Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza8989

nie mam juz sil tak żyć ;((((((

Polecane posty

Gość iza8989

mam prawie 23 lata i zadnej przyszlosci, nie mam pracy, szkole juz skonczylam i ciagle tylko siedze w domu przed komputerem, nie mam zadnych perspektyw, zadnych zainteresowan, planow itp :( w dodatku mam fobie spoleczna i nawet z domu sie boje sama wyjsc a zkims to nawet nie ma z kim, kazdy juz ma swoje zycie, prace itp niewiem juz co dalej ze mna bedzie i co ja mam ze soba zrobic, nawet nie mam do kogo geby otworzyc, no chyba ze do rodzicow bo rodzenstwa nie mam, czuje ze przegralam swoje zycie

Gość dobrotliwa duszyczka89
a skad jestes? jak z mojego miasta to moge Cie przygarnąć pod moje skrzydła

Gość iza8989
mieszkam kolo krakowa

Gość spoko loko
Witam w klubie :classic_cool: Jakis staż, praktyki? Jaką szkołę skończyłaś? Najwazniejsze to wyjśc z domu, jka najczesciej, po bułki, do fryzjera, na spacer.

Gość Dzem bananowy
Znam ten bol, od dobrych kilku lat, jedyna roznica, ze ja mam prace, ale przez taki tryb zycia stalem sie pracoholikiem, bo lepiej wiecej pracowac niz marnowac czas na nic nierobieniu. Znajomosci sie porozpadaly, zostal tylko komputer. Przykro o tyle, ze mam juz nieco wiecej lat, wiec i szanse na poprawe mniejsze.

Gość praca i tak daje
stabilnosc jako taką , chociaż tyle masz.Związki , przyjaciele i tak się rozpadają.

Gość Dzem bananowy
Niby tak, z glodu przynajmniej nie umre, tym bardziej, ze pracoholizm jest podwojnie oplacaly. Ale zycie przecieka przez palce, juz nawet nie pamietam, kiedy po raz ostatni bylem szczesliwy :(

Gość praca i tak daje
jakbym miała postawić na dziedziny życia , to i tak praca jest furtką.A szczęście,,, bywa bardzo chwilowe.Większość ludzi wiąże to z udanym związkiem.A niekoniecznie tylko związek daje radość.

Gość Frotniere
A jakie rokowanie co do siebie? ;) Zawsze możesz spotkać kogoś, przy kim będziesz sie fajnie czuła :)

Gość Dzem bananowy
Nie wiem, czy udany zwiazek daje szczescie, natomiast wiem, ze nieudany je skutecznie zabiera. Mimo wszystko szkoda zycia. Bo co to za zycie? Codziennie to samo, jak maszynka i gowno z tego jest, kazdego kolejnego dnia jedyne co sie zmienia to dzien blizej do konca zycia.

Gość praca i tak daje
to do mnie pytanie?

Gość praca i tak daje
dzem a masz pasje? Nie masz nic co dawałoby ci radość i to szczęście?

Gość gabiiiiibb
ja mam podobnie, i sie ostatnio zastanawialam jaki jest wogole sens tego calego zycia, u mne ineistety tego sensu brak

Gość Subiektywnezdanie
Iza8989. A jaką szkołę skończyłaś??

Gość Subiektywnezdanie
A Ty gabiiiiibb skąd jesteś i co Cię dołuje?

Gość Dzem bananowy
Nic co zajeloby mnie na dluzej niz tydzien, na cos powazniejszego nie ma albo czasu albo pieniedzy. Zreszta, co po pasji jak sie nie ma z kim jej dzielic?

Gość praca i tak daje
no wiesz , robić coś pod kogoś , prędzej czy później sie znudzi też. To tylko partnera upatrujesz jako źródło twojego szczęścia?

Dzem bananowy -jak już wiesz co Cię pasjonuje, szukasz ludzi, którzy mają tak samo ;)

Gość dama i kot
dzem bananowy skad jestes??

Gość konfiturka z pieska burka
dżem- ja oddałabym związek za stałą pracę, ciągle tylko szarpanina i smieciowe umowy

Gość gabiiiiibb
mnie w sumie cale to zycie doluje, nie widze w nim sensu, tez mam problem z dogadaniem sie z ludzmi, jestem strasznie niesmiala, wstydze sie ludzi, jestem typowym samotnikiem noi jak tu prace znalezc :( a ciagle siedzenie w domu tez juz sie odbija na mojej psychice, mialam 2 "przyjaciolki" i z nimi jakois bylo lepiej,wychodzilysmy na miasto itp ale teraz mnie olaly i zapomnialy i zostalam na lodzie

Gość Dzem bananowy
latwo powiedziec, trudniej wykonac ;-) damo z kotem: z dolnego slaska konfiturka...: to nie tak, ze ja pracy nie doceniam, bez niej pewnie zapomnialbym o obecnych problemach bo przyslonilyby je nowe powazniejsze, ale jednak zycia szkoda.

Gość dama i kot
no zazwyczaj brakuje nam tego, czego nie mamy, a jak juz to mamy, to znow nam czegos brakuje..

Gość konfiturka z pieska burka
kurcze,dżem babę znajdziesz wszędzie- nawet tutaj, a z praca już nie tak łatwo ile lat mozna się poniewierać na chorych umowach? też już nie jestem najmłodsza i wolałabym nie mieć życia prywatnego a mieć stałą pracę jednym slowem- ja Ci zazdroszczę

Gość autorko a masz
dysmorfobię???????

Gość dama i kot
dżem bananowy, wirtualnych znajomosci pewnie masz pełno ale zapytam: nie chciałbys pogadać czasem na gg?

Gość praca i tak daje
jak sie ma chce się więcej, ale jak zachowasz równowagę umiesz cieszyć się tym co masz tu i teraz.

Gość pomysl,ze jest na swiecie
mnostwo istot, ktore cie potzebuja, Chorzy samotni, niesmiali(tez). bezdomnie zwierzęta itd - nie mysl o sobie, pomysl o nich, co moglabyc im dac - a moglabys wiele.