Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eald_Syhter

Chyba zacznę żywić się samym mlekmiem i rybami.

Polecane posty

tymon84- Ja się staram odłączyć od systemu, bo dziś w całej Europie socjaliści są, pewnie skończę jak Ondraszek(śląski Janosik)

Po to żeby nie spędzać życia na pisaniu o dziewczynach z prawikami na forum całe życie.

Ja tez juz niedyskutuje z ludzmi w realu bo po co? Przecietny Polak to leming. A sproboj takiemu powiedziec prawde.. Dobrze ze chociaz w internecie moge mowic prawde i niektorzy ludzie mnie wysluchaja.

NÓŻ - Wiedziales ze we Francji mozna isc do wiezienia jesli kwestionuje sie miliony ofiar zydowskich holokaustu?

Looser to z Ciebie taki desperat, że samym towarzystwem 30+ lasek, z których pewnie sporo ma dzieciaki i szuka frajera do łożenia na nie?

tymon84- większość ludzi w polsce nie sa polakami, ja jestem Ślązakiem,nie polakiem, ale władze mają to w dupie, sami sobie wrogów robią. Zresztą Kaczyński gdy nazwał takich jak ja "zakamuflowaną opcją Niemiecką" to się skompromitował totalnie, bo mnie do Berlina tak samo daleko jak do Warszawy. Ale co taki kurdupel z brązowymi oczyma wie o Aryjczyjkach? Przecież on by się posrał na sam mój widok a co dopiero jak bym mu przyjebał. Niestety ale polska ma większość takich żydowskich obywateli jak Kaczyński czyli kurduple z brązowymi oczyma, z takimi to wy szacunku mieć nie bedziecie. Ja zawsze głosuję na Janusza Korwin-Mikke, bo to człowiek z którym żyć i umierać.

Jak czasami ogladam Korwina to troche mam wrazenie ze on jest specjalnie zeby wysmiewac idee wolonorynkowe. Czasami powie cos glupiego dla samej sensacji i niszczy sobie wizerunek.

tymon84-Mnie nie intersuje Francja, chociaż mam tam dalszego kuzyna, z którym czasem pogadam po Niemiecku. Mnie interesuje Śląsk, czy wiesz że na Śląsku pod zaborem polski, to za pokazanie salutu rzymskiego, możesz iść na dwa lata do paki? Za zwykły salut rzymski, którzy używali także polacy przed wojną, to można iść za taki gest dwa lata do paki, za poglądy także mogą cię zamknąc na dwa lata, tylko dlatego że pochwalisz się że masz prawicowe poglądy. Bo to jest właśnie reżim lewicowy, zawana Unią Europejską.

tymon84-Korwin nigdy nic głupiego nie powiedział, media jedynie go tak przedstawiają, rozumiem że można się nie zgadadzać z jego zdaniem, ale braku logiki w jego wypowiedziach nie sposób znaleźć, facet wypowiada się po prostu logicznie i tyle.

"Looser to z Ciebie taki desperat, że samym towarzystwem 30+ lasek, z których pewnie sporo ma dzieciaki i szuka frajera do łożenia na nie?" Między nami jest taka różnica, że ja sobie z nimi odważnie żartuje, a Ciebie by zatkało jakbyś miał taką o godzinę zapytać. A jakbyś po miesiącu się do niej odezwał, to byś jej wyrecytował wiersz po saksońsku i by Cię wzieła za czubka. Mnie nie interesuje ile kobieta ma lat. Może mieć 30, 40, albo 18. Byle by była w moim typie.

Eald_Syhter- A kto to jest twoim zdaniem polak? Z polonizowany Niemiec? Albo Węgierski góral, co mieszka w Zakopanym? Przed wojną to ludzie pomorza byli Niemcami, tako samo ziemie Warmii były Niemieckie i nagle w 1945 roku zostały polskie...Nagle ci ludzie z pomorza stali sie polakami... nagle Ślązcy stali sie polakami, mimo że obecnie Śląsk jest zarówno w Czechach jak i w Polsce. '' Dlatego ja nie szukam swojej państwowości, bo to sztuczny twór, ja szukam swejej nacji, wiem już że jestem Aryjczykiem, teraz próbuję się określić na ile jestem Słowianinem a na ile Germaninem. Wkurza mnie to, że strasznie Czeszki mi sie podobają, mimo że one w większość są brunetkami, sam nie wiem czemu mi się podobają, bo polski brunetki mi się w ogóle nie podobają a Czeszki już tak, mają jakiś taki inny wygląd. Dochodzę do tego po przez Antropologię.

