Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eald_Syhter

Chyba zacznę żywić się samym mlekmiem i rybami.

Polecane posty

Eald - dla mnie to żaden dowód na to, że nie jest ofiarą. Dać w pysk byle kto potrafi, co innego radzić sobie w życiu bez używania siły fizycznej. Poza tym taka agresja kierowana na innych zwykle bierze się z problemów z samym sobą - on sobie ze swoimi problemami nie radzi, chociaż twierdzi inaczej. Dlatego tak atakuje innych.

Zuzanna Amelia & 18-Moim zdaniem mam niedowagę, zobacz ile waży "Koksu" przy jego wzroście.

Nóż - jesteś prawdziwym geniuszem! Pytałeś o to tyle razy, tyle razy mówiłam Ci, że wieczorem w domu jestem sama. Gdzie się podziała Twoja stalinowska pamięć, żydzie farbowany? :D

Gość Zuzanna Amelia &18
Noz - moge Ci wyslac linka do kalkulatora. Sam sobie sprawdzisz. Chcesz?

Moorland, a mi się wydaję że nóż poprostu do Ciebie podbija. To, być może, stąd próby dyskredytacji twojego obecnego partnera. Jak to się mowi: "Kropla drąży skałę"

Jest roznica miedzy gejem a homosexualista. Gej to aktywista i wyznawca pewnego lobby ktorzy chca wciagnac w pedalstwo innych. Homosexualista to mezczyzna z tendencjami homo ale nie koniecznie przyszly pedofil czy sodomita. Niektorzy potrafia nad tym zapanowac. Albo cwela sie w ukryciu.

Gość Zuzanna Amelia &18
Noz - pedofil a pedal to zupelnie rozna bajka.

" 19:02 [zgłoś do usunięcia]NÓŻ Eald_Syhter-Pedałów trzeba tępić, co do tego to nikt nie ma wątpliwości. To są przyszli pedofile, bo pedofile zanim zostali pedoilami, to najpierw byli pedałami. http://www.voila.pl/235/gx7gm/?1 noz84@o2.pl" Zgadza się. I tak jest napisane w Piśmie Świętym, żeby mężczyzn przyłapanych na stosunku ze sobą karać śmiercią, jak i osoby przyłapane na stosunku ze zwierzęciem . . .

Eald - nie, on ma po prostu kompleksy. Jedzie na mojego faceta od czasu jak dowiedział się, że mój ma brązowe oczy. No i próbuje mi dosrać, bo jest takim prymitywem który jak nie wie co powiedzieć to próbuje urazić najbliższych osoby z którą dyskutuje. Dzieci czasami robią podobnie wyzywając rodziców swoich kolegów.

Zuzanna Amelia &18-Nie chcę, bo twoje kalkulatory są bezsensu, znam ludzi co mają duże bicepsy ale małe klaty, są tacy co mają duże klaty a małe bicepsy, są tacy ci mają duże bicepsy i klaty, są tacy co są wszedzie chudzi a mają duże brzuchy. Faceci to nie kobiety, gdzie ocenia się je po chudości, mimo że mnie chude się nie podobają. Ja mam lustro, znam oceny kobiet, także z kafe, więc co mi da twój kalkulator? Mam wygladać jak Wojewodźki? Wtedy bym się na ulice nie pokazał, bo to jak żyd z Oświęcima wygląda

" 19:05 [zgłoś do usunięcia]LoOoOsEr Ja się chyba zacznę żywić miłością pięknych kobiet. Mamy? Babci? Siostry?

Gość Zuzanna Amelia &18
Noz - ale pedal nie bedzie pedofilem . Pedal to pedal. Pedofil to pedofil.

Zuzanna Amelia &18-Homoseksualizm to dewiacja seksualna, która się pogłebia, dla pedałów ideałem jest chudy pedał z chłąpięcą twarzą, to z czasem przemienia się miłość do dzieci.

" 19:15 [zgłoś do usunięcia]NÓŻ Zuzanna Amelia &18-Homoseksualizm to dewiacja seksualna, która się pogłebia, dla pedałów ideałem jest chudy pedał z chłąpięcą twarzą, to z czasem przemienia się miłość do dzieci. http://www.voila.pl/235/gx7gm/?1 noz84@o2.pl" NÓŻ. Powinieneś też wiedzieć, że homoseksualizm często zaczyna się od wspólnej masturbacji dwóch nastolatkoów. Onanizm też jest problemem mającym przykre konsekwencje . . .

Co to kurwa za kurs, gdzie same baby są? Na kosmetyczkę czy fryzierkę?

:D Nie, z 30 kilka. A ta super jest chyba lekko starsza ode mnie. Dzisiaj usłyszałem, że mam ładny głos. Ostatnio dwie powiedziały, że jestem przystojny.

Eald_Syhter-Ja tam problemów żadnych nie mam, jak było kiedyś, tak i jest teraz. Gdyby nie było masturbacji, to dopiero wtedy miał bym problem, bo bym chyba zaczął gwałcić a tak problemu nie mam.

Looooser- A ty pewnie nic im nie odpowiedziałeś, znam ten ból. One cię podrywają a ty jesteś spięty...

" 19:19 [zgłoś do usunięcia]NÓŻ Co to k**wa za kurs, gdzie same baby są? Na kosmetyczkę czy fryzierkę? http://www.voila.pl/235/gx7gm/?1 noz84@o2.pl" Dobre hehe " 19:20 [zgłoś do usunięcia]Looooser Nie, z 30 kilka. A ta super jest chyba lekko starsza ode mnie. Dzisiaj usłyszałem, że mam ładny głos. Ostatnio dwie powiedziały, że jestem przystojny. http://www.youtube.com/watch?v=7M4irRe1LX8 http://looooser.powiedz.to/ " Dla mnie to stanowczo za dużo " 19:21 [zgłoś do usunięcia]NÓŻ Eald_Syhter-Ja tam problemów żadnych nie mam, jak było kiedyś, tak i jest teraz. Gdyby nie było masturbacji, to dopiero wtedy miał bym problem, bo bym chyba zaczął gwałcić a tak problemu nie mam. http://www.voila.pl/235/gx7gm/?1 noz84@o2.pl" Pociąg seksualny też jest kwestią treningu umysły. Mi się udało obniżyć libido, przez to że przestawiłem swój mózg na inne tory. Może też pomogło mi to że przestałem jeść świńskie mięso, które zawiera hormony. Małem też sporo stresowych sytuacji, a to też mogło mieć wpływ

Gość Zuzanna Amelia &18
19:15 [zgłoś do usunięcia] NÓŻ Zuzanna Amelia &18-Homoseksualizm to dewiacja seksualna, która się pogłebia, dla pedałów ideałem jest chudy pedał z chłąpięcą twarzą, to z czasem przemienia się miłość do dzieci. ­ Sorry facet ale malo wiesz o homoseksualistach