Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzień Dobry .:)

Zasada na randkach - kazda dama placi sama

Polecane posty

Gość jestemjestemtutaj
Eh to njalepiej wogole nie umawiac sie na randki tylko nazwyac to inaczej . Spotknie kolezenskie z zaznaczeniem ze kazdy palci za siebie i tyle. Wtedy bedzie sprawa jasna. I npewno zadnych niespodzianek nie bedzie.

Gość Zamyślony Facet
Za granicą pewnie musiałbym kupić takiej drogą biżuterię i autko.

Gość Płaci ten kto zaprasza-proste
To podnoszenie jakichstam kosztów moze być policzkiem dla zapraszajacego także ostrożnie z tym - lepiej zwyczajnie ostrożnie zamawiać i zrewanzowax sie rownież zaproszeniem.

Ponoszenie kosztów miało być - sorki - iPad ...

Gość jestemjestemtutaj
no ok ale jak mam ochote na kawe z bita smietana i z rodzynkiem ktora kosztuje 15 zl to mam wziasc zwykla lure czarna za 5zł bo musze myslec o partnerze. Ludzie to tak potem bedzie wygladac cale moje zycie z nim bo bede sie musiałą martwisc o nas za niego lub o niego za niego.

Gość jamesbondek:D
Ja się zawsze kłócę z moją dziewczyną kto płaci:D ale to wygląda tak i zawsze wyglądało , że ja chciałem zapłacić albo ona :D to jest groteskowe. Bo ja w tym temacie jestem staromodny - uważam, że facet powinien zapłacić (bo facet to nie jakiś dziad spod kościoła i fajnie byłoby żeby mógł zapłacić i za partnerkę - przynajmniej mi to sprawia przyjemność) natomiast moja dziewczyna jest nowoczesna (że tak to ujmę) i ona chce płacić zawsze za Nas :) ale zwykle wygrywam haha. A tak poważnie nie ma znaczenia kto płaci bo jak jedna albo druga strona żałuje i się nad tym zastanawia to nic z tego nie będzie:)

Gość Zamyślony Facet
To nie ma znaczenia, bo wszędzie są takie same materialistki.

Gość jestemjestemtutaj
po raz kolejny odsyłam do strony polandia gdzie wypowiadaja sie obcokrajowcy na temat polskich dziewczyn i facetów

Albo kiedyś laska mnie zaprosiła i całe spotkanie spędziliśmy u niej pijąc sok i jedząc ciasto. Ale jak ja ją zaprosiłem to męczyła żebyśmy gdzieś poszli i coś zjedli i oczywiście ja mam stawiać....

Gość jestemjestemtutaj
eh powiem tak czeka was starokawalerstwo z takim podejsciem

Gość Jaaaaaa27777777
zamyślony weź Ty chłopie już nie myśl więcej, bo jak widać, nie wychodzi Ci to za bardzo.

lepiej bys starym kawalerem niz frajerem dojonym przez materialistki

Gość jestemjestemtutaj
pporanny kac moze bylo nudno u ciebie w domu albo ty byles nudny stad chciała cie wyciagnac gdzie. Gdybym byla z facetem ktory mi sie podoba i jest dla mnie atrakcyjny mysle ze jego dom pokoj bylby dla mnie bardzo atrakcyjny. Ja jak zaczynałam randki z moim obecnym uwielbiałam z nim lezec w lozku ogladac filmy i sie przytulac a kiedy sie rozkrecilismy to wiadomo co sie robilo. wtedy to juz nawet w filmie nie wiadomo bylo o co chodzi. Najwazniejsza byla ta bliskosc ta chemia.

Jak się ma czuć Meżczyzna muszący kupować zainteresowanie kobiety kawą, prezentami, kolacjami, wyjazdami?

Gość Zamyślony Facet
Jak mówiłem ciężko za wami nadążyć, wiec przestałem myśleć.

Jestem tutaj - powinnas zamówić lure chyba ze on nalega. Na kawke ze smietana i rodzynkami idź z kumpelami - tu nie o wpierdzianie chodzi a o rozmowę . A facet co Cie pokocha pewnie bedzie chciał Cie rozpieszczac więc jak bedzie miał maskę to spyta czy nie masz jeszcze na cos ochotę . Pomysl trochę o drugiej stronie. Mam wrażenie ze wszyscy tu to dzidziusie egoisci i egoistki. A tak sie nie da.

Gość jestemjestemtutaj
no to masz swoja odpowiedz zostaw kobiety i zyj sam ze swoimi pieniedzmi

Gość jestemjestemtutaj
ale ja nie lubie lury zazwyczaj pije jakies kawy smakowe a nie chodzi mi o wpierdzielania ciasta tylko o picie kawy ktroa mi smakuje. nie bede sie mogla skupic na rozmowie jak bede saczyc lure z przełykac na wdechu, wyraz mojej twarzy w danym momencie moze byc zle odebrany przez towarzyszaca osobe

wole zyc samemu niz z materialistka jestes materialistka, wiec oczywiste ze namawiasz facetow by placili za kobiety, to jest w twoim interesie

Gość masz kase
masz kobiete im tylko kasa we łbach

jestemjestemtutaj - skoro byłbym nudny to nie zapraszała by na co drugie spotkanie do siebie, a nie każda się puszcza tak jak Ty na randkach

Gość Placi ten kto zaprasza-proste
Jak bedzie miał kasę ... Jeny sorki za błędy . Zmykam a wy czasem pomyślcie dzieciaczki co tez moze czuć , myśleć druga strona - zapewniam ze bedzie łatwiej w życiu

Gość jestemjestemtutaj
poranny kac materacem moim nie jestes wiec sie nie wypowaidaj akurat z moim obecnym doszlo do czego wiecej po 3 ech miesiacach i tym mi zqaimponowal ze sie nie pchal z reka do moich majtek mimo ze mial wiel eokazji bo bylismy czesto sami w domu.

Jestem - oczywiście jest jakieś minimum - w takim wypadku twoja ulubiona kawka nie bedzie żadnym foux passe

Gość jestemjestemtutaj
:)

jestemjestemtutaj zaimponował Ci kasą a nie tym że nie pchał się do łóżka. Zdobyć laskę na kasę to nie problem

Gość jestemjestemtutaj
tak sie sklada ze nie jest zamozny z bogatszymi mialam do czynienia jak juz opisywalam wyzej

placi ten kto zaprasza..racja po drugie co to za gadka..........kupic kobiete? kupic mezczyzne.. swiat troche poszedl do przodu odnosnie relacji damsko -meskich..i taka np randka spotkanie to ma byc przyjemne spedzenie czasu-kawa ciasto obiad..roznie-moze byc spacer po muzeum..ludzie roznie sie poznaja i zachwycaja soba. w zwiazku natomiast nie moze byc sparingu-ty placisz czy ja?bo jak ja to chyba mnie wykorzystujesz..jak ty to pewnie chcesz bym byla twoja utrzymanka...... nie...poprostu sie placi..to jest spontaniczne.