Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabobonna Polska?

Jak myślicie kiedy zalegalizują aborcję? Bo zrobią to na pewno

Polecane posty

tak ROR, ale nikt tu sie nie piekli "mezczyzna powinien decydowac o swojej spermie i plemnikach" tylko sie pieklicie, ze "kobieta powinna decydowac o swoim ciele" dlatego mowie, ze kobieta decyduje.

to wy jestescie zacfani a nie polska, bo wam sie wydaje, ze gdzie indziej to ludzie nie wiadomo co robia" ahas;-) mowisz ze chcesz usunac ciaze - i tak sie dzieje - nikt nie bedzie cie namawial do naprawy zwiazku itd. - dlatego ze w tych spoelczenstwach daje sie prawo do samostanowienia osoby doroslej o sobie - as easy as it is;-)

Gość trimer_ball
"ja widze roznice miedzy zygota a czlowiekiem i tzrymam sie faktow naukowo-medycznych - oraz terminologii jaka posluguje sie moj ginekolog" Taaak? To bardzo proszę: kiedy i dlaczego płód, zarodek "staje się" człowiekiem? Bo się urodzi? No wtedy go widać - wcześniej nie. Bo zaczyna mu bić serce? Jeszczurkom też bije.

"tak ROR, ale nikt tu sie nie piekli "mezczyzna powinien decydowac o swojej spermie i plemnikach" tylko sie pieklicie, ze "kobieta powinna decydowac o swoim ciele" dlatego mowie, ze kobieta decyduje." to w czym problem?

Gość belialitha
pytanie -kiedy politycy przestana pozwalac klerowi ruchac sie w kakało?

Człowiek jest człowiekiem odkąd ma nieśmiertelną duszę, a ta pojawia się z momencie zapłodnienia.

Gość trimer_ball
"czlowiek staje sie czlowiekiem gdy jest zdolny do samodzielnego funkcjonowania - czyli po porodzie - po oderwaniu od innego organizmu - oczywiscie wymaga opieki innych " Czyli sama sobie zaprzeczyłaś w jednym zdaniu. Komizm tej wypowiedzi aż poraża.

"Taaak? To bardzo proszę: kiedy i dlaczego płód, zarodek "staje się" człowiekiem? Bo się urodzi? No wtedy go widać - wcześniej nie. Bo zaczyna mu bić serce? Jeszczurkom też bije" ja juz ci udzielilam odpowiedzi na te pytania - jelsi nie zrozumiales to trudno - nie wymagam tego od ciebie. ale w przeciwienstwie do ciebie nie lubie sie powtarzac;-) poza tym twoje pytania sa tendencyjne i maja za zadanie przezde wszystkim dac ujscie twoim negatywnym emocjom (ktore sa wywowlane przez spotkanie sie z odmiennym pktem widzenia) i zktorymi to emocjami najwidoczniej sobie nie radzisz, tak uwazam. dlatego proponuje zrelaksowac sie - btw - seks jest dobrym spsobem na rozladowanie wew napiecia;-)

Gość kupiłam dzisiaj dwa wrzosy
a komu przeszkadza,że aborcja nie jest legalna.podziemie aborcyjne działa aż miło,lekarze trzepia kasę ,pewnie tez im miło z tego powodu.a mohery uważają,żę problem nie istnieje.jak zwykle wszystko rozbija się o pieniądze.

Gość trimer_ball
"dlatego proponuje zrelaksowac sie - btw - seks jest dobrym spsobem na rozladowanie wew napiecia" Dzieki za poradę :)

"Kaitana Kaitana@tlen.pl'; Człowiek jest człowiekiem odkąd ma nieśmiertelną duszę, a ta pojawia się z momencie zapłodnienia" kazdy wiezy w taka literature w jaka lubi - a niektorzy lubia fantastyke;-) "trimer_ball Czyli sama sobie zaprzeczyłaś w jednym zdaniu. Komizm tej wypowiedzi aż poraża" ciesze sie, ze cie rozbawilam - smiech to zdrowie;-)

" trimer_ball "dlatego proponuje zrelaksowac sie - btw - seks jest dobrym spsobem na rozladowanie wew napiecia" Dzieki za poradę" prosze bardzo ;-) staram sie sluzyc bliznim dobra rada;-)

