Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werona1978

Pytanie do ludzi pracujacych - ktore warunki spelniacie? Praca

Polecane posty

Gość Werona1978

Zakres odpowiedzialności: Pozyskiwanie i realizacja kontraktów budowlanych infrastrukturalnych, Współpraca przy przygotowaniu ofert przetargowych z zakresu inwestycji budowlanych, Odpowiedzialność za przygotowanie budżetów realizowanych kontraktów, Odpowiedzialność za efektywność finansową realizowanych kontraktów, Nawiązywanie współpracy z potencjalnymi klientami, Prowadzenie negocjacji biznesowych, Ciągły monitoring rynku lokalnego w zakresie inwestycji, podwykonawców i dostawców, Zarządzanie podległym zespołem. Od Kandydatów oczekujemy: Wykształcenia wyższego, budowlanego w specjalności drogowej Minimum 3-letniego doświadczenia na analogicznym stanowisku, Praktycznej wiedzy dotyczącej współpracy z klientem publicznym i prywatnym, Bardzo dobrej znajomości rynku inwestycyjnego, Znajomości języka angielskiego i niemieckiego na poziomie B2, Umiejętności zarządzania zespołem, Certyfikatu CFA, Praktycznej znajomości analizfy finansowej i ekonomicznej, Uprawnień budownalnych w nieograniczonym zakresie, Mile widziane uprawnienia maklerskie, Umiejętność programowania (co najmniej 2 języki) Umiejętności prowadzenia negocjacji.

Gość a 1500
na rękę? :D :D

Gość rasput1n
to ogłoszenie jest dla budowlańców więc nie wiem o co się spinacie, najważniejsze są: 1. wykształcenie budowlane 2. uprawnienia budowlane 3. język niemiecki, angielski 4. reszta już jak się chce

Jak dla mnie ogloszonko jest kompilacja wymagan dot. jakichs 6 zawodow :) 1. Zwazanym z budowlanka 2. Z inwestycjami 3. Tlumacz 4. Programista 5. Makler 6. Negocjator

Gość Ferdyryrke
Chore, ale w takim kraju mieszkamy. Albo masz wujka urzednika i nie musisz nic umiec, albo musisz znac sie na wszystkim

Ciekawe wymagania. Jak sie ma programista do maklera do pozyskiwania kontraktow budowlanych do rzeczoznawstwa i do zarzadzania projektami? Lepiej zeby placili pieniadze tak magiczne jak ta praca.

Nie przesadzajcie, inzynier powinien tez znac sie na finansach, przeciez na tym opierają sie projekty inwestycyjne. Kiedys konieczna byla obsluga komputera, a dzisiaj wymaga sie troche wiecej, a mianowicie programowania. Czy sami zatrudnilibyscie kogos, kto nie potrafi programowac chociaz najprostszym algorytmow?