Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahnkjscbsa

ona 20, on 50?

Polecane posty

Gość kahnkjscbsa
to twoje kolezanki sa inne niz moja kolezanka

uklad to za mocxne slowo.raczej inwestowanie w siebie i w kogos wzajem niestety nawet w naukochanszym partnerze trzeba wziasc pod uwage...ze moze go zabraknac..czy tez tej urody ..kasy i wtedy co?pa? aa no wlasnie.......alternatywa-to jest budowanie wiezi -nawet jak sie cos sypnie (wykluczam zdrade) aczkolwiek ja mam liberalne dosc poglady-mimo ze b sobie cenie tradycyjny zwiazek.

Gość kahnkjscbsa
mysle ze on jest bardziej rozrywkowy niz ona i predzej on ja by wiciagnął na impreze niz ona jego. U nich jest troche na odwrót z mysleniem na ten temat

Gość krisss
ok, moze uklad to zle slowo, ale budowanie zwiazku na samych tylko uczuciach to dla mnie czysta abstrakcja, 90% zwiazkow jest po cos, bo jest ladna, bo szukam sluzacej, bo chce miec dzieci, bo chce miec bogatego faceta itd

Gość krisss
kobiety z nadzianymi facetami nie biegaja po akademikach, tylko zaliczaja lepsze lokale, wiec tu problemu bym nie szukal

Gość dla mnie to załosnie
no ale po co chcecie mnie przekonwac, chcialas opinie to ja masz :D dla mnie to chore i nie lubie takich starych zgredów ktorzy mysle ze znowu maja 20 lat🖐️

Gość kahnkjscbsa
własnie o tym mowie maja swiatny kontakt miedzy soba i ona sie nie przejmuje ze on ma zmarszczki a on sie nie przejmuje ze nie jest mis swiata

jak ja bede miec 50 lat nie bede biegac z 20 latkami :D

Gość krisss
oczywiscie, jak bedziesz miec 50 lat, to nawet rowiesnicy nie beda zwracali na ciebie uwagi, wiec ciebie ten problem nie dotyczy;)

Gość Typowy
Głupota, a za parę lat będzie mu podcierać tyłek.

buahaa bo myslisz ze na 50 latków ktos zwraca uwage ? :D własnie chyba tylko takie pasztety jak ta twoja kolezanka

Gość kahnkjscbsa
no wiesz niektozy ludzie zyja w zacofaniu przykro mi ze jestes jedna z tych osob

tak to bardzo posteopowy "zwiazek" -opieki nad staruszkiem aleee to juz bylo.... lapicka i lapicki :D:D zadna nowosc ,stertyczaly dziad potrzebujacy opieki

Gość i to wszystskotg
hee a 50 latek czym sie rózni od 35 latka? Czesto jest atrkacyjnieszy i bardziej zadbany od 30 latka a jakie imprezy przecież dyskoteki nie w modzie a wyjazdy zagraniczne jak najbardziej

ale chcialas opini to ja masz ;) przymij ja do wiadomosci i tyle 50 latek nie moze byc bardziej atrakcyjny i zadbany od 30 :D wez mnie nie rozsmieszaj:D

"hee a 50 latek czym sie rózni od 35 latka? Czesto jest atrkacyjnieszy i bardziej zadbany od 30 latka a jakie imprezy przecież dyskoteki nie w modzie a wyjazdy zagraniczne jak najb" rozni sie tym samym co 20 latka od 40 latki dlaczego uwazacie ze wiek kobiety ma znaczenie a faceta juz nie ?:D:D tak jak dla ciebie 50 latka jest oblesna tak dla mnie 50 latek i tyle tego nie przeskoczycie :D

Gość kahnkjscbsa
napisales swoja opinie i nie wiem po co piszesz dalsze komentarze skoro jestes odosobniony w swoim mysleniu

a dlaczego nie ? mam prawo wyrazac takie opinie :) a ze jest inna , poszukujesz poklasku rozumiem? poglaskania po glowie i odpowiedzi :tak to idealny zwiazek ?:D

Gość kahnkjscbsa
wiek kobiety ma znaczenie bo kobiety szybciej sie starzeja

faceci sie starzeja szybciej moja droga :D dlatego tez szybciej umieraja :)

przyznaj sie lepiej ze jestes tym 50 letnim zgredem :D:D:D a nie wymyslasz bajki , kolezanka koleznaki ... blabla :D

Gość krisss
przeciez jakby to ona byla tym facetem, to by nie pisala tego, bo faceci raczej nie przejmuja sie takimi rzeczami, a nawet przeciwnie - mlodsza panienka to powod do dumy, a nie do zastanawiania sie co powiedza jej starzy;)

hahha czytam temat na bank to ty jestes tym 50 latkiem :D:D żadna 20 kolezanka nie zadawalaby pytan i nie prowadzila by takiego tematu i w tym stylu :D:D hahahaha dlatego tak cie moje slowa bola :D haha :) boli cie twoj wiek;) i ze najlepsze czasu masz juz za soba do tego stopnia że nawet na forum ukrywasz sie pod 20 letnia kobieta ;) rozgryzłam cie , brawa dla mnie a teraz zmyakm 🖐️ dla czesci spolecznstwa bedziesz poswmiewiskiem a czesc to obleci ;D powodzenia zgredzie :D

Gość jestem sobie taka jedna
Ja jestem w takim zwiazku:) I jest cudownie:)

taa a koleznka stosowalaby taka rozkmine ?:D:D haha faceci sie przejmuja mam kilku znajomcyh 30 latków ! i to 30 !! i oni juz narzkaja na swój wiek, musze ich pocieszac ze jest ok , niektorzy na poczatku znajomosci pytaja czy nie sa dla mnie za starzy ... a co tu dopiero 50 latek :D

Gość krisss
no nie wiem, ja jakbym mial 50 lat i 20stke przy boku, to bym takich rozkin nie robil tylko korzystal z zycia, no ale rozne sa przypadki, niektorzy pewnie jakby wygrali w totka to tez by robili rozkiminy co ludzie powiedza;)

Moj Skarbus jest zadbany, przystojny i nie jest jakims milionerem. A ja nie jestem miss;)

nie masz 50 lat ;) wiec nie wiesz jak to wtedy by było ;) autoamtycznie czuja sie gorsi od mlodszych ,sprawnosc juz nie ta .. zmarszczki nieciekawy widok w lustrze, jaja wisza po kolana to i samoocena spada ;) wiem po ojcu i jego kolegach ;D

Taki facet potrafi zaopiekowac sie kobieta. Potrafi doradzic-chociazby w sprawie studiow:) No a w lozku... DYNAMIT!!!!;)

tzn jak narzekaja głownie na kondycje .. juz nie taka sprawnosc intelektualna.. iitd .. facetow to strasznie boli i to jest ich najczulszy punkt :D bo przeciez kultura nakauje im byc meskim ,sprawnym, atrakcyjnym .. powiedzialbym nawet ze faceci to gorzej znosza niz kobiety :D