"Między nami jest taka różnica, że ja sobie z nimi odważnie żartuje, a Ciebie by zatkało jakbyś miał taką o godzinę zapytać." Żeby było śmieszniej dzisiaj spytałem się 20+ latkę o godzinę. Nie dlatego, że robiłem jakieś podchody tylko dlatego, że musiałem.Nawet złapałem z nią niezły kontakt wzrokowy. Kompromitujesz się obnażając swój dziecięcy sposób rozumowania. Ja też chodziłem na kurs ze starymi babami. Wogóle mnie to nie jarało . . . " 20:41 [zgłoś do usunięcia]NÓŻ Eald_Syhter- A kto to jest twoim zdaniem polak? Z polonizowany Niemiec? Albo Węgierski góral, co mieszka w Zakopanym? Przed wojną to ludzie pomorza byli Niemcami, tako samo ziemie Warmii były Niemieckie i nagle w 1945 roku zostały polskie...Nagle ci ludzie z pomorza stali sie polakami... nagle Ślązcy stali sie polakami, mimo że obecnie Śląsk jest zarówno w Czechach jak i w Polsce. '' Dlatego ja nie szukam swojej państwowości, bo to sztuczny twór, ja szukam swejej nacji, wiem już że jestem Aryjczykiem, teraz próbuję się określić na ile jestem Słowianinem a na ile Germaninem. Wkurza mnie to, że strasznie Czeszki mi sie podobają, mimo że one w większość są brunetkami, sam nie wiem czemu mi się podobają, bo polski brunetki mi się w ogóle nie podobają a Czeszki już tak, mają jakiś taki inny wygląd. Dochodzę do tego po przez Antropologię. http://www.voila.pl/235/gx7gm/?1 noz84@o2.pl" Właśnie się mylisz. Na pomorzu mieszkali Niemcy i Kaszubi. Niemcy zostali wysiedleni, kaszubi zostali. W ich żyłach na pewno płynie domieszka saskiej i wikińskiej krwi, ale i tak etnicznie im najblkiżej do Polaków. i głownie za Polaków się uznają. Tak samo tylko 10% Ślązaków uważa się za odrębny naród. Oni tak samo przez wieki byli uważani za polaków tylko byli pod wpływami Austriacko-pruskimi i stąd germanizacja . . .

Ta cala obsesja jesli chodzi o dziedzictwo i reprodukcje to strata czasu. Twoje DNA za 100 lat ulegnie tylu mutacjom ze niebedzie juz w nich wiele z Ciebie. Rozumiem ze chcesz gdzies nalezec i miec jakas idee, ale tak naprawde najlepsza idea jest zdystansowanie sie od wszystkich klik, elit i zgromadzen. Wolnosc rulez!

Dave, Ty to jesteś taki dorosły, że tydzień myślisz nad odpowiedzią dziewczynie na fb, a później piszesz jej kompletne głupoty. A z dziewczynami masz tak dobry kontakt, że zwalniają się z pracy. :D

" 21:03 [zgłoś do usunięcia]Looooser Dave, Ty to jesteś taki dorosły, że tydzień myślisz nad odpowiedzią dziewczynie na fb, a później piszesz jej kompletne głupoty. A z dziewczynami masz tak dobry kontakt, że zwalniają się z pracy. http://www.youtube.com/watch?v=7M4irRe1LX8 http://looooser.powiedz.to/ " Widzisz bo ja musiałem się wyrobić i wyrabiam się coraz bardziej. A z koleżanką z pracy jest sytuacja niewyjaśniona

"Wyrobić" Czyli rozkręcić się . Przełamać swoje lęki i ograniczenia. I powoli, jak powoli się wyrabiam

A idź z t bellucci, nawiedzony jesteś? Poza tym w makaroniarskich "pięknościach" raczej nie gustuję . . .

Już to świadczy że jesteś dziecinny, że jarasz się przykładami z showbiznesu. Ja kiedyś podjarałem się Alicią Silverstone, z tym, zę ja mialem wtedy z 12 lat . . .

A niby jaki mam podawaćprzykład? :D Mam robić fotkę z ukrycia kobiecie z ulicy i tu wrzucać?