Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabobonna Polska?

Jak myślicie kiedy zalegalizują aborcję? Bo zrobią to na pewno

Polecane posty

Gość . Ewa .
RaZR - właśnie, każdy powinien być odpowiedzialny za to co robi i powinien sam decydować o swoich losach, tak więc aborcja powinna być legalna na życzenie, wtedy wszyscy będą zadowoleni, te które będą chciały rodzić to donoszą ciążę, a te które nie będą miały na to ochoty usuną je w normalnych warunkach, z opieką psychologa i krótkim pobytem w szpitalu na dojście do siebie. w kraju w którym mieszkam obecnie to jest normalne, wstyd mi za poglądy niektórych palaczków.

Gość . Ewa .
Argen - tak, chyba z 200 czy 300 zł dostaną z tego "cudownego" funduszu, nie ośmieszaj się chłopaczku.

Gość krisss
Ewa- nie wszyscy beda zadowoleni, bo zabite dziecko nie bedzie

Gość . Ewa .
RaZR - kodeks karny gówno mówi na temat tych kobiet, ale już lekarz ponosi za to odpowiedzialność. eh, polska i jej żałosne prawo, wstyd poprostu

Gość zabijać dziecko i to na
koszt państwa chyba jakieś kpiny i co i jeszcze taka łajza ma mieć pomoc psychologa i miejsce w szpitalu zajmować?

Gość krisss
Ewa- jak dla mnie to mozesz sie skrobac w twoim kraju co 9 miesiecy, twoja sprawa, twoje hobby, twoj sposob na zycie:)

Gość . Ewa .
krisss - zabite dziecko? no np. mała madzia z pewnością nie była zadowolona ze śliskiego kocyka, ale zarodek i przerwanie ciąży to coś zupełnie innego

Gość krisss
Ewa- tak, mala madzia z pewnoscia nie byla zadowolona ze sliskiego kocyka, podobnie jakby nie byla zadowolona z zabicie jej przez skrobanke, efekt taki sam - trup

Gość gfg
Argen "Po mężczyznach i ich zachowaniu widać czy ktoś się tak zachowa czy nie tyle, że was nie interesuje czy facet byłby dobrym i odpowiedzialnym ojcem dopóki nie zajdziecie w ciążę." A wystarczy test ciążowy podmienić... dla przetestowania gościa I wybadać jego reakcję." W pewnym wieku pewnie znalazłby się taki gdzie nie musiałabyś nawet kłamać, że to jego dziecko a i tak by Cię przyjął i tobą zaopiekował

Gość . Ewa .
krisss - no tak, typowe, jak zabraknie argumentów, to zaczyna się wymyślanie na temat tego, że pewnie nie raz się wyskrobałam i traktuję aborcję jak antykoncepcję. otóż myślisz się, ja zawsze dbałam o zabezpieczenie, natomiast gdybym wpadła (w polsce) to chciałabym mieć wybór.

Gość krisss
Ewa- twoj wybor konczy sie troche wczesniej, nie mozesz decydowac o zyciu lub smierci drugiego czlowieka

Gość Tadzio do tupolewa..
niedługo nawet zwalić konia nie będzie można toż każdy plemnik to prawie jak człowiek tylko jeszcze nie uformowany....Ciemne masy..

Gość . Ewa .
krisss - i w tym miejscu się nie dogadamy, bo dla mnie to nie człowiek, a coś zależnego ode mnie i jak najbardziej mogę to usunąć, uff, jak to dobrze, że nie mieszkam w polsce, w moim nowym kraju lekarze i władza są normalni, nie ma takiej kontroli i tylu zakazów.

Gość RaZR
Jak sobie żyjesz tam gdzie żyjesz (nawet wiem gdzie) to sobie żyj i nie wtrącaj się do mojego kraju jego tradycji, wiary i kultury. Pewnie się wyskrobałaś i szukasz teraz aprobaty na forum. O aborcji mówią głośną Ci którym wyskrobanie już nie groźi więc ty napewno już jesteś po. Zaszyj się tam i nie wracaj tu do Polski bo nic tu po Tobie.

Gość krisss
co robisz ze swoja fujara to twoja sprawa, mozesz go sobie nawet uciac:)

Gość krisss
Ewa- ale nie chce sie z toba dogadywac:) jesli jestes szczesliwa w swoim kraju to dobrze, najwazniejsze to znalezc dla siebie wlasciwe miejsce, mysle, ze odnalazlabys sie w III Rzeszy, tam dokonywano aborcji na przemyslowa skale:)

Gość . Ewa .
RaZR - no to napisz gdzie mieszkam, a! i jeszcze wskaż miejsce gdzie napisałam o tym, że miełam aborcję, bo zdaję się, że w moim przed ostatnim poście napisałam, że tego nie zrobiłam.

Gość krisss
Ewa- aha i dla nazistow Zyd to tez nie byl czlowiek:) a inni sobie moga powiedziec ze czlowiek to dopiero 2 letnie dziecko, a inni ze czlowiek to dopiero osoba pelnoletnia:)

Gość piusxii
prędzej księzom kaktus na głowie wyrośnie niż w polsce zalegalizowna będzie aborcja

Gość . Ewa .
krisss - więc skończmy już tę bezowocną dyskusję, bo jak widać nie masz pojęcia o czym piszesz, a w III rzeszy to było na innych warunkach, ale widać, że mało czytasz, więc takie są efekty.

Gość krisss
Ewa- warunki byly podobne: nie chcemy tych i tych, wiec ich usuwamy:)

Gość 4-Jajeczny
lud polski ciemny jest i czci zarodki jak ludzi

Gość krisss
Ewa- holokaust tez sobie w ten sposob tlumaczono: nie pasuja nam ci i ci, wiec dokonujemy na nich aborcji zagazowujac ich

Gość krisss
Ewa- a moze na tobie ktos powinien zrobic aborcje? chcialabys zostac splukana do kontenera?:)

Gość krisss
ok, lece pograc w pilke, paaa:)

Gość RaZR
Tam gdzie aborcji dokonuje się na koszt podatnika.

Gość . Ewa .
krisss - ja nie mówię o żydach czy cyganach, ale o zarodkach, których de facto nikt nie chce i ja uważam, że matka ma głos decydujący, przynajmniej powinna mieć, ale w polsce to wiadomo, że mohery będą niepocieszone, że coś poszło nie po ich myśli.

Gość . Ewa .
no ja też właściwie lecę, pa, polaczki :)

Gość krisss
plod to taki sam czlowiek jak Zyd czy Cygan, a osoba ktora popiera aborcje ma wiele wspolnego z nazistami:)

Gość krisss
pa internacjonalistko i kosmopolitko:)