Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabobonna Polska?

Jak myślicie kiedy zalegalizują aborcję? Bo zrobią to na pewno

Polecane posty

Gość Zabobonna Polska?

Ja mam nadzieję, że jak najszybciej,dla mnie to skandal, że Polskie kobiety nie mogą decydować o sobie, zwłaszcza, że wszystkie kraje Europejskie oprócz Malty mają zalegalizowaną aborcję. Ba! Nawet w niektórych krajach Afryki jest legalna, czemu Polska zawsze musi być zacofana i zawsze musi okazywać swoją zadziwiającą wręcz świętojebliwość?

Gość Legia loosers
zapomniałaś o Irlandii. oby legalizacja aborcji nigdy nie nastąpila. poczytaj sobie o następstwach aborcji u kobiet lepiej. takie przypadki jak Czubaszek która nie żałuje to wyjątek potweirdzający regułę.

Dla mnie mogą i jutro, ja i tak jej nie wykonam, ale jak jakaś kobieta chce to ma do tego prawo, lepiej w normalnych warunkach niż żeby sobie wieszak wkładała, bo o tym już nie raz czytałem :/

Gość . Ewa .
moim zdaniem powinna być legalna i to na życzenie, t skandal jak w polsce traktuje się kobiety! zabrania się sterylizacji, aborcji, ma się problem z pigułkami antykoncepcyjnymi, in vitro, co tu jest kurwa grane??? dlaczego tak bardzo chcą decydować za nas? ja osobiście pluję na polskę i cieszę się że wyjechałam z tego zaścianka.

Gość RaZR
Owszem, kobieta ma prawo decydować o sobie więc nie ma zakazu skakania z szóstego piętra, ale o innym istnieniu nie ma prawa decydować. Pozwólmy lepiej mężczyznom zabijać niechciane żony.

Gość . Ewa .
RaZR - dla mnie zarodek to jest nic, a kobieta to jest dorosła osoba, obywatelka z pełnymi prawami i niech decyduje o tym czy chce rodzić i nie. twoje gadanie jest bez sensu, bo porównujesz morderstwo do przerwania ciąży, szok! żeby w 21 wieku takie średniowiecze tu jeszcze było

Gość Razr
Dla mnie zarodek to jest nowe życie. Brzydzę się twoimi poglądami.

Gość To co nosi pod sercem
nie jest tylko Jej a również ojca tego dziecka

Gość . Ewa .
Razr - w dupie mam to czym się brzydzisz a czym nie, twoja opinia jest dla mnie bez znaczenia, po prostu to jest skandal żeby ktoś w tych czasach wygłaszał takie makabryczne poglądy o zabijaniu żony przez męża. a poza tym aborcja nawet w tym żałosnym katolandzie jakim jest polska jest obecna, podziemie aborcyjne kwitnie.

Gość . Ewa .
Argen - ciekawe, że najbardziej rzucają się faceci których problem bezpośrednio nie dotyczy, wszak to nie oni zostaną z brzuchem tylko kobieta.

Gość RaZR
No właśnie porównuje skoro wy kobiety chcecie decydować o niechcianych dzieciach to ja chce decydować o niechcianych żonach i je zabijać? Czy jest jakaś różnica czy zabije niechcianą żonę teraz czy ktoś wcześniej zdusi ją w zarodku?

Gość . Ewa .
RaZR - jeśli nie widzisz różnicy między zarodkiem, a dorosłą osobą to jesteś po prostu idiotą i szkoda mi ciebie. jeśli faktycznie miałbyś rację, to sądy karałyby aborcjonistki i sądziły tak jak za morderstwo, a tak się nie dzieje i nigdy nie będzie.

Gość Tadzio do tupolewa..
Nie zalegalizują bo są wyjątkowo uduchowieni ...GDzie jest krzyż!!!! Ważne że są gumki ...

Gość Tadzio do tupolewa..
Wolność dla brzóz !!!

Gość . Ewa .
Argen - więc po części popierasz aborcję, a przecież to jest ten sam zabieg tylko że jeden wykona kobieta po gwałcie, a druga będzie chciała go wykonać, bo przypuśćmy facet kopnął ją w dupę jak tylko dowiedział się o ciąży, a ona została bez żadnych środków i opieki, i co? ma się tułać po domach samotnej matki, bo przez czyjeś widzimisię ona nie będzie mogła usunąć ciąży, ale dziewczyna po gwałcie już tak?

