Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sinusoida0

termin porodu za 2 tyg a mi chyba odchodza wody..

Polecane posty

Gość sinusoida0

nie wiem:( coś sączy się mi między nogami od ok godziny, umyłam się ale dalej tak jest.. czop zaden nie odpadł, jechac juz do szpitala? to moja pierwsza ciąża..

Gość sinusoida0
jestem niby spakowana, dom urządzony, posprzatany bo latam jnak oparzona od 3 dni i wszystko sprzatam układam itp. mąż w pracy jest teraz wroci kolo 18 mam nerwy i zarazem wielkie emocje mam mieć coreczkę!:)

Gość sinusoida0
ale teraz juz nie mam autobusu a mąz w pracy wroci o 18 nie mam samochodu bo on pojechal, chyba poczekam na niego nic sie w sumie nie dzieje zlego co myslicie mial tak ktos

Z tego co wiem jak się sączą to pośpiechu aż takiego nie ma, gorzej jakby lało się ciurkiem, wtedy biegusiem do szpitala, taxi, karetka cokolwiek. Poczekaj na męża i jedźcie na izbę przyjęć.

Gość vgvg
wez takse a nie autobusem jak rodzisz

gratka a ty skąd to wiesz jak jeszcze tego nie przezyłaś,co? skończ juz z tymi przemądrymi radami do autorki jeśli masz wrażenia,ze sączą ci sie wody płodowe to udaj sie do lekarza czy szpitala by sprawdzić czy to już.akcja porodowa może się rozpocząć lada chwila albo też za 2 dni,nigdy nie wiadomo. i pamiętaj,że termin porodu też jest przypuszczalny wiec może to już czas pozdrawiam i powodzenia

gratka a ty skąd to wiesz jak jeszcze tego nie przezyłaś,co? skończ juz z tymi przemądrymi radami do autorki jeśli masz wrażenia,ze sączą ci sie wody płodowe to udaj sie do lekarza czy szpitala by sprawdzić czy to już.akcja porodowa może się rozpocząć lada chwila albo też za 2 dni,nigdy nie wiadomo. i pamiętaj,że termin porodu też jest przypuszczalny wiec może to już czas pozdrawiam i powodzenia