Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsensuztym

co ja narobiłam;/;/

Polecane posty

Gość Meleńka 88
Bezsensuztym Napisalaś jego imię , gdzie pracuję , skąd jesteście .... uważaj Kobieto świat jest mniejszy niż Ci się wydaję , to wszystko się może wydać ! a ktoś sklei to do kupy i prawda wyjdzie na jaw! Ps: Nie chcę Cie oceniać ale ja sobie nie wyobrażam takiego życia jak Ty... Mozna powiedzieć że masz WSZYSTKO ... A NIE MASZ NIC!!

Maleńka nie wydaje mi się, że bezsensuztym nie ma nic.....ma bardzo dużo wbrew pozorom:) ma człowieka, który ją kocha i szanuje i który nie tylko oferuje jej materialne rzeczy ale przede wszystkim siebie....bezsensuztym ma bardzo wiele, ale niestety nie umie tego docenić.....może gdyby była po złym związku z mężczyzną ceniłaby bardzo to co ma:) bardzo dobrze robisz że z nim zostajesz bezsensuztym:) Twardoręki nie wiem może Ty masz jakieś super doświadczenia ale nie każdy tak uważa jak Ty, pewnie istnieje m...... ale nie każdy ją znajdzie.....

Gość Meleńka 88
Gabryjela - może , ale wg mnie mimo że ma wszystko jest nieszczęśliwa. Fakt ma Mężczyznę który ją kocha, z którym jest bezpieczna ale ona nie odwzajemnia jego uczucia ... i dobrze o tym wiem. W życiu różnie bywa , dużo Kobiet wychdzi za mąż z rozsądku a nie z miłości... Skoro jej w tym dobrze niech wiedzie się jej jak najlepiej , no ale oszukuje swojego Mężczyznę bo go nie kocha -ja bym nie umiala tkwić w takim związku.... a jak któregoś dnia się zakocha , pokocha kogoś .. Ps: Dobra nie ma co gdybać , w dzisiejszym świecie już nic mnie nie zaskoczy:P Ja mam 24 lata ale jak to niektóre osoby czasem mi mówią że jestem naiwna i mało widziałam , nie znam życia - może i racja ! Powodzenia wszystkim życzę , po filmie jeszcze tu zajrzę :)

jeśli w kimś innym się zakocha to "klapa" będzie na całego w ich związku:( narobi wtedy dziewczyna mase kłopotów wszystkim

przede wszystkim sobie zrobi kłopoty poważne, lepiej żeby takie coś się jej nie przytrafiło

Gość Meleńka 88
a nie przepraszam , przeoczylam ... Autorka napisała że jest zakochana kocha pewnego Mężczyznę ... moje pyt. brzmi bezsensuztym Czemu nie zawalczysz o prawdziwą miłość swojego życia?

No właśnie Maleńka ja też chciałam o to samo zapytać autorkę:) czemu nie zawalczy o mężczyznę, którego kocha? ale coś bezsensuztym nam zniknęła...może to jest: "walka z wiatrakami?" może jednak bezsensuztym jeszcze się tu pojawi i napiszę nam co i jak z tym mężczyzną

Gość Meleńka 88
a może przeraziła się tego że ktoś przez to forum może ją rozpoznać jak tyle danych dała o sobie :)

nie, nie przeraziłam, na pewno nikt nie wie kim jestem, oraz jakim człowiekiem jest mój mąż, tak naprawdę mało informacji o nim podałam, żeby ktoś się dowiedział kim jesteśmy, nie walcze o człowieka w którym jestem zakochana, bo on mnie nie kocha, ma partnerkę i podobno jest mu dobrze, byłam z nim 2 lata, powiedział mi, że mnie nie kocha, że to nie to, długo cierpiałam, dlatego może postawiłam na wygode a nie na prawdziwą miłosć bo w nią wątpie..

