Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eald_Syhter

Chyba zacznę żywić się samym mlekmiem i rybami.

Polecane posty

Nóż - wiesz co...trochę się zawiodłam. Tak podkreślasz, jaki to jesteś zbudowany, a pleców wcale nie masz specjalnie powalających...

­ "Nie wiem czemu, ale kilku ludzi mnie już nazwało Shrekiem" ­ to tylko znaczy, że wyglądasz jakbyś wyszedł z bagna i śmierdzisz :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 18
Noz - bajke o Shreku obejrzyj. Jest swietna. Eald - Twoj bog nie dlatego zakazal jest wieprzowine. Po prostu wieprzowina moze zawierac tasiemca a to duzy problem.

moorland- Wygląd się nie liczy, ważne że mało kto wstaje jak mi zapierdole

" 18:31 [zgłoś do usunięcia]Zuzanna Amelia & 18 Noz - bajke o Shreku obejrzyj. Jest swietna. Eald - Twoj bog nie dlatego zakazal jest wieprzowine. Po prostu wieprzowina moze zawierac tasiemca a to duzy problem." To też nie tak. Tasiemcem podobno można się zarazić jedząc baraninę, a baranina jest mięsem czystym. Najgorze co jest w wieprzowinie to włosień

Eald_Syhter-Oczywiście że tak, ale nasi Słowiańscy i Germańscy przodkowie żywili się dzikami, wiec tym samym co świnie i jakoś gatunek przetrwał. Do dziś kłusuje się mnóstwo dzików, są zjadanie bez badań wetyranyjnych i jakoś nic ludzią nie ma..... Ale fakt że włośnica to kurewska choroba.

Moorland-Ale co nie ciekawie? Lepiej jak bym był kościotrupem albo grubasem? Nie jestem kulturystą, ale mam geny Słowiańśko-Germańśkie(sam do końca nie wiem czego u mnie jest więcej), więc co nie wyglada i mnie ciekawie, bo według przecietnych ludzi ,to jestem dobrze zbudowany fizycznie. Wiem że mnie nie lubisz i chętnie byś mi potylicę przestrzeliła, ale pewnych faktów podważyć sie nie da.

Właśnie. A ludzie żyjący 3,5 tysiąca lat temu nie wiedzieli, że włośniem można zarazić się jedząc wieprzowinę. Przemyśl to

Eald_Syhter- A wiedzieli że uprawiając seks z murzynem lub murzynką to mogą się zarazić wirusem HIV? Masz o tym w bibli napiasane? Przemyśl to...

po prostu po tym jak o sobie opowiadasz spodziewałam się kogoś lepiej zbudowanego. Mój facet po którym tak jeździsz ma bardziej rozbudowane plecy i barki, a przecież wcale nie spędza połowy życia w siłowni. Po prostu mam wrażenie, że więcej mówisz o tych ćwiczeniach niż ćwiczysz. Takim pozerem się wydajesz. Poza tym fakt, że porównują Cię do otyłego ogra z bajki wcale nie sugeruje, że wyglądasz jakoś powalająco ;)

Właśnie Noż HIV-u wtedy nie było. I pierwszą osobą u której go stwierdzono była duńska pielęgniarka w latach 60-tych

"Mój facet po którym tak jeździsz ma bardziej rozbudowane plecy i barki, a przecież wcale nie spędza połowy życia w siłowni." Nie ma to jak autosugestia. Hehe

Gość Zuzanna Amelia & 18
Eald - no to wlosien. Chodzilo w kazdym razie o mozliwosc zakazenia jakims pasozytem , ktory zeruje na tych akurat zwierzetach. W goracynm klimacie bylo tego wiecej i chorowalo sie po tym ciezej niz w Europie. Dlatego wieprzowina w europie jest powszechnie spozywana.

Moorland-Mam 193 cm, 107 kg wagi, brak brzucha, to kurwa mać, chyba gdzieś ta waga musi być. Może że na fotce tego nie widać, ale zazwyczaj mam tak, że jak kogoś piedolnę to nie wstaje, wiec jednak ta waga do energii fizycznie musi pasować. Po za tym jak jestem seksualny, a nie jak twój facet, czyli impotent, a więc u mnie za siłę i energię także odgrywa seksualność, bo to główna siła faceta. Skoro twój jest impotentem to logiczne że jest ciapa. Wykastruj kota a zobaczysz jaki będzie mało agresywny.

Stary, to mleko co teraz sprzedaja to nie mleko. Tylko szajs z fabryki zajebany estrogenem.

Nóż - co Ty masz z tym impotentem...prawiczek i kompletna ofiara wyzywa normalnego, zdrowego faceta od impotenta? Wiesz, jak żałośnie to wygląda? Poza tym co się tak obruszasz, wstawiłeś taką fotę chcąc pokazać, że Twoja dieta jest dobra. Na fotce wyglądasz tłusto i tyle, nie pasuje, to się nie garb i zrób inne zdjęcie, proste :)

Eald - żarty żartami, ale możliwe, że faktycznie jest gejem/biseksualny. Jaki zdrowy, normalny facet siedzi na kobiecym forum i podkreśla swoją męskość na każdym kroku? On chyba bardzo chce sobie coś udowodnić....

Gość marta 37899
Moorland jest pewnie tej wagi co nóż i dlatego go atakuje

Gość Zuzanna Amelia & 18
Noz - wedlug BMI masz nadwage.

Miałem na myśli że rozpędził z punktu widzenia prawicowego ekstremisty. Tacy jak on nienawidzą gejów, tępią ich. I to jeden z niewielu wspólnych mianowników, je=akie mnie z nimi łączą . . .

Moorland- Sama jesteś lesba, skoro akceptujesz faceta co ma cię gdzies i nie zależy mu na seksie z tobą. Normalny facet nie pozwolił by ci nocami i wieczorami siedziec na kafe, on by cię po prostu z tobą kochał, a tym czasem ty wieczorami siedzisz na kafe zamiast sie z nim kochać, to jest właśnie chore, a ta choroba się nazywa impotencja lub aselsualizm.