Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabobonna Polska?

Jak myślicie kiedy zalegalizują aborcję? Bo zrobią to na pewno

Polecane posty

Misia Tomisia - A co, może gwałty też może zalegalizować i zabójstwa, kradzieże tylko dlatego, że zawsze były, są i będą? :/ Co za myślenie Morderca też zrobi wszystko, żeby zabić człowieka i co, może z tego powodu mamy to zalegalizować i nie wsadzać ich do więzienia? Nie masz sumienia usunąć ciąży - ok. Ale masz sumienie do tego, żeby przyczyniać się do legalizacji aborcji? "Trzeba ponosić odpowiedzialność za swoje czyny" - święta racja. Dlatego nie powinno współżyć się w dni płodne jeśli się nie chce albo nie ma np. warunków do dziecka. ROR - Ty też kiedyś byłaś tym "zlepkiem komórek" i chyba do tej pory nim jesteś

" ambasadorka ciepła Gardzę ludzmi ktorzy nie doceniają wartości życia" a co to kogo obchodzi czym ty gardzisz?;-) albo co oceniasz dobrze?;-) skad u ciebie taki przymus wywalania na wierzch?;-) ja np. gardze bajkopisarzami - ale co z tego wynika?;-) "A jak widzimy dla niektórych życie innej istoty nie ma najmniejszego znaczenia jeśli chodzi o komfort własnego życia" dlatego ludzie nadeptuja na mrowki - tez uwazam ze to zenada;/ "Nie mam ochoty pisać z kimś kto na miano dobrego człowieka nie zasługuje. ByE" amen!;-)

[zgłoś do usunięcia] Angel from hell Co was idiotki to obchodzi czy ktos chce aborcji czy nie jak takie madre jestescie to niech te kobiety rodza i daja wam te dzieci pod opieke macie wlasne zycie to sie nim interesujcie Pie**olone matki polki wszedzie wsadza swoje 5 groszy kazdy robi co chce i wam gowno do tego" bo ich wlasne zycie nie dostarcza im ekscytacji - wiec szukaja "bodzcow" poprzez negacje sposobu zycia u innych;-) "WCZESNE STADIUM ZYCIA LUDZKIEGO w tej samej randze co plankton SZACUN naprawdę Czegoś takiego jeszcze nie słyszałam" widzisz czlwoeik sie uczy cale zycie;-) cieszy mnie ze wynieseisz jakas wiedze z tego;-)

ROR - Ty też kiedyś byłaś tym "zlepkiem komórek" i chyba do tej pory nim jesteś" jezeli przezywanie mnie - ulzy ci w cierpieniach to luzik;-) mi tam zwisa a ty sie przynajmniej odstresujesz (skoro inaczej nie potrafisz);-)

" Misia Tomisia kobieta,która jest zdecydowana usunąc--zrobi to na 100 % po co zyć w takiej obłudzie udając,że problemu nie ma?" bo ludzie kt wychowlai sie w "jednym formacie umyslowym" zrobia wszystko zeby podtrzymac iluzje (potocznie zwana tradycja;-) to strach przed nowym , obcym sposobem myslenia- taki ferment umyslowy;/

Misia Tomisia: Morderca jak jest zdecydowany kogoś zabić - też zrobi to na 100%. Gwałciciel jak jest zdecydowany kogoś zgwałcić - też to zrobi na 100% i co, może z tego powodu mamy to wszystko zalegalizować?

dajmy prawo ostatecznej decyzji kobietom!!! to one ponoszą cały cięzar porodu i wychowania dziecka,więc jeżeli nie chcą to niech usuną LEGALNIE.

absolutnie nie mam zamiaru się wyżyć, tylko dziwię się, że nie masz empatii i współczucia, co z Ciebie za kobieta

[zgłoś do usunięcia] Misia Tomisia dajmy prawo ostatecznej decyzji kobietom!!! to one ponoszą cały cięzar porodu i wychowania dziecka,więc jeżeli nie chcą to niech usuną LEGALNIE." a ja nie rozumiem skad u niektorych fermentow umyslowych taki przymus narzucania wlasnej opinii innym?;-) nie chcesz - nie usuwaj, chcesz - usuwaj, as easy as it is, najlpeij jak kazdy zajmie sie swoja macica i tyle

Misia Tomisia - ależ kobiety mają prawo decydować - uprawiać seks albo nie i z kim

Kaitana*********** jesteś jeszcze za młoda,żeby pojąc pewne rzeczy,zycie cię oszlifuje i zweryfikuje twoje ideologie;) I nie porównuj morderstwa i gwałtu do decyzji o przerwaniu ciąży,która de facto jest bardzo trudną decyzją dla kobiety.

" Kaitana Kaitana@tlen.pl'; absolutnie nie mam zamiaru się wyżyć, tylko dziwię się, że nie masz empatii i współczucia" tlumacza sie tylko winni;-) empatia i wspolczucie nie ma przypisania plciowego, natomisat skoro o tym mowa to wpsolczuc potrafie ale powaznym sytuacjom (wpsolczuje osobom ktorym na ich rekach umarla mama - zrozumiesz jak przezyjesz, czego ci nie zycze) - dla bzur i glupoty wpsolczucia nie mam;-)

ambasadorka ciepła- gardzisz tymi którzy nie mają szacunku do życia? sama nie masz szacunku do innych tylko z powodu odmiennych poglądów. to takie typowe. Bo wg Ciebie i Tobie podobnym wszyscy muszą wierzyć w Boga, a jesli juz ktos wierzy to musi wierzyc tak jak Wy wierzycie bo inaczej będziecie nami gardzić. i co za niekonsekwencja: najpierw: gardzisz by później napisać: "Człowiek powinien szanować innego człowieka - to chyba podstawa wspólnej egzystencji." to wg mnie wybrakowanie.

przerywanie ciazy - to zabieg i tyle, bardzo trudny ale zabieg jednak. sam w sobie niebedacy przestepstwem nawet w pl - przypadek , ze poslze sie slownictwem przeciwnikow aborcji "rozwywania nozek i arczek oraz wyrywania serduszek" jest legalny w pL

Gość 34234234234
Jesli zycie człowieka kończy się z chwilą ustania pracy jego mózgu, to powinno byc przyjęte, że zaczyna się z początkiem jego pracy czyli ok. 12 tygodnia. Proste.

