Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja-->

tatuaż ?? robic???

Polecane posty

Gość Złapałam Wstążkę Niebieską
11111222333 Jedne mają lepsze tatuaże, drugie gorsze, ale wiem, że im nie pasują. Jedna, która zawsze mówiła, och jak ona kocha tatuaże, musi sobie zrobić kolejny, sama mi się kiedyś przyznała, że już trochę głupio się czuje w tym wieku z tatuażami, przestały jej się podobać, a gada tak, by nie było, że żałuje. Tatuaż się podoba tylko przez pierwsze parę tygodni / miesięcy tak naprawdę, później musisz się męczyć i oglądać. To tak jak bym np. cały czas nosiła tę samą ozdobę, bluzkę. Nie namawiajcie młodych dziewczyn do robienia tatuażu!! Fakt, że teraz można usunąć, małe blizny zostają ale wysokie koszty i po co się w to pakować!!! Aha, i faceci wcale nie lubią tatuaży!!! U kobiet! Śmieją się wręcz z takich wytatuowanych. I powiem Wam, że kiedyś to tylko szpiegów i przestępców tatuowali, żeby ich "naznaczyć" Nie róbcie tego błędu dziewczyny, zwłaszcza kieruję to do dorosłych nastolatek i 20 parolatek.

tatuażystka najlepsza w okolicy i kasy nie załuje powiedziała ze bedzie identyczni jak na zdjeciu?? najaralam sie i raczej nie odpuszce

Droga kejt1987 Ten tatuaż jest naprawdę okropny, nie rób go dziewczyno!!!!!! Po co Ci takie oszpecenie na nodze :/ Nawet rybaczek latem nie założysz!!! Będziesz się go wstydziła, nie rób go! Faceci się podśmiewają z takich tatuaży. Co Ci w ogóle wpadło do głowy by się oszpecać? Ty masz 25 lat?

właśnie, jeszcze pytanie o reakcję Twojego faceta: on wie o tym tatuażu, akceptuje go? Wiadomo robisz go dla siebie, ale jednak wiesz...

Gość 11111222333
Złapałam Wstążkę Niebieską - błagam Cię, nie masz tatuażu i doskonale wiesz co myślą inni i wypowiadasz się za wszystkich facetów na globie. Wyobraź sobie, że są tacy którzy lubią kobiety z tatuażami i wyobraź sobie, że to im się podoba. Masz poglądy z epoki średniowiecza świadczy o tym chociażby to piszesz o szpiegach i przestępcach :o. Tamto naznaczanie nie ma żadnego związku ze sztuką jaką jest tatuowanie ! Tak - sztuką! Bo tatuator z prawdziwego zdarzenia to artysta, że o zdolnościach plastycznych nie wspomnę. Tatuaże mogą Ci się nie podobać - masz do tego pełne prawo, ale nie snuj tych wszystkich herezji. Przejedź się do mniej zaściankowych i zacofanych krajów niż nasza Polska, tam tatuaż to normalna sprawa, nic zaskakującego i nadzwyczajnego.

Gość o rany julek
masz watpliwosci - nie rob. bez tego tez mozna zyc, nie?

jasne sam mi to zaproponował ale im więcej razy go ogladam tym mniej mi sie podoba. ale jakis tatuaz i tak sobie zrobie w piątek wyśle foto

ze co?? kilka wzorow mi pokszal i na rożne czesci ciała ... moj boże fetysz bo ktoś lubi tatoo?zejdz nas ziemie nie zyjemy w kraju trzeciego swiata gdzie tatuaz to cos co ma zwiazek z fetyszem kultem i oszpeceniem za kare

kochana, chodzi mi o fetysz w znaczeniu seksualnym, że lubi Twoje stopy, pieścić, całować itd. Np. mój tak ma i chciałby, żebym miała tatoo na stopie...

11111222333 Ja chcę po prostu z dobrego serca ostrzec dziewczynę. I nie wypowiadam się za wszystkich facetów, ale wiem, jak piszą o tym na forach i jak moi znajomi na to reagują. Niestety pierwsze myśli, jakie facetom przychodzą do głowy to "łatwa, puszczalska, patologia" itp. (wiem, że tak akurat nie jest, bo te tatuaże często wykonują kobiety nieśmiały by się podbudować). Przytoczę Wam kilka męskich komentarzy z innego forum: "Nic się nie utarło... ja znam kilka dziewczyn które mają akurat tam tatuaże i można je zaliczyć do grona pierwszych lepszych.Coincidence ?" "Ja nie jestem za tatuażami na kobiecych ciałach. Bo jeśli dziewczyna jest ładna, to nie musi się upiększać(bo po co?), a brzyduli tatuaże i tak nie pomogą(ba mogą nawet pogorszyć sytuację; to samo w przypadku ładnej)." "Najlepsze sa te u nasady posladkow - "tak, wystarczy mi jeden drink" "Nie zadaję się z kryminalistkami! Kto ma dziarę ten musiał w przeszłości siedzieć. Nie ma innej opcji" "Dla mnie kobieta z tatuażami staje się z miejsca aseksualna i momentalnie tracę nią wszelkie zainteresowanie. Swego czasu przerobiłem ten temat z jedną panną, w jakieś 3 dni po zafundowaniu sobie przez nią tatuaża "odkochałem się" do tego stopnia, że nawet nie byłem w stanie w łóżku.... Co kto lubi, dla mnie to oszpecenie i "zbrodnia" przeciw ciału;)"

jej podoba mu sie wzór i miejsce i to tyle . gdybym sie miala tatuowac tam gdzie on lubi mnie calowac to bym sie musiala cala obdziargac

