Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No o co cho cho

Luksusowe marki- za co się płaci?

Polecane posty

Gość No o co cho cho

Torebka Proenza Schouler- bardzo łądna torebka, nie powiem, sama mogę o niej co najwyżej pomarzyc. Koszt powala! 5000 zł...Za co kurde się tyle płaci???? Patrzę na bluzy marki Rodarte (nosi je Rihanna, Kirsten Dunst i inne gwiazdy) . No może cena nie jest jakaś z kosmosu, choć też nie na każdą kieszeń- ok 500 zł wybrany przeze mnie model, patrzę na skład:50% polyester, 38% cotton, 12% rayon. No cholera jasna, 500 zł za bluze uszytą w połowie z poliestru? Chyba płaci się za sam napis...

Gość ddegg
jakiego luksusu?? chyba nieptrzebnie wydanej kasy za metke

Gość snobki płacą za metki
i szczają w gacie na widok kiecki, która widziały np. na niejakiej siwiec :P

Gość aaaaaaaaaaaaaadesgt
nikt normalny nie sprawdza metek i na bluzce nie psize ile za nia daliscie, nierzadko te ciuchy wygladaja bazarowo

Gość No o co cho cho
Owszem z tym się zgodzę- luksus.. Ale dla mnie luksus równa się dobrym tkaninom, perfekcyjnym wykończeniom, a tu... poliester... ja pierd....

Gość Estorriano
Albo to: http://www.brand.pl/product_info.php?gender=meskie&brand=guess¤cy=PLN&product=bluza-guess-farley-blue-mouline Za darmo bym nie wziął ;) Ta bluza już całkiem: http://www.brand.pl/product_info.php?gender=meskie&brand=guess¤cy=PLN&product=bluza-guess-authentic-jet-black - ale mimo, że mógłbym sobie na to pozwolić, to moje poczucie śmiesznośni jakoś mnie powstrzymuje. No chyba, że te materiały są naprawdę cudne. Kupiłem ostatnio bluzy Smoga, Mustanga, Big Stara za +- 100zł sztuka - 100% bawełna - i są całkiem miłe.

Bez sensu placic tyle kasy za cos co jakosciowo nie odbiega od tanszych rzeczy. Mi sie zdarza kupic za 400zl bluzy czy bluzki, ale nie z poliestru:O Co do torebek to mam tylko te znanych marek, ale kupuje je raz na pol roku i przyznaje ze to nieiwelki wydatek w stosunku do moich zarobkow, a markowe dlatego, ze sa dla mnie bardziej wytrzymale i lepiej wykonane niz tansze.

Gość No o co cho cho

Gość maniana 11
no ..ja kupiłam sprzęt narciarski z wyższej półki i na stoku ludziska mi go porysowali..tak samo jak samochód na parkingu