Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avenntka

Mleko brzydko pachnie.

Polecane posty

Gość Avenntka

Czy myjecie dlonie przed kazdym karmieniem? Podobnie jak piersi? Co ile wymieniacie wkladki laktacyjne? Ja mam wrazenie, ze moje mleko... brzydko pachnie. Podobnie jest z wkladkami, ktore ponosze ze 3 h, ale przeciez nie bede zmieniac 8 kompletow w ciagu doby...

ja zmieniałam wkładki co godzinę i piersi i dłonie myłam zawsze przed karmieniem ... ale to zależy od kobiety na jak długo starcza wkładka . mi czasem i na godzinę nie starczała tak sie lało ale odciągałam do butelki i zawsze miałam zapas jak coś a później sie unormowało

Wkladek nie nosilam nie bylo potrzeby. Piersi mylam rano i wiczorem przy kąpieli, nie ma wg mnie potrzeby częściej. Rece to inna sprawa.

Gość Avenntka
Rece myje przed kazdym karmieniem, piersi do tej pory tez, ale to troche uciazliwe...

Gość wiesz ile robaków
się robi ile pleśniawek dziecko moze mieć w buzi jak mu dasz brudną pierś ?? jak śmierdzi ci pierś to ją myj zmieniał wkładki albo wgl ich nie używaj a wsadzaj pieluszkę tetrową do stanika albo odciągaj mleko ... a potem matki się dziwią mój synek ma pleśniawkę mojej córce sie coś białego zrobiło w buzi ..a to wszystko z waszej higieny bo się nei chce bo uciążliwe ;/

Gość Avenntka
Mleko brzydko pachnie nawet gdy piersi sa czyste a wkladki swieze.. albo moze ja wymyslam...