Gość gfg
a druga będzie chciała go wykonać, bo przypuśćmy facet kopnął ją w d**ę jak tylko dowiedział się o ciąży Wystarczy wybierać porządnych mężczyzn

Gość krisss
moze oddac do domu dziecka, jak nie chce zbierac do domu

Gość . Ewa .
gfg - tak, oczywiście, a skąd ona ma wiedzieć że jej nie kopnie w dupę? ja już widziałam nie raz super zajebistą parę/małżeństwo i nagle wszystko się zaczęło sypać, tego nie wyczujesz, widać, że mało w życiu przeżyłeś.

Gość RaZR
No właśnie nie widzę różnicy, bo z zarodka to człowiek tylko jeszcze nie rozwinięty, to coś niezwykłego, może to będzie geniusz który wymyśli szczepionkę na aids, może uratuje komuś życie, wszystko jedno. Skoro uważasz że zarodek to nie człowiek to może zacznijmy zabijać noworodki ? Przecież noworodek, nie myśli, nie mówi, nie jest świadomy właasnego istnienia. Tak więc zabijajmy noworodki bo czym się różni taki noworodek o zarodka? Tylko tym że ma bardziej rozwinięte ciało, ale przecież to nie człowiek? Podaj mi jeden argument dlaczego nie mielibyśmy zabijać noworodków!. Ale przez takie psychopatki ja ty w USA w klinikach aborcyjnych wyrzuca się nowo narodzone dzieci do kosza. Najpierw niewinnie, tylko zarodki a później morduje się dzieci w ramach aborcji. Człowiek jest istotą odpowiedzialną i powinien liczyć się z konsekwencjami swoich postępowań. Każdy wie do czego służy seks i jakie są tego konsekwencje.

Gość . Ewa .
krisss - może też usunąć jak nie chce rodzić.

Gość ciążą po gwałcie jest
całkowicie nie planowana i niechciana a jak się rypiesz z kimś to musisz być świadoma, że środki dają tylko 99% pewności. Dodatkowo jak rypiesz się z jakimiś ruchaczami nieodpowiedzialnymi, nie dotrzymującymi słowa to Twój problem jak wyprą się dziecka trzeba było wybrać innego faceta jak ktoś wyżej pisał porządnego faceta.

Nasz cudowny Polski Naród jest ortodyksyjnie Katolickim państwem,wiec najpierw trzeba zrobić,tak aby kosciół w polityke sie nie mieszał i wara im od tego,a moze wtedy spoleczesntwo bedzie mialo cos do powiedzenia, te oczywiscie nie nawiedzone kalickimi pogladami.Zdecydowana wiekszosc jest za aborcją a mniejszosc przeciw,lecz jakos nikt nistety nie bierze wiekszosci opini pod uwage

Gość krisss
a jak dziecko bedzie mialo 7 lat i mamusi zabraknie na zeszyty i ksiazki do szkoly, to tez bedzie mogla odstrzelic mlodego?

Gość krisss
Ewa- moze tez sama sie usunac jak nie chce rodzic

Gość ChceDziewicy
aboracja nie bedzie legalna chyba ze ktos chce sobie pluc w swoja i tak obrzydliwa morde zabijanie komórek jest straszna zbrodnia aborcja jak jak faszyzm !!!

Gość gfg
. Ewa . Widać w jakim środowisku się obracasz. Po mężczyznach i ich zachowaniu widać czy ktoś się tak zachowa czy nie tyle, że was nie interesuje czy facet byłby dobrym i odpowiedzialnym ojcem dopóki nie zajdziecie w ciążę.

Gość RaZR
A co do karania aborcjonistek. To kodeks karny mówi coś na ten temat. Tylko że ciężko złapać kogoś za rękę. Sam bym wsadzał do ciupy morderców którzy skrobią i te kurwy które są nie odpowiedzialne i nie potrafią ponieść skutków własnych konsekwencji.

Gość krisss
aborcja pewnie bedzie legalna, ale raczej nie wczesniej niz za 10 lat