Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO!Angel!!!

Orkiestra Lublin!

Polecane posty

Gość NO!Angel!!!

Chciałam zapytać czy znacie jakąś,fajną,godną polecenia orkiestre z Lublina lub okolic?

Gość Aga Band- bardzo fajnie
grają i śpiewają, a do tego super prowadza wesele i nie robia obciachowych oczepin- wszystko z klasą, miło i sympatycznie

Gość NO!Angel!!!
Dzieki bardzo,naprawde nawet nie mam zadnego punktu zaczepienia,cos tam przegladalam,ale zawsze lepiej jak Ktos szczerze poleci ;)

polecam szczerze- grali u mnie na weselu- goście byli zachwyceni tak, że potem jeszcze kilku znajomych korzystało z ich usług, poza tym p. Agnieszka jest bardzo kontaktowa, bierze pod uwagę wszystkie "zachcianki" mlodych, ze mna spotykala sie chyba 3 czy 4 razy żeby omówic wszystkie szczegóły i dopiąc wszystko na ostatni guzik

aha- ogromnym plusem jest to, że sami uprzedzaja że nie pija alkoholu na weselu poniewaz to ich praca, więc bądz wyczulona na tym punkcie, bo zdarzyło mi sie być na weselu gzie laska z zespołu zaraz po oczepinach chodziła za przeproszeniem schlana w trzy dupy, z dekoldem do pasa i wieszał się na gościach weselnych oczywiście płci męskiej- wyglądało to conajmniej niesmacznie

Gość NO!Angel!!!
wiem o co chodzi... Zdarza sie to niestety coraz czesciej. Wlasnie dlatego chce kogos z polecenia. Wchodzilam na strone tego zespolu,powiem szczerze,ze sie mile zaskoczylam:)

ostatnio też byliśmy na weselu z fanym zespołem , z tym że sami panowie grali, też byli fajni, ale niestety zapomniałam jak się nazywali- jak sobie przypomne, to dam znac ;)

a jeszcze tak z ciekawości zapytam, gdzie wesele?

Gość EEmijka
A zna ktoś zespół Savan z Lublina?

Gość lublinianka.
Zespol POWER PLAY !!!!!!!!!!! z zamościa, sa najlepsi na rynku.

Gość NO!Angel!!!
Wesele w biesiadzie w Bogucinie,slyszalam dobre opinie o tym zajezdzie. Zakochalam sie w tym miejscu pieknie,po prostu!

Gość NO!Angel!!!
I jeszcze jedno mniej wiecej jakie sa koszty wynajecia takiej orkiestry? Chcialam mniej wiecej sie zorientowac wczesniej,bo dzwonic do kazdego z osobna to bez sensu,skoro sie jeszcze nie zdecydowalam.

Gość worek kartofli
moja narzeczona nie chce laski w zespole a ja bym chciał i żeby jeszcze mini ubrała i dekolt duży,popatrzeć by można było

Gość hhhhhhhhh jasne
polecam zespół ELTRANS

my za ten zespół płaciliśmy 2400 zl ( bez poprawin ), ale to było 4 lata temu, więc niemam pojęcia jakie teraz mają ceny. W Biesiadzie nigdy nie byłam przyznam szczerze, w Bogucinie bawiłam sie na weselu w Bidzie i nowej Katarzynce ( jedzenie rewelacyjne ).

u mnie 2 m0ce temu grał CZABAN BAND - polecam bardzo bardzo mocno :) Są rewelacyjni, świetne głosy, repertuar mega, żadnych obciachowych nut, wszyscy goście mi do tej pory chwalą zespół :)

Gość wiwiana242
A co sądzicie o zespole Fiesta? Tu ich mp3 można przesłuchać http://www.imprezka.com.pl/ nie słyszałam ich na żywo i boję się trochę ryzykować, poleciła mi ich moja serdeczna koleżnka, ale moze lepiej wynajac dj'a? jak myslicie?

Gość anakondaaa31
Mi osobiście podobają się te kawałki co umieścili na swojej stronce :) Ciekawe brzmienie, wokal tez niczego sobie :)

Gość mikiniki114
Ja bawiłam się z zespołem nowak band .. znalazłam ich strone www.nowak-band.pl . Grali dużo zaa stolami:))

Gość Herbuś Maniek
A pod koniec to już grali pod stołami?

Gość gość
Podpisałam umowę z zespołem Fiesta w Warszawie na obsługę imprezy weselnej łącznie z opracowaniem kreatywnego oświetlenia sali. Super współpraca wyszła. Zagrali zdecydowanie lepiej niż na filmach, które oglądałam na ich kanale. Zespół widać ma dobrą energię, ekipa się zna, wiedzą w jaki sposób prowadzić zabawy ogólne i przy stole, aby goście się faktycznie zaangażowali. Bardzo zmysłowy wokal, umowa bez wad formalnych dla klienta. Poczytaj ich księgę gości na imprezka.com.pl. Mnie to w dużym stopniu przekonało do współpracy.