Jak masz wątpliwości, to nie rób. U mnie od decyzji do wykonania tatuażu minęły ponad dwa lata, ale mam go od 1,5roku i jestem zadowolona. Od jakiegoś czasu myślę nad drugim, już wiem jaki będzie, ale nie wiem gdzie sobie zrobić...

dziwi mnie tylko, że chcesz go zrobić, mimo że nie jesteś do niego przekonana. Faktycznie jest duży i widoczny...

zlapalam wstążke niebieska tez szukałam na forach co sadza i 16 zapytanych jeden byl na nie

"Ciało kobiece jest jednym z najpiekniejszych tworów natury. Jego kształty, jego kolor, sposób w jaki światło potrafi na nim grać - można podziwiac godzinami. Tatuaż po prostu je szpeci. Nie dlatego że sam tatuaz jest brzydki, ale dlatego że wszelki dodatek do doskonałości jest zawsze ujmą. A jeszcze ten siny kolor, kojarzy się z siniakami, lub z plamami opadowymi. " "Owszem, bo skora bedzie juz stara i tym sam wrazliwsza etc. Znajoma usuwala sobie tatuaz w swoim czasie (nie ma to jak imie Ukochanego na Wieki w widocznym miejscu) i zabulila ladnych pare tysiecy, byla na kilku zabiegach, a efekt nie jest idealny, bo to jest po prostu odparowanie laserem skory i barwinika, ergo zostawia blizny. Ktore tez trzeba usunac (ale nie do konca). Oj, bedzie placz. :)"

Gość mam tattoo
a ja mam dwa tatuaze i to w widocznym miejscu bo jeden na przedramieniu ,drugi na nadgarstku i nie załuję....mało tego marzy mi się trzeci na ramieniu zeby stworzyc taki a'la rękawek...

Kejt, lepiej się zastanów. Jeszcze jakby on był mniejszy. Ale ten Twój jest duży, bijący po oczach. I sama piszesz, że im częściej na niego patrzysz tym mniej podoba się. Może poszukaj jeszcze innych wzorów? Może w ostatniej chwili znajdziesz coś, co Cię urzeknie :)

Gość 11111222333
Złapałam Wstążkę Niebieską - bo Polska jest zacofana i stąd te wszystkie opinie, w necie można napisać co się chce - tutaj każdy jest odważny :o . Jeśli ktoś klasyfikuje kogoś jako puszczalskiego bo ma tatuaż - no to sorry, ja bym z takim kimś nie chciała mieć nic wspólnego i niech mnie ocenia jak chce, mam to naprawdę gdzieś, bo takich osób to ja osobiście unikam, którzy robią "klasyfikacje" i wrzucają do jego wora. Poza tym daj żyć każdemu jak chce, nawet "oszpeconemu" i świadomie się "oszpecającemu" bo masz poglądy bardziej restrykcyjne od mojej babci - prawie 80-tniej !

Ech, myśl sobie jak chcesz, JA WIEM, że facetom się nie podobają tatuaże u kobiet. I na pewno szukając kandydatki na przyszla żonę nie chcieli by poznać wytatuowanej laski, Chciałybyście, żeby Wasze mamy miały tatuaże? Kejt1987 nie wiesz, jak potoczy się Twoje życie, czy będziesz z tym facetem tydzień, rok, 20lat. Jak się poczujesz, gdy kiedyś mu się znudzi Twój tatuaż, zostawi Cię dla ładnej nieoszpeconej dziewczyny, a Ty nie będziesz mogła poznać kogoś na stałe przez szpecący wielki tatuaż?

w salonie widziałam jeszcze kilka małych na kark i ramię i taki kompromis na razie będzie najlepszy z tym na stopę jeszcze się wstrzymam

ty od tej wstążki ja nie szukam meza bo juz mam wiec juz przestan sie dręczyc co lubią faceci

Ja chcę po prostu dobrze dla autorki, bo jeszcze jest czas żeby ostrzec. Wszystkich przestrzegam przed tym. I jeszcze jedno - wydaje mi się, że jak ktoś ma 2 tatuaże i mówi, że chce trzeci, to żałuje, a mówi tak, żeby nie było, że żałuje. Dziwne, że tyle kobiet niby "nawet chce kolejny tatuaż", "Zastanawia się nad kolejnym"