ROR - myśl sobie co chcesz, ale jeśli myślisz, że dziecko w organiźmie matki nie ma duszy to się grubo mylisz

[zgłoś do usunięcia] Kaitana Kaitana@tlen.pl'; ROR - nie wymądrzaj się tak" bo co ?;-) bo powoduje to speicie twoich posladkow?:-)

A uprawiać seks trzeba z głową a nie pieprzyć się a potem płakać bo się wpadło

"Kaitana Kaitana@tlen.pl'; ROR - myśl sobie co chcesz, " i od razu mi ulzylo;-))) taki wlasnie mam zwyczaj - mysle co chce;-) "ale jeśli myślisz, że dziecko w organiźmie matki nie ma duszy to się grubo mylisz" a to ci dopiero;-)

bo nie jesteś wszechwiedząca i nieomylna skąd wiesz że akurat ty masz rację? Nie potrafię zrozumieć Twojego toku myślenia. Ty myślisz że człowiek staje się człowiekiem w momencie urodzenia?

[zgłoś do usunięcia] Kaitana Kaitana@tlen.pl'; A uprawiać seks trzeba z głową " ja tam wole z penisem;-) ale szanuje twoje preferencje;-) ;-) ;-)

ROR "to w czym problem?" No wlasnie dla mnie w niczym, kobieta decyduje czy sie bzykac czy nie bzykac. Nie decyduje jesli zostaje zgwalcona, wtedy legalnie mozna dziecko usunąc. Dla mnie problemu nie ma.

" Kaitana Kaitana@tlen.pl'; bo nie jesteś wszechwiedząca i nieomylna skąd wiesz że akurat ty masz rację? " jest takie przyslowie "z racja jest jak z dupa kazdu ma swoja";-) "Nie potrafię zrozumieć Twojego toku myślenia" nie przejmuj sie, nikt tego od ciebie przeciez nie wymaga;-)

ROR - mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi :P nie wykręcaj się tak :P rozumiem że masz poglądy liberalne, nowoczesne

" No wlasnie dla mnie w niczym, kobieta decyduje czy sie bzykac czy nie bzykac" tak samo decyduje czy chce ciaze usunac czy nie - takie sa fakty, jesli chce to usuwa (nielegalnie w pl albo legalnie poza jej granicami - opcji jest mnostwo) takie sa fakty , czyz nie?:-) a to co ty myslisz nie ma znaczenia dopoki nie chodzi o twoja ciaze, as easy as it is;-)

"rozumiem że masz poglądy liberalne, nowoczesne" tozes sklasygikowlaa - ale skoro tak ci latwiej?;-) proponuje zebys zeszla ztonu imperatywnego typu "nie rob tego czy tamtego" - tarcisz czas, jesli o mnie chodzi;-)

jestescie tak ohydne, ze dam reke uciac, ze gdyby wam pozwolic w polsce na aborcje na zyczenie to byscie specjalnie zachodzily w ciaze, zeby sie tej aborcji poddac, bo takie jestescie modne i nowoczesne. mnie obrzydzacie.

ja nic nikomu nie nakazuje, tylko po prostu smutne jest to, że macie takie podejście do dzieci

Gość trimer_ball
"bo takie jestescie modne i nowoczesne. mnie obrzydzacie. " Nie ma nic nowoczesnego w uśmiercaniu. To stare jak świat.

" zordonowka jestescie tak ohydne, ze dam reke uciac, ze gdyby wam pozwolic w polsce na aborcje na zyczenie to byscie specjalnie zachodzily w ciaze, zeby sie tej aborcji poddac, bo takie jestescie modne i nowoczesne. mnie obrzydzacie. " jezeli ta wypowiedz byla skeirowana do mnie - to proponuje uwazniej czytac moje wczesniejsze posty - gdzie udzial w pogadance zaczelam od slow "ze nie popieram aborcji, natomiast prawo do niej" - mysle, ze twoja wlasna nietolerancja pwooduje u ciebie az tak wysokie napiecie;/

nieważne, czy nowe czy stare, to nieistotne, bo nie o to chodzi nadmierny feminizm zrobił wam wodę z mózgu