Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eald_Syhter

Chyba zacznę żywić się samym mlekmiem i rybami.

Polecane posty

Gość Eald_Syhtere
Jestem porąbanym prawiczkiem z kafełe co wylewa to ud 5 lat swoje frustracje seksualne i światopoglądowe.

Eald_Syhter-Ja bym cię karmił trawą, a swoją drogą to czemu nie masz takiej diety jak twoi przodkowie w czasach miedzy wojennych?

Gość Zuzanna Amelia & 18
Prawde mowiac to ja tez sie ostatnio odzywiam prawie tylko mlekiem i rybami i nawet mi to niezle idzie.

Eald_Syhter- A co byś powiedział, gdybym cię nakarmił ołowiem?

Dave - co Ty tak te nicki zmieniasz? I takie czysto techniczne pytanie - nie zemdliłoby Cię od ryby popitej mlekiem? :D

Jak to;eruję laktozę moorland nie mam z tym najmniejszego problemu, a niektóre ryby potrafię jeść nawet na surowo . . I kto Ci nagadał, że jestem Dave?

nienawidzę mleka!!! ­ przetwory mleczne lubię prawie wszystkie, ale czyste mleko ton dla mnie dramat :P

Gość Zuzanna Amelia & 18
17:31 [zgłoś do usunięcia] Eald_Syhter Jak tam Zuza? Przekonałaś się do pokrewieństwa Słowian z Persami? ­ ­ Moor a kto Ci kaze popijac ryby mlekiem. Ryby jeszc na obiad a mleczne potrawy na kolacje.

Gość Zuzanna Amelia & 18
Eald - sushi.

Ja nienaiwdzę białej ryby, czyli tych roślonożernych, ale uwielbiam wszelkie rybne drapieżniki, ale karpia nie przetrwię, jedynie musze go długo wędzić aby go zjeść. Za to mleko uwielbiam. Ale ja Aryjczyk jestem i moja dieta opiera się na mięsie, oraz orzechach i przenicy a reszta to dodatki do diety. Dzięki temu nie mam nadwagi, mam świtne zdrowie, wysoki wzrost i sylwetkę faceta, która ostatnio pokazała 107 kg wagi. Takiego DKW to bym zmiótł z powierzchni ziemi, ale wierzę że ten 'niewierny" się kurwa w końcu opamięta i porzyci żydowską kulturę.

ja nie lubię ryb słodkowodnych. no nie lubię i już. ­ całych też nie jem, bo boję się ości. jak byłam dzieckiem to kiedyś jedna wbiła mi się w gardło :o ­ zostają mi wyfiletowane morskie, ale te to już lubię chyba wszystkie.

Mnie bardziej białe ryby podchodzą, może dlatego, że dobrze zrobione nie smakują wcale jak ryby :D Nie żebym się specjalnie znała, po prostu jak widzę, że rybcia ma "kolor nie taki" to nie zjem. Skoro już mówimy o żywności wodnej, to jeszcze krewetki są smaczne :)

Gość Zuzanna Amelia & 18
zaba - swiezutkie pstragi. Fantastyczna rzecz.

teraz mnie na halibuta naszło...z frytkami. Chyba dzisiaj na kolację będzie fast food.

Gość Zuzanna Amelia & 18
Noz - od wieprzowiny to ludzie maja wczesnie zawaly serca. Niezdrowa dieta z duza iloscia tluszczu. A co do plecow- przestan sie garbic bo Ci tak zostanie. Na pewno duzo lepiej bedziesz wygladac jak sie wyprostujesz.

Gość dog_in_the_fog
nóż, ty grubawy jesteś i to mocno :(

Gość dog_in_the_fog
shrek jak już chcesz błysnąć :P pełno fion także nie ma co się łamać :)

" 18:14 [zgłoś do usunięcia]Zuzanna Amelia & 18 Noz - od wieprzowiny to ludzie maja wczesnie zawaly serca. Niezdrowa dieta z duza iloscia tluszczu. A co do plecow- przestan sie garbic bo Ci tak zostanie. Na pewno duzo lepiej bedziesz wygladac jak sie wyprostujesz." Zuza. Dokładnie. Dlatego właśnie Bóg zakazał Izraelitom sporzywania wieprzowiny. Wieprzowina to problemy z sercem, krążeniem, wośnica. Ponadto według wielu kanibali ludzkie mięso podobno przypomiona w smaku wieprzowinę. Min dla tego zaczęłem czuć odrazę do wieprzowiny. Ja jem czyste mięso - wołowinę. To mi nie zaszkodzi

"zaba - swiezutkie pstragi. Fantastyczna rzecz. " ­ jak mi ktoś wyciągnie ości to może zjem :P mój chłop ciągle mnie straszy pstrągiem pieczonym z masłem czosnkowym, w końcu kiedyś pewnie zrobi.

Zuzanna Amelia & 18-Jeszcze żadnego zawalu nie miałem, uprawiam sport i nic złego mi nie jest. Gruby nie jestem, mam podobne wymiary jak Andrzej Gołota, ten sam wzrost, waga i inne cm.

Eald_Syhter-Nie wiem czemu, ale kilku ludzi mnie już nazwało Shrekiem, a ja nawet tej bajki nie widziałem :(