Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eald_Syhter

Chyba zacznę żywić się samym mlekmiem i rybami.

Polecane posty

Eald_Syhter-Ty po prostu jesteś aseksualistą i dlatego budujesz sobię tą żydowską idee. Normalny facet nie ma wpływu na swoją seksualność, natura jest taka że podobają się mu dziewczyny i to jest normalne a ty nie umiesz się pogodzić z tym, że nie chce ci się ruchać. Masz facet problem i idź do specjalisty, bo masturbacja to fajna spraw, a na pewno mega przyjemna, trudna do opisana.

" 19:32 [zgłoś do usunięcia]tymon84 NÓŻ - W imie idei powinienes sie poswiecic i zrobic akcje ala Breivick. " W naszym kraju nie dostałby dziecięcego pokoju na 21 lat, jak Breivick . . .

No bo kazdy facet ktory lubi ksiazki i spedzac czas w samotnosci predzej czy pozniej traci zaintersowanie seksem.

Nóż mylisz się przy niektórych moich koleżankach bywam mocno pobudzony. Tak że zdarza mi się dostawać erekcji. Etedy się przestraszyłem, żeby nikt nic nie zauważył. Ja poprostu wolę tylko pójść na l=kawę, ale zrobić to naprawdę, niż ruchać się na niby, bo to wsty i czynność niegodna mężczyzny wg. mnie

Gość Zuzanna Amelia & 18
Tymon - ale takie zainteresowanie moze bardzo szybko na nowo sie ozywic w sprzyjajacych okolicznosciach.

Ja mialem przygody w liceum z kobietami i stracilem wtedy wszelkie iluzje co do ich motywów i wycofalem sie puki moje zycie nie zamienilo sie w ruine. Teraz mam wlasny sklep i zbieram na wczesna emeryture. Mam duzo wolnego czasu. Z taka duza iloscia wolnego czasu mozna robic to na co ma sie ochote. Pojechac na grzyby i borowki do lasu. Poczytac. Pograc w gry komputerowe. Sprobowac nowych przepisow.. Pomysly nigdy sie niekoncza, a zaoszczedzona kasa zbiera sie na koncie.:)

No wlasnie. Jak slucham opowiesci moich kumpli ktorzy sie ozenili to ich mi zal. Uwiezione dusze.. ;)

Gość Zuzanna Amelia & 18
Na trumne i wiebniec juz sobie zbieracie ?

" 19:49 [zgłoś do usunięcia]tymon84 No wlasnie. Jak slucham opowiesci moich kumpli ktorzy sie ozenili to ich mi zal. Uwiezione dusze.." Mi to nie grozi. Zołzy i fałszywych ludzi wyczuwam na kilometr

tymon84-Ja nie tylko słuchałem opowieści żonatych kolegów, ale także widziałem ich życie i żal mi ich jest, mnie samemu to jest jak w raju w porównaniu do nich. Ale każdy jest kowalem swojego losu...

Gość Zuzanna Amelia & 18
Argen - a za ile lat zamierzasz umrzec , bo na te kremacje to chyba dlugo sie czeka.

Argen- A ile płacą? Masz to z PUP? Też się wyjebałem z roboty, bo wypłata była z 14 dniowym opóźieniem, a w dotaktku grosze i zastanawiam się co dalej tworzyć, a jak PUP daje jakąś kase za naukę to fajna rzecz.

Gość Zuzanna Amelia & 18
A jest jakas szansa zeby po tym stala robote dostac ? Kieruja gdzies ?

Argen-Swoja drogą fajna kasa za naukę, po kursie poszedł bym na fuchę i kasa by pasowała.

Jak jestescie wolni musze wam polecic chodzenie po lesie i zbieranie roznych dobr za darmo. Wtedy pojednacie sie z Bogiem, poczujecie wolnosc i dobroc jego krolestwa.

Zuzanna Amelia & 18-Nie kierują, bo to jest pic na wodę, jak sama nie chcesz, to roboty mieć nie bedziesz, wszędzie trzeba się wykazać. Ważne że ci płacą za naukę a to co się nauczysz, to już twoja sprawa, tak to wygląda. Większosć tam jest dla kasy i z przymusu a nie dla nauki, bo o jest pseudosocjalizm, tak wygląda lewica a wszystko z kasy podatników gdyby zorganisowało prace społeczne, to miało by to sens, czyli sprzątanie itp a oni organizują jakieś kursy huja warte.

Zrób trochę show na kursie, żartuj, mądrze odpowiadaj, uśmiechaj się, bądź na luzie.

Argen- Raczej nie, ja mam taki jeden kurs i gdyby nie moja pracowitość to bym się nigdzie nie załapał. Po prostu musisz się wykazać, a prace biurowe to znajomości i nic więcej, bo dziś każdy chce do biura, a tym bardziej co po studiach.

Sam pamiętam że byłemm kiedyś na kursie EFS finansowanym z kasy unijnej. Pamiętam żenujące zajęcia z panią psycholog. Jeden gościu przychodził napruty . . . Ale skończyłem potym kurs spawacza metodą MAG

NÓŻ - Masz racje. Ale pamietaj ze ten kraj kontroluja syjonisci wiec mozesz pomarzyc o rozwoju przemyslu. Gaz lupkowy i wegiel dawno zaklepany przez zagraniczne korporacje..

" 20:11 [zgłoś do usunięcia]tymon84 NÓŻ - Masz racje. Ale pamietaj ze ten kraj kontroluja syjonisci wiec mozesz pomarzyc o rozwoju przemyslu. Gaz lupkowy i wegiel dawno zaklepany przez zagraniczne korporacje.." Kolejny nawiedzony . . .