Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beti 21

Czy wasze tesciowe tez tak sie wtracaja do waszych dzieci??

Polecane posty

Gość mlodamamaa
Maz czasami sie stawia ale to przeciez mamusia... A dlaczego twierdzicie ze seks z kobieta po ciazy jest blee???

Gość yuguiytfr65r
ej beti nie[rzejmuj sie;) ja 9tego wrzesnia skonczylam 19 lat a moj syn ma prawie 3 msc takze ta 19stka to juz z nim byla:D ps moja tesciowa tez sie troche wtraca to normalne tesciowych niezmienisz:D tzn ja mowie tesciowa, ale mezatka jeszcze niejestem

Gość a moja laska
móiwła mi że się zabezpiecza a specjalnie tego nie robiła żebym jej się spuścił w srodku i zapłodnił byłem w szoku :o teraz jest w 8 miesiącu ciąży no ale zostałem z nią i szykuje się na ojcostwo :D

Gość mlodamamaa
to dobrze ze zostales gratulacje :)

Gość cwana kobieta
a ty tępy samiec i tak to się kończy :D

Po przeczytaniu Twojego posta nie wyobrazam sobie, zebym pozwala na az takie ingerowanie w wychowywanie dziecka. Jestes bardzo nieasertywna. Dlaczego pozwalasz na cos takiego, nie rozumeim. :O Moja tesciowa jest ok ale w ogole sie nie wtraca w wychowywanie dzieci bo to ja jestem matka i ja decyduje o swoich dzieciach.

Gość a moja laska
to dobrze ze zostales gratulacje No zostałem w ojcem w "co najmniej dziwnych okolicznościach" no ale zobaczym co będzie dalej heh :D

ja tez nie rozumiem, czemu matki jęczą że im się teście wtrącają, ALE-- pozwalają na to. Nie jęczcie. Powiedzcie ze mają się odstosunkować od wtykania nosa w nie swoje sprawy. Czy to takie trudne? Albo płaczcie dalej że Wam sie teście wtrącaja w zycie skoro nie potraficie wyznaczyć granicy.

Gość a moja laska
cwana kobieta a ty tępy samiec i tak to się kończy No chyba coś w tym jest mój kumpel też mi powiedział coś w tym stylu tak sie tak śmiał że myślałem że go ukatrupię ( musiałem się komuś wyżalić jaką mam oszustkę :D )

Gość a moja laska
a moja laska a ile masz lat? Ja 28 ona 27 :)

Gość zeby pasknudne
twoja dziewczyna zle postapila nie robi sie dzieci gdy tylko jedno z was tego chce,nigdy nie upadlabym tak nisko jesli sie zdarzy wpadka pomimo zabezpieczenaia no to trudno tak mialo byc,ale jak ktos celowo sie nie zabezpiecza a sciemnia ze to robi to jest nie wporzadku i nie szanuje swojego partnera

Gość a moja laska
mlodamamaa to dobrze ze zostales gratulacje A dzięki za gratulacje :D

Gość a moja laska
twoja dziewczyna zle postapila nie robi sie dzieci gdy tylko jedno z was tego chce,nigdy nie upadlabym tak nisko jesli sie zdarzy wpadka pomimo zabezpieczenaia no to trudno tak mialo byc,ale jak ktos celowo sie nie zabezpiecza a sciemnia ze to robi to jest nie wporzadku i nie szanuje swojego partnera Masz rację ale już sobie wszytko wyjaśniliśmy :) i jest dobrze biore to co daje życie dałem się wrobić to trudno jak byłem głupi i jej nie sprwdzałem mam zamiar wychować go z nią a jej już wybaczyłem :)

technikum zaoczne? a teraz kto Cie utrzymuje? facet? rodzice? a po technikum co? kto Cie przyjmie do pracy bez doświadczenia (no chyba,że z doświadczeniem do rokładania nóg przed szefem)? pójdziesz tak ambitnie pracować do sklepu? ja pieprze......kobiety to dno...

Gość jelegemeinos
na szczescie obydwie tesciowe mieszkaja w innych krajach :D

Gość kobiety nie trzymią nóg razem
no chyba,że z doświadczeniem do rokładania nóg przed szefem)? :D:D:D

Gość jelegemeinos
Bo wylizałam fiuta czarnemu :D

noo z pracą ciężko teraz, a z małym dzieckiem to w ogóle masakra... a z kolei z jednej pensji żyć się nie da, no chyba, że ktoś ma wysoka bardzo...

Gość a ja kocham życie
a ja urodzilam mając 20 lat .teraz syn ma 17 lat.wczoraj bylam u niego na wywiadowce.założylam rurki,jakąś tunikę,włosy spięlam w węzeł.otwieram drzwi a tam same matrony-spódnica w gumkę albo spodnie dresowe czarne,a fojciec drugoroczniaka który nie widzial mnie w zeszlym roku powiedział,żę to zebranie rodziców , a nie uczniów.milo mi się zrobiło.także autorko-dasz radę.a do teściowej grzecznie ,a;le z szacunkie.tesciowe naprawde nie są złe,chcą pomóc ,ale nie zawsze wychodzi tak jak trzeba.aha-żeby nie było,chodzilam z moim mężem 4 lata,zanim zaszlam w ciążę.w międzyczasie skonczyłam studia,postawilismy dom,mskończyl studia.mamy obydwoje etat.ale bylo ciężko,a teraz odcinamy kupony.i JESTEM MEGASZCZĘŚLIWA.

Gość a ja kocham życie
przepraszam z a literówki,klawiatura szaleje.

Gość Sympatyczna i pocieszna
a moja laska Jesteś wyjątkowo porządnym facetem :) dlaczego ja na takich nie trafiam ?!

Gość jelegemeinos
Tylko czasem on mnie bije penisem po twarzy :(

Gość jelegemeinos
do tego każe też zaspokajać swoich kumpli :( A jak jestem niegrzeczna to bije mnie trzciną po pupci :( aż jest cała czerwona 😭

nie mam tak (odpisuje na pierwszy post) bo od poczatku nie pozwalałam się wtrącać ani mojej mamie ani tesciowej - wolałam zerwać z nią kontakty na ponad rok niż ustępować jej dla świętego spokoju. To jest moje dziecko i wiem lepiej co dla niego ważne. Mój mąż całkowicie mnie popiera. W związku z tym babcie są obecnie TYLKO babciami - mają rozpieszczać, potulić, pobawić się i tyle - wychowywaniem i dbaniem o dziecko zajmujemy się my, rodzice

Gość jelegemeinos
jaheira1 Mój murzyn by cie zgwałcił

Gość do beti
no jak miksujesz rocznemu dziecku jedzenie to sie nie dziw,ze tesciowa sie wtraca

miksowalam bo moj synek do tej pory ma powazne problemy z jelitami i jak niewiesz o co chodzi to sie nie wtracaj , od malutkiego chorowal

Gość jelegemeinos
Lecicie na murzynów ?

Gość jelegemeinos
beti 21 Co o nich sądzisz beti ? :)