To, że facet którego Ty kochasz Ciebie nie kocha nie oznacza że masz sobie z tego powodu rujnować życie....... życie masz tylko jedno, jeżeli "dusisz" się w tym związku to może jednak się dobrze zastanów czy dalej chcesz tak żyć.....skoro tamten z przeszłości Cię nie kocha i tak zajebiście mu się układa z inną kobietą, to po co o nim w ogóle pisałaś na początku w poście?? przecież on Cię nie chce, to po co o nim w ogóle piszesz??? przecież i tak z Tobą nie będzie...

bezsensuztym prawdziwa miłość nie istnieje, masz genialne życie i nie ma potrzeby go zmieniać.

Amanitis istnieje prawdziwe uczucie.....tylko trzeba umieć je odczuwać i trzeba być człowiekiem......

No tak.....bo jej mężczyzna jest dla niej w porządku, więc w sumie powinna chociaż za to go polubić....

mam kontakt z byłym, nawet dziś z nim pisałam, ale jako znajomi, po prosru go kocham, kocham jego ciało i gdy kocham sie z ym mysle ze kocham sie z tamtym , to trudne i nielogiczne ale tak jest, masakra.

Gość Meleńka 88
bezsensuztym Jaki Mąż ?:P Przecież on jeszcze nie jest Twoim Mężem... Widać ze zaczynasz kręcić ja dokładnie przeczytałam Twoj post i Twoje komentarze ... Jesteście z Warszawy , Twój potencjalny Kandydat to Robert który pracuje w Kenii :) wyjeżdźa na 3 miesiace:P zafundowałam Ci samochód :) i takie tam :) Wystarczy dokładnie poczytać co napisałaś:)

Gość Meleńka 88
poza tym z tym kolesiem w którym sie zakochałaś , pisałaś wcześniej ze on nawet nie wie ze go kochasz! wiec po co piszesz ze byłaś z nim 2 lata ??? heh ...

Nie wiem skoro kochając się ze swoim mężczyzną myślisz o tamtym......to widać że jest u Was bardzo źle a nawet powiedziałabym: beznadziejnie:( Maleńka może dlatego jej eks nie wie, że bezsensuztym coś do niego czuje, bo po prostu nic mu o tym nie mówi....bo po co ma to robić, skoro on ma swoje życie i dobrze mu się ułożyło????? ......ale trudna sytuacja:( ja już sama nie wiem co robić z tym.....jesteś bezsensuztym, jak: "ptaszek w złotej klatce"....a co by się stało, gdybyś eks powiedziała co do niego czujesz??

Gość Meleńka 88
Gabryjela ale to nie jest jej EKS !!! Przeczytaj post dokładnie , ona z nim nigdy nie byla i ten kolo nie wie ze ona sie w nim kocha!!!

Przeczytałam, że spotykała się z nim..... czyli z nim nie mieszkała ale mogli być parą taką "na spotkania" ....ale też napisała, że on nikogo nie ma a po jakimś czasie że jednak ma....:( To nie ma znaczenia wszystko, skoro bezsensuztym nie umie się z nim dogadać ani z obecnym partnerem. Faktycznie bezsensuztym:)

Jednego kochasz, a on nic o tym nie wie a drugi Ciebie kocha a ty jego nie:) czyli żaden z tych facetów nie dał Ci szczęścia ani Ty im tego nie dałaś:) masz dobry pseudonim: bezsensuztym!!!!!! :)

Gość ludzieee to ściemaaaa
autorka się pogubiła. Jeszcze 19.09 była tyko po oświadczynach, a dzisiaj to już jej mąż...

Gość Meleńka 88
Dlatego mówię że zaczyna się gubić , bo jeżeli to jest na faktach przestraszyła się że ktoś może ich rozpoznać przez ten post i teraz zaczyna krecic ... :)

Powinna sama podjąć decyzję, tutaj nikt za nią decyzji nie podejmie...Najlepiej by było jakby poszła do pracy i sama sobie na wszystko zapracowała: na dom, samochód itd. weź idź dziewczyno sama sobie "stwórz" ten luksus bez faceta...