Gość 34234234234
najgorsze jest ze u nas nawet kobiety zgwałcone muszą rodzic, bo lekarze odmawiają usunięcia

horror - ona jeszcze kwestionawala ze wja wybieram co mi pasuje sama robiac to samo;-)

Misia - a co ma zweryfikować? Co, ja to już nie mogę wyrazić swojego zdania? Po za tym nikt siłą kobiety nie zapłodnił (nie mówimy o gwałtach) ROR - ja nie jestem niczemu winna Nie od dziś wiadomo, że kobiety są bardziej empatyczne niż faceci, tak było od wieków. One radzą sobie lepiej w świecie ludzi, a faceci w świecie rzeczy, tak jesteśmy stworzeni i nie zmienisz tego, żadno równouprawnienie tego nie zmieni Uważasz, że dziecko, któremu się odbiera prawo do życia jest bzdurą i głupotą nie wartą uwagi?

[zgłoś do usunięcia] 34234234234 najgorsze jest ze u nas nawet kobiety zgwałcone muszą rodzic, bo lekarze odmawiają usunięcia" takiego lekarza mozna pozwac i probowac pozbawic prawa wykonywania zawodu, sa kancelarie kt chetnie sie tym zajma - mam kumpla kt m.in. taka sprawa jako prawnik sie zajmowal

Kaitana*********** nawet nie wiesz jakie kobiety mają w zyciu dramaty. Być może Ty żyjesz ideologiami o pieknej,jednej i jedynej miłości do końca życia(ja w Twoim wieku tez tak jeszcze myslałam;)),ale zycie potrafi sie tak niespodziewanie pokomplikować,że nawet nie masz pojęcia jak się może zmienić Twój ułożony świat. Zycie jest tak zaskakujące i przewrotne,ze nawet nie masz pojęcia co Cię może spotkać za rok,dwa,pięc lat. Postaw się w takiej sytuacji: rozwiodłaś się,masz dwójke dzieci z 1 małżenstwa,poznałas kogoś,próbujesz na nowo poukładać swój świat.... i nagle dowiadujesz się,że zaszłaś w ciążę na którą nie możecie sobie pozwolić z róznych względów(mieszkaniowych,finansowych itp itp),w dodatku kochaś dziecka nie chce bo ma swoje na które płaci alimenty itp. CO WTEDY ROBISZ????????????

34234234234 - to nie ty decydujesz kiedy człowiek się staje człowiekiem ROR - aborcja jest legalna tylko w 3 przypadkach, a nie na życzenie

"Nie od dziś wiadomo, że kobiety są bardziej empatyczne niż faceci, tak było od wieków. One radzą sobie lepiej w świecie ludzi, a faceci w świecie rzeczy, tak jesteśmy stworzeni i nie zmienisz tego, żadno równouprawnienie tego nie zmieni" to jest nieprawda;-) znam strachliwych oraz empatycznbych mezczyzn, i odwrotnie - z reszta nei ma zanzcenia kogo ja znam , to co piszesz to smieciowa propaganda a nie fakty;-) "Uważasz, że dziecko, któremu się odbiera prawo do życia jest bzdurą i głupotą nie wartą uwagi?" uwazam, ze usuniecie plodu i debata wokol tej kwestii to bzdura, skad u ciebie takie zaiteresowanie waginami innych kobiet?:-)

[zgłoś do usunięcia] Kaitana Kaitana@tlen.pl'; 34234234234 - to nie ty decydujesz kiedy człowiek się staje człowiekiem ROR - aborcja jest legalna tylko w 3 przypadkach, a nie na życzenie aborcja jest wiec legalna w pl - co prawda trzeba sie wyspowiadac z okolicznosci ale - co z plodami z gwaltow;-) widac dla przeciwnikow aborcji - ta kwestia juz nie istnieje;-)

Kaitana*** zyje w swim wyidealizowanym,poukładanym świecie i nie ma pojęcia co mówi. ZA młoda jest jeszcze,żeby wypowiadać się w takich tematach,bo gówno wie o życiu🖐️

Gość wheif
breivik też na życzenie. i siedzi:( norwegia gwałci prawa człowieka

Misia Tomisia - ale do czego zmierzasz mówiąc o dramatach? My mówimy o aborcji Po 1 to, że próbuję poukładać swoje życie po rozwodzie, nie znaczy, że z innym facetem ;) Więc czego miałabym zajść w ciążę? Przepraszam, ale nie jestem wiatropylna. To, że poznałam innego faceta nie znaczy, że od razu mam się z nim pieprzyć

ROR - Skoro aborcja jest legalna w Pl to po co ten wątek? Po za tym, są tacy co są całkiem za aborcją, są tacy, co są całkiem przeciw aborcji i są tacy co są za aborcją w niektórych przypadkach