Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chomik na hawajach

Chce dziecka, nie chce slubu

Polecane posty

Gość totaka
Myślę tak sobie, że życie we dwoje to sztuka kompromisów. Skoro widzisz, że ukochanej osobie podpisanie aktu prawnego, czy notarialnego dałoby poczucie pewności w związku i zapewniłoby spokój o przyszłość dziecka to czemu nie wyświadczysz jej tej przysługi? Myślę, że gdyby Ci autorze zależało to byś tak tego nie roztrząsał tylko ustąpił :) twoje poglądy są ''kartą przetargową''. Ja osobiście byłabym w stanie żyć z kimś bez ślubu ... ale żyć bez ślubu(tego administracyjnego) Z DZIECKIEM...to już nieee. Pewnie kobieta ma te same rozterki co i ty, facet który chce odważyć się na tak poważny krok jak dziecko a nie chce podpisać głupiego świstka chyba nie nadaje się na tatusia.... ;) tak to z kobiecego punktu widzenia

Gość autorze jestes egoista
i mam nadzieje, ze laska cie rzuci z hukiem, szkoda jej na ciebie w kolko tylko ja chce, ja (nie) potrzebuje, ja ja ja:o a glupia pinda ma czelnosc czegos chciec, co za glupia baba

Gość można powiedzieć stara panna
ciekawy link

Gość jgjyfthfhfc
Ja również przeczytałam cały temat i mnie zastanawia własnie to Twoje szukanie drugiego dna:(.Jesteście 8 lat razem i jeżeli kobieta mówi Ci, że pragnie ślubu, pragnie rodziny, łączy Was tak wiele spraw to ja nie rozumiem czemu jesteś taki podejrzliwy?Dlaczego wyczuwasz w tym podstęp, szantaż?Nie ufasz własnej kobiecie??? Może jednak ten papierek jest dla Ciebie znaczący i właśnie dlatego nie chcesz go mieć z tą kobietą?