Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eenndrju_

wspolczesne kobiety

Polecane posty

Gość P mjp
tu facetow nie ma

Gość hosaiwa
macie jaja czy wydmuszki?

Gość tak to jest teraz
P mjp "Kobieta tez czlowiek,ma potrzeby i lubi seks wiec czemu dla was to zlo ?chociaz robicie identycznie!jestescie lepsi?inni?" r r r 1. Przecież kobiety ciągle gadają, że chcą tylko doświadczonych seksualnie mężczyzn. 2. Ciągle nawet w tym temacie obrażacie mężczyzn gdy są prawiczkami. 3. Mężczyzn którzy czekają z seksem na miłość uważacie za cioty. To Wy wymagacie/narzucacie szybkie uprawianie seksu przez mężczyzn.

współczesne kobiety są bardzo kobiece :) kształcą się nie dla rywalizacji z facetami a z włąsnej potrzeby

Gość hulijjada
prawiki to sa nieudaczniki- bo skoro nawet nie umieja isc do burdla lub zmowic cal girl by ich rozprawiczyła -to niech usychaja prawictwie

Gość eenndrju_
hvsh - nie marzy mi sie "boginka domowego ogniska" nie popadajmy w przesade i nie uzalam sie nad soba, bo sobie zbyt wiele do zarzucenia w tym zakresie (sprzatanie, pranie) nie mam

Gość sawsqwq
prawiki to sa nieudaczniki- bo skoro nawet nie umieja isc do burdla lub zmowic cal girl by ich rozprawiczyła -to niech usychaja prawictwie prawictwo to jest wartosc, to kobiety powiny placic ze seks z prawiczkiem a nie on

Gość pppppppppppppppp
hulijada ale pierdzielisz :O nieudacznikiem jest facet,który tak zdesperowany na seks że musi iść do burdelu.Prawiczek który czeka z seksem na miłość jest wartościowy i ze względu na to ze sama jestem dziewicą czekającą na miłość z seksem bardzo by mi ktoś taki odpowiadał.Nigdy nie wyśmiewałam sie z prawiczków,to by była zresztą hipokryzja w moim przypadku

Gość Ja jestem prawiczkiem
i nie poszedłbym do burdelu bo nie potrafię uprawiać seksu z kobietą, z którą nie łączy mnie głębokie uczucie i miłość.

Gość pppppppppppppppp
fajnie że są jeszcze tacy,to mi daje nadzieje że może kiedyś takiego poznam i oczywiście pod innymi względami będziemy do siebie pasowali

Gość zulfikarrria
prawikom i dziewicom błoniastym ojciec mateusz z rył beret kaszmirowy

Gość zulfikarrria
zrzuccie beret i błonę z mózgu

Gość pppppppppppppppp
a no tak,jak dziewica to pewnie brzydka :O bo przecież nie można czekać na miłość,trzeba wykorzystywać okazje jakie sie trafiają na seks ;/ albo najlepiej mieć faceta tylko po to by go mieć..a jak ktoś nie wykorzystuje okazji to pewnie ich w ogóle nie ma (bo taki pasztet),bo jak można tego nie wykorzystywać..otóż można,nie każdy zadowoli sie byle czym. dziewica może być piękna,ale z dużymi wymaganiami,z naturą która nie pozwala na rodzielanie seksu od uczuć,może też być zwyczajnie nieśmiała,mieć pecha do facetów. Warto sobie z tego zdawać sprawę a nie sugerować bezmyślnie,że dziewice są dziewicami bo pasztety.

Gość pppppppppppppppp
no i taki prawiczek będzie sie żalił że kobiety go wysmiewaja a jak widać dziewice też są ośmieszane.

Gość fornarina
bo trza zrzucić beret i błonę , która płonie w piczy i kwiczy

Współczesne kobiety, współcześni faceci...ile jeszcze tematów na ten temat? Ja wiem, że są zabawne, ale bez przesady :D

Gość eenndrju_
wymysl lepszy i ciekawszy to sie wypowiemy

Gość bretymmka
nie ma co tak brac serio tych stereotypow płci- byłam zdziwiona liczbą prawiczych tematow na kafe-a mowi sie ze faceci maja konsumpcyjn e podejscie do seksu -z e nie potrzebuja uczucia do dymania-a tu sa 30 letnie prawiki

Ja jestem od nabijania postów, nie wymyślania tematów :) Po prostu już wałkujemy to samo któryś raz, więc nie wiem....porozmawiajmy o istocie związku emocjonalnego między kobietą, a wszystkimi parami butów jakie posiada? Panowie będą mogli ponarzekać, panie pokłócić, wszyscy będą szczęśliwi.

Gość eenndrju_
no dobrze, wiec niech ktos zalozy taki temat, kazdy zaklada taki jaki chce a takie wlazenie i mowienie ooo jezu znowu to samo niczego nie wnosi, nie kazdy czyta kafe od momentu jej powstania, jak ktos wszedl dzis na kafe 1 raz to dla niego jest to nowy temat, nie chcesz to sie nie wypowiadaj

Gość sawsqwq
to nie przypadek ze powstaje tyle tematow o wspoolczesnych kobietach, albowiem te sie roznia bardzo od tych sprzed 10 20 czy 30 lat, niestety roznia sie w zla strone

Gość kilmenny
a wedlug was kobieta niezamezna powinna miecc swędzącą błone w piczy która kwiczy?

Gość eenndrju_
moja dziewczyna nie byla dziewica jak ja poznalem