pozwalający zapłacić za siebie . i ten 3 przypadek facetów jest jak najbardziej odpowiedzi.